Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
30
Szereplők
41
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Egy kicsit gyengébbre sikerült, mint a másik kettő, de attól még ezt is érdemes megnézni, mert végig izgalmas.

 
indingo   2016. 02. 18.

Talán még jobb, mint az első rész! Sokkal összetettem és tágabb a történet, nekem speciel a környezet is jobban tetszett. Már készül a sorozat harmadik része a Palackposta.


 
Berto49   2017. 06. 26.

Jussi Adler-Olsen regénye alapján: „A Q Ügyosztály” újabb esetének filmes adaptációja. A „Nyomtalanul”-ban megismert Carlhoz és Assadhoz csatlakozik egy titkárnő, akiknek egy évekkel ezelőtt meggyilkolt ikerpár ügyét kell elővenniük és tisztázni a gyanús körülményeket. Az utóbbi idők legjobb thrillerje, pergő, izgalmas. Carl megszállottsága félelmetes, de cseppet sem szimpatikus. Assad és a titkárnő, Rosie figurái enyhítik a helyzetet, A másik főhős, Kimmie viselkedése az átéltek hatására bizonyos mértékben érthető, de nagyon elszomorító. A szerelem nála valóban halálos volt.

 
Szilonka   2016. 04. 12.

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
andor50   2016. 04. 17.

Nagyon kemény és nagyon erős krimi. Mindenképp megéri megnézni, sötét és érdekes, olyan amilyennek lennie kell. Valójában ez nekem meglepetés volt, nem sokat vártam a filmtől, de végül nagyon örülök, hogy megnéztem. Azoknak akik szeretik ezt a műfajt, simán ajánlanám, jó darab.

Nikolaj Lie Kaas
 
Már rég rá kellett volna unnunk a skandináv krimikre, mégis tíz évvel Stieg Larsson után még mindig azt sziszegjük a moziból kifelé jövet: – Betegek ezek ott északon! több»
 
Csalódást keltően folytatódott a tavalyi év legjobb skandináv krimi adaptációja, a Nyomtalanul. A Fácángyilkosok az összes olyan műfaji elemtől megszabadult, ami az előző részt egy amerikai krimisorozatnál jobbá tette. több»
 
A Fácángyilkosokon már érződik, hogy – ugyan csak dán mértékkel mérve, de – sokkal inkább tömegcikknek készült, mint elődje. több»
 

Ez a rész is megjelent könyvben Magyarországon a Skandináv krimik sorozatában!

(respect the movies)
 

Ez a rész a második film a Q-ügyosztály életét nyomon követő könyvsorozatban!

(respect the movies)
 

2014-ben Dàniàban a legsikeresebb film volt, a bevèteli adatok alapjan.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.