Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Nyomtalanul (2013)

Kvinden i buret
Filmadatlap
 
29
Szereplők
26
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Nyomtalanul

Galéria (9)

Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

0

Hálaistennek ismét egy jó európai thriller.Nagyon ott vannak az északiak a műfajban,és ebben a moziban sem csalódtam.Izgalmas,ötletes,néha kissé félelmetes,és végig leköti a figyelmemet!Ajánlott film.

 
indingo   2016. 02. 18.

1

Ezek a dánok tudnak valamit. Izgalmas sztori, végig leköti a figyelmet. Valahogy ezeknek a nem amerikai filmeknek más a vonalvezetésük, máshol vannak a hangsúlyok és más a sebességük sokszor számmora még a felvételek színe is más a tengerentúliaktól.

 
Szilonka   2016. 04. 12.

2

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
Thibo84   2016. 08. 14.

0

Először nem tudtam hova tenni a filmet, de aztán egy igen jó krími kerekedett ki belőle egy kis izgalommal megspékelve. Jó a történet, végig fenntartja a néző figyelmét. Ajánlom.

 
dailyfilmsan   2017. 12. 01.

1

Nagyon élvezetes film. Második alkalommal is teljesen magával ragadott és le se tudtam venni a szemem a képernyőről. A vizuális és hang effektek kel nagyon jól gazdálkodott a rendező . Bár lehet ez az én elfogultságom és csak azért látom ennyire jónak mert imádom a dán és skandináv krimiket.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Ezzel a filmmel már ott kezdődött a baj, hogy nagyon érződik rajta a német filmek jellegzetes unalmas mibenléte. Így nekem ez nem is hozott maradandó pozitív élményeket.

1
 
Berto49   2017. 06. 26.

0

Jussi Adler-Olsen, dán író „A Q. ügyosztály” c. skandináv krimisorozatának egyik darabja, magyarul azonos címen 2011-ben jelent meg. A nyomozó, Carl hibájából a társa meghal, egy másik nyomozó pedig nyomorékká válik. A megoldatlan bűnügyek osztályára... több»

A film összbevétele 13 656 380 dollár volt (imdb.com).

 

A főszereplő rendőrpáros, egy négy részes szerződést írt alá, amiből eddig már három filmben élvezhettük az alakításaikat!

(respect the movies)
 

A Q-ügyosztály kalandjait könyvben már a hetedik résznél tart! 1:Nyomtalanul, 2:Fácángyilkosok, 3:Palackposta (eddig ezeket filmesítették meg)! 4:A 64-es betegnapló, 5:Hajtóvadászat, 6:Határtalanul, 7:Szelfik (ezeket pedig eddig csak könyvben érhetőek el Magyarországon)!

(respect the movies)
 

A filmet Jussi Adler-Olsen könyvíró, azonos című könyvéből készítették!

(respect the movies)
 

Nikolaj Lie Kaas első alkalommal formàlta meg Mørck felügyelő karakterèt.

(Bogi87)
 
A Nyomtalanulban nincsenek lépten-nyomon váratlan fordulatok, ahogyan füstölgő pisztolypárbajok sem, a feszültségkeltés mégis hibamentes. több»
 
Aki szereti a bűnügyek műfaját és aki jóban van a skandináv filmekkel, mindenképpen nézze meg. több»