Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
94

Contratiempo

(Contratiempo)
 
25
9
10
 
MMcFly2015   2017. 06. 08.

A krimi, mint műfaj mára már elég széles skálán mozog, de ez a film lehetne az alapja is. Nem mindennap látni ilyen bűnügyi filmet. Egyetlen egy bűnügy, maximálisan - több oldalról kivesézve. A nézőnek szépen fokozotatosan nyitják fel a szemét. Óriási. Rengeteg jeleneten érződik a feszültség, ügyesen alkalmaz nem egyszer fordulatokat. Kizárt dolog, hogy valaki unalmasnak találja. Mario Casast én nem tartottam nagy színésznek. Eddig a Bárka c. sorozatban és a Felhők fölött... romantikus filmjeibe láttam. Kezd felnőni a feladathoz, remélem a komolyabb filmek terén fogjuk viszont látni. Őszintén ajánlom a krimi rajongóknak, nem mindennapi film, szinte elfogadhatatlan, hogy hazánban semmi hir róla.

 
Berto49   2017. 05. 22.

Csodálom, hogy nem mutatják be a magyar mozikban ezt a remek spanyol krimit, mert a mostanában készített és általam látott filmek közül kiemelkedik. Fordulatos, csavaros történet, egy ízig-vérig mai femme fatale(?) (Laura/Bárbara Lennie kitűnő alakításában) végig izgalomban tartja a nézőt. Jó látni, hogy még előfordul egy-egy érdekfeszítő bűnügyi film a mostanában készített értéktelen csinálmányok között. A skandináv krimi dömping mellett valódi felüdülés volt ez a kiváló spanyol alkotás.

 
hsanya182   2017. 11. 23.

Vérbeli krimi, thriller! Hazugságok, pénz, ragaszkodás a hírnévhez és szeretők világa! Végigzongoráz minden lehetőséget a bűntettel és az indítékokkal kapcsolatban, logikázós, végül fordulatos! Még ha azt gondolnád, ki fogod találni a csavart, még akkor is okoz meglepetéseket. Egyszerű törvények uralják ezt az életet, de Hazugságból hazugságba elég rendesen bele lehet bonyolódni :D

 
Milanman   2017. 12. 07.

Remekül megírt, feszített tempójú, vérbeli krimi, ami ugyan helyenként picit kiszámítható, de mindvégig rendkívül élvezetes.

 
Zsuzsy   2017. 10. 30.

Annak ellenére hogy sok hasonló thrillert láttam már mégis élmény volt a film. Misztikus, elvont, megragadja a figyelmet. Nem unatkozik rajta a néző. A színészek alakítása meggyőző, hiteles volt.

Smoking Barrels: Contratiempo
A Contratiempo tehát arra remek, hogy szenvtelenül ülve előtte próbáljuk fejtegetni rejtvényeit, filmként azonban szinte minden téren alulteljesít. Nincsenek valódi konfliktusai, nincs benne dráma, karakterei és helyzetei elnagyoltak és hiteltelenek - egy ötletesen megkomponált bűntény esetlenül elmesélve.

6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.