Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Nyomtalanul

(Kvinden i buret)
Nyomtalanul
 
Szilonka  2016. 04. 12.

A dán filmekben nem lehet csalódni, ez már sokadszorra bizonyították nekem. Ez a Q ügyosztályos egyelőre trilógia egy-egy filmje nagyon jól össze vannak rakva. A történetük izgalmas, és nem lehet kikövetkeztetni, hogy mi fog történni.

 
hsanya182  2015. 06. 01.

Nagyon jó kis nyomozós film, nem az egyszerű fajtából. Magadtól nehéz rájönni a szálakra !! Aki egy gondolkodtató filmet szeretne, ajánlom neki...Van folytatása is, az is elég jól sikerült. Egyszer megéri megnézni. :)

 
july  2015. 05. 11.

Az utóbbi évek legjobb skandináv krimi adaptációja. Lebilincselő, sokkoló és csavaros. Végig feszült hangulatú film, mely után méh napokig kattogott az agyam.

 
Mr. Zero  2015. 08. 26.

Ennél rosszabbat már el se tudnék képzelni. Ezt senki se gondolhatja komolyan. Lehet velem van a baj de nekem ez sajnos nagyon nem tetszett. Időpazarlás volt ezt bátran mondhatom.

 
indingo  2016. 02. 18.

Ezek a dánok tudnak valamit. Izgalmas sztori, végig leköti a figyelmet. Valahogy ezeknek a nem amerikai filmeknek más a vonalvezetésük, máshol vannak a hangsúlyok és más a sebességük sokszor számmora még a felvételek színe is más a tengerentúliaktól.

Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Mikkel Boe Følsgaard
Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Nikolaj Lie Kaas
Sonja Richter
Nikolaj Lie Kaas
Fares Fares
Corn and Soda: Nyomtalanul
A Nyomtalanulban nincsenek lépten-nyomon váratlan fordulatok, ahogyan füstölgő pisztolypárbajok sem, a feszültségkeltés mégis hibamentes.
 

Nyomtalanul, 2 rész: Fácángyilkosok, 3 rész: Palackposta.

(Deby)
 

Nikolaj Lie Kaas első alkalommal formàlta meg Mørck felügyelő karakterèt.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.