Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Fácángyilkosok

(Fasandræberne)
 
hsanya182  2015. 05. 05. 12:42

Nem egy egyszerű film, nehéz rájönni magadtól a szálakra, nagyon jó kis nyomozós film!! Aki egy gondolkodtató filmet szeretne, ajánlom neki...Talán az lenne a kritika hogy tipikus sablonos nyomozós film. :)

 
iaquino  2015. 03. 23. 22:24

TV-film szagú, érdektelen és kiszámíthatatlan. A legjobban az fáj, hogy itt már Assad semmit nem csinál, csak mint egy árnyék úgy ott van. A dánoktól ez nagyon kevés, de igazából még a nézhető kategória, de tőlük ez csalódás. Az előző részt is mélyen alulmúlja.

 
indingo  2016. 02. 18. 19:04

Talán még jobb, mint az első rész! Sokkal összetettem és tágabb a történet, nekem speciel a környezet is jobban tetszett. Már készül a sorozat harmadik része a Palackposta.

 
Szilonka  2016. 04. 12. 18:35

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
andor50  2016. 04. 17. 00:16

Nagyon kemény és nagyon erős krimi. Mindenképp megéri megnézni, sötét és érdekes, olyan amilyennek lennie kell. Valójában ez nekem meglepetés volt, nem sokat vártam a filmtől, de végül nagyon örülök, hogy megnéztem. Azoknak akik szeretik ezt a műfajt, simán ajánlanám, jó darab.

Nikolaj Lie Kaas
Kultúrpart: Ki beszél itt már A tetovált lányról?
Már rég rá kellett volna unnunk a skandináv krimikre, mégis tíz évvel Stieg Larsson után még mindig azt sziszegjük a moziból kifelé jövet: – Betegek ezek ott északon!
Filmtekercs: Kiábrándultam a skandinávokból
Csalódást keltően folytatódott a tavalyi év legjobb skandináv krimi adaptációja, a Nyomtalanul. A Fácángyilkosok az összes olyan műfaji elemtől megszabadult, ami az előző részt egy amerikai krimisorozatnál jobbá tette.
Corn and Soda: Fácángyilkosok
A Fácángyilkosokon már érződik, hogy – ugyan csak dán mértékkel mérve, de – sokkal inkább tömegcikknek készült, mint elődje.
 

2014-ben Dàniàban a legsikeresebb film volt, a bevèteli adatok alapjan.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.