Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Nyomtalanul (2013)

Kvinden i buret
Filmadatlap
 
20
Szereplők
26
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Nyomtalanul
 
indingo   2016. 02. 18.

Ezek a dánok tudnak valamit. Izgalmas sztori, végig leköti a figyelmet. Valahogy ezeknek a nem amerikai filmeknek más a vonalvezetésük, máshol vannak a hangsúlyok és más a sebességük sokszor számmora még a felvételek színe is más a tengerentúliaktól.

 
Deku   2017. 08. 17.

Ezzel a filmmel már ott kezdődött a baj, hogy nagyon érződik rajta a német filmek jellegzetes unalmas mibenléte. Így nekem ez nem is hozott maradandó pozitív élményeket.


 
Szilonka   2016. 04. 12.

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
Berto49   2017. 06. 26.

Jussi Adler-Olsen, dán író „A Q. ügyosztály” c. skandináv krimisorozatának egyik darabja, magyarul azonos címen 2011-ben jelent meg. A nyomozó, Carl hibájából a társa meghal, egy másik nyomozó pedig nyomorékká válik. A megoldatlan bűnügyek osztályára helyezik, ahol egy öt évvel azelőtt eltűnt nő után kezd nyomozni. Nagyon szimpatikus a társa, Assad, Carl – érthetően - teljesen maga alatt van, de ez nem egyedi tulajdonsága, a skandináv krimikben szinte kötelező, hogy a főhősnek valamilyen mentális problémája van. Nem az amerikai szabvány szerint készült, ezért valódi felüdülés a kommersz amerikai thrillerek után. Várom a folytatásait!

 
dailyfilmsan   2017. 12. 01.

Nagyon élvezetes film. Második alkalommal is teljesen magával ragadott és le se tudtam venni a szemem a képernyőről. A vizuális és hang effektek kel nagyon jól gazdálkodott a rendező . Bár lehet ez az én elfogultságom és csak azért látom ennyire jónak mert imádom a dán és skandináv krimiket.

Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Mikkel Boe Følsgaard
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
 
A Nyomtalanulban nincsenek lépten-nyomon váratlan fordulatok, ahogyan füstölgő pisztolypárbajok sem, a feszültségkeltés mégis hibamentes. több»
 
Aki szereti a bűnügyek műfaját és aki jóban van a skandináv filmekkel, mindenképpen nézze meg. több»

A film összbevétele 13 656 380 dollár volt (imdb.com).

 

A főszereplő rendőrpáros, egy négy részes szerződést írt alá, amiből eddig már három filmben élvezhettük az alakításaikat!

(respect the movies)
 

A Q-ügyosztály kalandjait könyvben már a hetedik résznél tart! 1:Nyomtalanul, 2:Fácángyilkosok, 3:Palackposta (eddig ezeket filmesítették meg)! 4:A 64-es betegnapló, 5:Hajtóvadászat, 6:Határtalanul, 7:Szelfik (ezeket pedig eddig csak könyvben érhetőek el Magyarországon)!

(respect the movies)
 

A filmet Jussi Adler-Olsen könyvíró, azonos című könyvéből készítették!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.