Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Életeken át (2004)

Taking Lives
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
54
Képek
1
Videók

Galéria (54)

Videók (1)

 
JRD   2022. 10. 18.

legújabb vélemény

0
3,5*

Michael Pye azonos című regénye alapján készült film. Szeretem az ilyen jellegű történeteket, noha szinte az elejétől tudni szoktam, ki kivel van. Sajnos. Mert nálam ez a mérőköve egy jó kriminek. Vajon tudom-e vagy sem. Itt elég hamar rájöttem, hiszen maga a film , noha elég feszültséggel telten kezdődött, szépen lassan ellaposodott, irányt tévesztett és az addig jónak ígérkező pszichológiai thriller átment egy szimpla filmbe. Mégis szeretem ezt a filmet. Pedig Jolie nem tartozik a kedvenceim közé. De ebben a filmben tetszik, noha nem élete legjobb alakítását hozta, sőt! Természetesen vannak még kifejezetten jó filmjei, de azok inkább a nem tipikus filmek közé tartoznak. Ethan Hawke, mint rosszfiú pedig kifejezetten jó választás volt szerintem. Bírom a jófiús kinézetű színészek gonosz szerepvállalásait. A színész saját bevallása szerint ez a film "szörnyű". Valahol ők is érezték, hogy nem az lett az eredmény, aminek lennie kellett volna. A főszereplő FBI ügynök szerepére esélyes volt Jennifer Lopez is, de azt hiszem, örülhetünk, hogy a végén nem ő kapta. Mindezekről függetlenül érdemes megnézni, hiszen egy lájtos kikapcs mindig jól jön. De ne hallgass rám! Ülj le, szánj rá időt, hogy megnézd, és majd eldöntöd magad, hogy jó vagy rossz ez a film. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2021. 11. 20.

3
Joli néne, most akkor hoz egy tyúkot a piacról?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Angelina Jolie. Lehet kritizálni, lehet "fikázni", de a tehetségét elvitatni nem lehet. Sőt, továbbmegyek! Nem is szabad... Rengeteg zseniális filmmel lepett már meg minket, nézzünk is egypárat közülük... A Pokol konyhája, A csontember, Észvesztő, El... teljes kritika»

3
 
indingo   2017. 05. 02.

1

Nem rossz film, de Angelina Jolie játéka sokat nem tett hozzá az élményhez. A történet érdekes, bár sok minden kiszámítható volt, mert adta magát a helyzet.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

0

Izgalmas szereposztású film. A története is pezsdítő, sok minden történik benne nem az az 5 perc után kitalálom mi lesz a vége típus. A befejezése is ütős.

 
Erik8csok   2022. 10. 17.

0

Ez egy nagyon jó film! Valamelyik nap felkeltette az érdeklődésemet, és egy csatorna pont adta is a filmet. És tegnap meg is néztem. Tetszett, egy jó film lett. Erős hangulata van, kicsit hasonlít a Hetedikhez, de hangulatban erős lett. Izgalmas, vol... több»

 
Timcsi   2019. 03. 30.

0

Angelina Jolie alakítása engem megfogott, nagyon hiteles volt. Kellett hozzá persze a jó történet is. Jó kis film.

 
BÉLA   2021. 04. 25.

0
Na ez igen

Joli azért tud valamit.

A film összbevétele 65 470 529 dollár volt (imdb.com).

 

Jolie-t Arany Málnára jelölték az alakítása miatt a Legrosszabb színésznő kategóriában, de végül Halle Berry kapta meg a Macskanőért.

(JRD )
 

Cate Blanschett és Gwynett Paltrow is esélyesek voltak a szerepre.

(JRD )
 

Jennifer Lopez tárgyalt a főszereppel kapcsolatban.

(JRD )