Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
48
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2020. 03. 21.

legújabb vélemény

Nem túl izgalmas film, tele sablonokkal, semmi meglepő nincs benne, előre kiszámítható az egész. Ha valaki szereti az olyan filmeket amiben csak beszélnek folyamatosan annak biztos tetszeni fog, nekem ez nem jön be annyira.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Izgalmas kétszereplős film, melyben a gonosz szerepét megtestesítő színész adta az igazi varázsát a filmnek.


 
indingo   2019. 03. 11.

Egy jó kis film, szinte minden pillanata izgalmas, nincs benne felesleges jelenet és amit annak gondolnánk az is a feszültség oldására és egy kis humor okán került bele. Ha az ember beleképzeli magát a női főszereplő helyzetébe vajon ő mit és hogyan cselekedne. Szegény Cillian Murphy pedig a kinézete miatt legtöbbször bűnözőt alakít és azt zseniálisan.

 
hsanya182   2016. 11. 25.

Rövid, izgalmas thriller. Elég jól sikerültek benne a párbeszédek, az átmenetek, a megtévesztő selyemfiú pszichós játékossága :) Érdemes megnézni, jól sikerült.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nem rossz thriller, igazából még talán túl is teljesített ahhoz képest, amit vártam volna tőle. Cillian Murphy-t imádom, ez a film is jól állt neki, izgalmas volt.

 
Gyalog őrmester   2018. 02. 15.

Nem horror, se misztikus, viszont egy nagyon jó, izgalmas és rendkívül feszült thriller. Szerintem Wes Craven egyik legjobb filmje, ajánlom mindenkinek!

 
Adepto   2016. 01. 25.

Én késő este láttam a filmet, nem tudom, hogy ez adott-e hozzá az élményhez, de nekem egészen bejött. Cillian Murphynek nagyon jól állnak ezek a karakterek, van valami ördögi "kisugárzása", ezért is volt nagyon jó a Batmanben is Scarecrowként. Rachel McAdams szerintem korrektül eljátszotta Lisat, simán tudnék jó pár színésznőt írni, akik kifejezetten irritáltak volna, vagy túljátszották volna. Szerintem.

Cillian Murphy

A film összbevétele 37 685 971 dollár volt (imdb.com).

 

Az első jelenetben látható fiatalkori kép Lisáról egy állókép a Bajos csajok c. filmből.

(kázsé)
 

Mikor az egyik szereplő egy jegeskávét önt Lisára, a színésznő reakciója valódi - nem számított rá, hogy annyira hideg lesz.

(kázsé)
 

A repülőgépet egy hidraulikus szerkezetre építették, és ha "turbulencia jött", azzal mozgatták.

(kázsé)
 

A filmet Sean Penn és Robin Wright számára írták, de a rendező, Wes Craven fiatalabb főszereplőket akart.

(kázsé)
 

Wes Craven forgatás közben nősült meg.

(kázsé)
 

A filmet 44 millió dolláros büdzsével kezdték, amit később visszavágtak 25 millióra.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.