Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
42
Képek
2
Videók
A holló
 
imreacs82   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

John Cusack kitűnő szereplésének köszönhető a film sikere. Érdemes megnézni, izgalmas, misztikus hangulatú thriller. Nagyon tetszett a befejezése, jó a csattanó.

 
indingo   2017. 05. 02.

Nem volt rossz a film, volt egy érdekes története és végig fenntartott a figyelmemet. John Cusack azért sokat dobott rajta.


 
Deku   2017. 12. 10.

Nagyon tetszett ez a film. Bombajók lettek benne a jelenetek és természetesen a zenei világa is nagyszerű.Nem lehet panasz a karakterformálásokra sem. Én javaslom mindenkinek.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

A története nem volt rossz, helyenként kicsit véres. A hangulata megfelelő volt. Nálam John Cusack karaktere volt érdekes eléggé távolságtartó, nem egy kedvelhető fazon.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Látványos triller. A hangulata és látványa nekem tetszett, a története sem volt túl átlátszó. John Cusacknak nagyon jól állt a karakter. Ajánlom a filmet.

A film összbevétele 29 657 751 dollár volt (imdb.com).

 

Edgar Allan Poe összesen 9 dollárt kapott "A holló" c. verséért.

(kázsé)
 

Az első trailert Poe halálának 112. évfordulóján mutatták be.

(kázsé)
 

A filmben többségében brit színészek játszanak amerikaiakat. John Cusack az egyetlen amerikai köztük.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.