2020.12.01 22:42 Interfectorem Sabnock Olvasottság: 571x
3

A Q-ügyosztály mibenléte

Szögezzük le, hogy Nikolaj Lie Kaas és Fares Fares egy tökéletes páros! Némi párhuzamot vontam Starsky és Hutch, Stan és Pan, vagy mosolyoghattok, Lolka és Bolka között. Egyik nem létezhet a másik nélkül. Összenőttek, megszokta őket a szemünk. Pedig tűz és víz a személyiségük és a karakterük.

Morck és Assad egy fura ügyben kezd el nyomozni, miután Morckot megkeresi egy férfi, akinek megölték a gyermekeit, majd néhány órával később a férfi öngyilkos lesz. Ezekután a két nyomozó beleveti magát a munkába, de mindenhol csak akadályokba ütköznek a legfelső körökből, körök felől.

A Q-ügyosztály mibenléte

Sarah-Sofie Boussnina, aki egy gyönyörű színésznő, fantasztikusan átalakul a szerep kedvéért, és totálisan hitelesen játssza el a kegyetlen tinilány szerepét. Egyszóval összeáll a film, és ez nagyban köszönhető Mikkel Nørgaardnak,aki fantasztikusan összerakta a filmet. Érdekes a skandináv élet bemutatása, mind az iskolarendszer, mind az elit élete és státusza. Fantasztikusan eredetiek a flashbackek, ami nagyon érthetővé és áttekinthetővé teszi a filmet.

Jussi Adler-Olsen büszke lehet, mert a mozi egy fantasztikus adaptáció, és megérdemel minden tiszteletet. A karakterek, főleg Mørck átváltozása, de előtte a kanosszajárása, ennek bemutatása lenyűgöző. Egy ilyen érdekes szituáció, a nevelt fiának a feltűnése, aki az anyjának nem tudja az új pasiját elviselni, és mostohaapjánál, a depressziós zsarunál húzza meg magát, aki nem tudja kezelni a helyzetet. Eközben Assad, aki a pozitívumot képviseli a maga csendes módján, szárnyai alá veszi Mørcköt, és próbálja belepumpálni Isten és az élet szeretetét. Mindeközben egy izgalmas, feszültséggel teli thriller, amit melegen és tiszta szívvel ajánlok mindenkinek.

krimi | misztikus | thriller

Egy fiatal ikerpár brutális gyilkosság áldozata lesz. Az ügyben váratlan fordulat áll be, amikor kiderül, hogy a felsőosztályhoz tartozó diákok is érintettek, azonban végül... több»

3