Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 08. 30.

legújabb vélemény

Nem értem.Pedig nem rossz emberkék játszanak benne,és mégis lapos,unalmas,semmitmondó.Plusz sablonos,élettelen az egész. Kevin Spacey , Benicio del Toro , ráadásul Gabriel Byrne garancia kellene hogy legyen a minőségre.Ezt elszúrták.Gyenge!

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem vagyok oda a német filmekért és sajnos itt erősen érződött a nyoma. Nem volt túl rossz egyszer mindenképpen nézhető de nem vélem úgy, hogy nagy szám lenne.


 
HercegPeter   2019. 03. 08.

Sajnos én úgy néztem meg a filmet, hogy ismertem a csattanót, így nem tudott olyan nagyot szólni. Ennek ellenére érdekelt, mivel jókat hallottam róla. Tetszett, ahogy felépül a történet. Az már más kérdés, hogy a szereplők java része mára már túl van a karrierje csúcsán, de akkoriban még felkapott sztárok voltak. Közülük is kiemelném Kevin Spacey játékát. A jobb krimik közé tartozik, de nem mondanám kiemelkedő alkotásnak, bár ez is elég volt ahhoz, hogy Kaiser Soze-t beleégesse a filmtörténelembe.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Érdekesen épül a film. Az elején látunk egy bűntényt, aztán pedig flashback-ekből idemrjük meg az előzményeket. Sajnos a szinkron ront az élményen, mivel gyorsan kitalálható, hogy ki is a hunyó! Szóval inkább feliratosan érdemes nézni. Többször nézhető, hogy minden összeálljon! :)

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Sajnos a filmet csak nemrég láttam, így már nem ütött akkorát, mint azt tette volna 20 éve. Ennek ellenére zseniális film.

Stephen Baldwin
Gabriel Byrne
Pete Postlethwaite
Stephen Baldwin
Stephen Baldwin

A film összbevétele 34 449 356 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 1994. június 13. és 1994. július 29. közt zajlott.

(dulkap)
 

A film kicsivel több, mint 23M $-t keresett az amerikai mozikban.

(dulkap)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított '101 gengszterfilm amit látnod kell, mielőtt meghalsz' című könyvben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.