Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Nem vagyok oda a német filmekért és sajnos itt erősen érződött a nyoma. Nem volt túl rossz egyszer mindenképpen nézhető de nem vélem úgy, hogy nagy szám lenne.

 
HercegPeter   2019. 03. 08.

Sajnos én úgy néztem meg a filmet, hogy ismertem a csattanót, így nem tudott olyan nagyot szólni. Ennek ellenére érdekelt, mivel jókat hallottam róla. Tetszett, ahogy felépül a történet. Az már más kérdés, hogy a szereplők java része mára már túl van a karrierje csúcsán, de akkoriban még felkapott sztárok voltak. Közülük is kiemelném Kevin Spacey játékát. A jobb krimik közé tartozik, de nem mondanám kiemelkedő alkotásnak, bár ez is elég volt ahhoz, hogy Kaiser Soze-t beleégesse a filmtörténelembe.


 
szaka123   2018. 03. 26.

Érdekesen épül a film. Az elején látunk egy bűntényt, aztán pedig flashback-ekből idemrjük meg az előzményeket. Sajnos a szinkron ront az élményen, mivel gyorsan kitalálható, hogy ki is a hunyó! Szóval inkább feliratosan érdemes nézni. Többször nézhető, hogy minden összeálljon! :)

 
Dodi   2015. 06. 18.

Izgalmas, nézhető, de különösebben nem tartóm kimagasló filmnek.

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Sajnos a filmet csak nemrég láttam, így már nem ütött akkorát, mint azt tette volna 20 éve. Ennek ellenére zseniális film.

Stephen Baldwin
Gabriel Byrne
Pete Postlethwaite
Stephen Baldwin
Stephen Baldwin

A film összbevétele 34 449 356 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 1994. június 13. és 1994. július 29. közt zajlott.

(dulkap)
 

A film kicsivel több, mint 23M $-t keresett az amerikai mozikban.

(dulkap)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított '101 gengszterfilm amit látnod kell, mielőtt meghalsz' című könyvben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.