Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89

Viharsziget (2010)

Shutter Island
Filmadatlap
 
27
Szereplők
183
Vélemények
79
Képek
2
Videók
Viharsziget
 
arvaiviki   2020. 04. 27.

legújabb vélemény

Sokat vártam tőle, de nekem csalódás volt. Habár sokaknak tetszik...

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Dicaprio egyik leggyengébb filmje a szememben. Szeretem a filmjeit, de ő nem az a misztikus színész. A történet is elég ingatag, nekem legalább is az ilyen filmek nem tetszenek. Az ember várja, hogy történni fog valami, aztán egyszer csak kiírják, hogy vége, úgy hogy végig arra próbálok rájönni, mit akar ez a film sugallni.


 
Shelby07   2018. 01. 06.

Fordulatos és izgalmas film, végig izgultam és vártam a végkifejletet és érdemes volt, mert nagyszerű volt a csattantó! Bátran tudom mindenkinek ajánlani!

 
Puncs   2019. 03. 15.

Zseniális pszichothriller. A filmben semmi és senki nem az, aminek látszik. Végig drukkoltam a főszereplőnek, erre a végén arcon csapott a valóság. A zene és a hangeffektek még feszültebbé teszik a filmet. A szereposztás nagyon rendben van. DiCaprio hozza a szokásos színvonalát, de a többiek is nagyon jók benne. Aki bukik a jó thrillerekre, az imádni fogja.

 
rbernadett   2015. 09. 13.

Óriási film! Úgy ültem be a moziba, hogy fogalmam sem volt miről fog szólni a film, de mivel DiCaprio játszott benne, nem is nagyon érdekelt, mert régen kivívta már magának azt a tisztséget a szememben, hogy megnézzem a filmjeit, szóljon az bármiről. Nem csalódtam most sem. Nagyon megdöbbentem mikor kiderült miről is van szó valójában és a végkifejletért pedig még egy plusz pont járt! Nagyon ajánlom!

Mark Ruffalo
Leonardo DiCaprio
 
Ez a történet a személyes szembenézést választja hajtómotornak, ami egyszerre tekint a múltra és a jelenre is, párhuzamba állítva őket, ekképpen történik a rejtélyfejtés is, noha azt elmondhatjuk, hogy a múlt gyakran problémássá válik, de nem szokványos módon. több»

A film összbevétele 294 804 195 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet négy hónapig forgatták 2008-ban.

(Puncs)
 

Mark Ruffalo azt követően kapta meg Chuck Aule szerepét, hogy írt egy rajongói levelet Martin Scorsesének, amiben azt taglalja, mennyire szeretne együtt dolgozni a rendezővel.

(Puncs)
 

A film összbevétele 294.8 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.