Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Láthatatlan vendég (2016)

Contratiempo
Filmadatlap
 
25
Szereplők
22
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
BÉLA   2021. 02. 08.

legújabb vélemény

0
Szuper

Minden elismerésem, de magyar szinkronnal még jobb lett volna.

 
Berto49   2017. 05. 22.

2

Csodálom, hogy nem mutatják be a magyar mozikban ezt a remek spanyol krimit, mert a mostanában készített és általam látott filmek közül kiemelkedik. Fordulatos, csavaros történet, egy ízig-vérig mai femme fatale(?) (Laura/Bárbara Lennie kitűnő alakít... több»


 
MMcFly2015   2017. 06. 08.

4

A krimi, mint műfaj mára már elég széles skálán mozog, de ez a film lehetne az alapja is. Nem mindennap látni ilyen bűnügyi filmet. Egyetlen egy bűnügy, maximálisan - több oldalról kivesézve. A nézőnek szépen fokozotatosan nyitják fel a szemét. Óriás... több»

 
Szilonka   2020. 02. 07.

1

Imádom a spanyol filmeket. Ez egy végtelenül izgalmas és jól felépített történet, jó karakterek és izgalmas befejezés.

 
gondi94   2018. 04. 18.

1

Ezért szeretem a spanyol krimiket, mert fordulatos, feszült és a frappánsabbnál frappánsabb csavarok követik egymást egy filmben. Nem is értem miért nem szinkronizálják(bár én eredeti nyelven szeretem nézni a filmeket!! A magyar szinkron minősége bot... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 05.

2
Viva la Espana!!!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy igazán zseniális film, ami a kitartásról, hatalomvágyról, pénzről, szexről, szerelemről, a félelemről, kétségbeesésről, árulásról és az átverésről szól. Mit szólnánk hozzá, ha valaki veszélyeztetné a pénzünket, egzisztenciánkat, hatalmunkat, csal... teljes kritika»

 
indingo   2018. 12. 24.

1

Jól felépített izgalmas történet. Imádtam benne, hogy annyi mindent elárulnak a történet közben ami felett átsiklik az ember.

Galéria (10)

Videók (1)

 
A Contratiempo tehát arra remek, hogy szenvtelenül ülve előtte próbáljuk fejtegetni rejtvényeit, filmként azonban szinte minden téren alulteljesít. Nincsenek valódi konfliktusai, nincs benne dráma, karakterei és helyzetei elnagyoltak és hiteltelenek – egy ötletesen megkomponált bűntény esetlenül elmesélve. több»
 
Lehet elmélkedni, matekozni a film bűvésztrükkjein, de azok úgy ütnének igazán, ha igazi emberekkel karöltve lennének megalkotva. Olyanokkal, akiket már láthattunk korábbi spanyol alkotásokban (például A fantomlakóban vagy a Júlia szemeiben), amelyek nemcsak a történetet, hanem a néző lelki világát is fenekestül fel tudták forgatni. Ez utóbbi nagyon hiányzik a Contratiempoból. több»