Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
98

A láthatatlan vendég

(Contratiempo)
 
MMcFly2015  2017. 06. 08.

A krimi, mint műfaj mára már elég széles skálán mozog, de ez a film lehetne az alapja is. Nem mindennap látni ilyen bűnügyi filmet. Egyetlen egy bűnügy, maximálisan - több oldalról kivesézve. A nézőnek szépen fokozotatosan nyitják fel a szemét. Óriási. Rengeteg jeleneten érződik a feszültség, ügyesen alkalmaz nem egyszer fordulatokat. Kizárt dolog, hogy valaki unalmasnak találja. Mario Casast én nem tartottam nagy színésznek. Eddig a Bárka c. sorozatban és a Felhők fölött... romantikus filmjeibe láttam. Kezd felnőni a feladathoz, remélem a komolyabb filmek terén fogjuk viszont látni. Őszintén ajánlom a krimi rajongóknak, nem mindennapi film, szinte elfogadhatatlan, hogy hazánban semmi hir róla.

 
Berto49  2017. 05. 22.

Csodálom, hogy nem mutatják be a magyar mozikban ezt a remek spanyol krimit, mert a mostanában készített és általam látott filmek közül kiemelkedik. Fordulatos, csavaros történet, egy ízig-vérig mai femme fatale(?) (Laura/Bárbara Lennie kitűnő alakításában) végig izgalomban tartja a nézőt. Jó látni, hogy még előfordul egy-egy érdekfeszítő bűnügyi film a mostanában készített értéktelen csinálmányok között. A skandináv krimi dömping mellett valódi felüdülés volt ez a kiváló spanyol alkotás.

 
SZGP  2017. 10. 18.

Feszült krimi végig! Több párhuzamos szálon keresztül szinte sakkozik a néző fantáziájával, csak győzd felvenni a fonalat! Ajánlom, kiemelkedő alkotás!

 
Minka  2017. 10. 17.

Sokkal jobb volt, mint amit az előzetesből vártam. Bár a fordulatok nekem nem okoztak akkora meglepetést, de így is nagyon izgalmas volt végig! Ez egy olyan film, ami az elejétől a végéig teljesen le tudja kötni az embert.

Smoking Barrels: Contratiempo
A Contratiempo tehát arra remek, hogy szenvtelenül ülve előtte próbáljuk fejtegetni rejtvényeit, filmként azonban szinte minden téren alulteljesít. Nincsenek valódi konfliktusai, nincs benne dráma, karakterei és helyzetei elnagyoltak és hiteltelenek - egy ötletesen megkomponált bűntény esetlenül elmesélve.

6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.