Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Fácángyilkosok (2014)

Fasandræberne
Filmadatlap
 
31
Szereplők
42
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Nikolaj Lie Kaas

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 01.

legújabb vélemény

3
A Q-ügyosztály mibenléte

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szögezzük le, hogy Nikolaj Lie Kaas és Fares Fares egy tökéletes páros! Némi párhuzamot vontam Starsky és Hutch, Stan és Pan, vagy mosolyoghattok, Lolka és Bolka között. Egyik nem létezhet a másik nélkül. Összenőttek, megszokta őket a szemünk. Pedig ... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

0

Egy kicsit gyengébbre sikerült, mint a másik kettő, de attól még ezt is érdemes megnézni, mert végig izgalmas.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Talán még jobb, mint az első rész! Sokkal összetettem és tágabb a történet, nekem speciel a környezet is jobban tetszett. Már készül a sorozat harmadik része a Palackposta.

 
Thibo84   2016. 08. 14.

0

Egy kicsit gyengébben sikerült mint az első rész, de még mindig élvezhető, némi csavarral, bár nem izgultam, úgy mint a Nyomtalanul esetében.

 
Berto49   2017. 06. 26.

0

Jussi Adler-Olsen regénye alapján: „A Q Ügyosztály” újabb esetének filmes adaptációja. A „Nyomtalanul”-ban megismert Carlhoz és Assadhoz csatlakozik egy titkárnő, akiknek egy évekkel ezelőtt meggyilkolt ikerpár ügyét kell elővenniük és tisztázni a gy... több»

 
Szilonka   2016. 04. 12.

0

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
harnas1207   2018. 12. 19.

0

Az északi filmek közt akad egy két kitűnő alkotás és idővel lesz sokkal több is. A tendencia ezt mutatja. Bár még akad pár hatalmas bukás. A Fácángyilkos nem az, nagyon is élvezhető krimi.

A film összbevétele 11 536 119 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 283 900 forintot termelt.

 

Ez a rész is megjelent könyvben Magyarországon a Skandináv krimik sorozatban.

(respect the movies)
 

Ez a rész a második film a Q-ügyosztály életét nyomon követő könyvsorozatban.

(respect the movies)
 

2014-ben Dániában a legsikeresebb film volt a bevételi adatok alapján.

(Bogi87)
 
Már rég rá kellett volna unnunk a skandináv krimikre, mégis tíz évvel Stieg Larsson után még mindig azt sziszegjük a moziból kifelé jövet: – Betegek ezek ott északon! több»
 
Csalódást keltően folytatódott a tavalyi év legjobb skandináv krimi adaptációja, a Nyomtalanul. A Fácángyilkosok az összes olyan műfaji elemtől megszabadult, ami az előző részt egy amerikai krimisorozatnál jobbá tette. több»
 
A Fácángyilkosokon már érződik, hogy – ugyan csak dán mértékkel mérve, de – sokkal inkább tömegcikknek készült, mint elődje. több»