A szikla

A szikla

The Bluff

Egy karibi nő titkos múltjára derül fény, amikor szigetét gonosz kalózok szállják meg.

(Szarka Károly)

Forgatókönyvíró: Joe Ballarini, Frank E. Flowers
Premier: 2026.02.17. | Amazon Prime Video (2026.02.25.)

2026.02.27 SaSa

Nem nekem való....

Ismét egy film, ahol egy csinos nő halomra hányja a hullákat. A filmre nem miatta lettem kíváncsi, de el kell ismerni, hogy a főszereplő hölgy személyében egy mutatós, különleges színészt láthatunk. Tetszett. Ezzel el is ondtam mindent, ami tetszett a filmben. Eleve kalózos film, ami nem annyira a kedvelt kategóriám. Aztán rontott a helyzeten, hogy az életüket rablással, gyilkolással töltő, tapasztalt, harcedzett kalózok úgy hullanak egy nő keze által, mint amikor lethális méreggel lefújsz egy sereg darazsat. Végig kaszabolás, fröcsögés, cuppogás. Karl Urban lett volna a húzónév, aki miatt érdekelt a film. Láttam már jó szerepben. Nem játszott rosszul, nekem a filmmel van bajom. Nem tudnám rámondani sem azt hogy jó, sem, hogy rossz. Nekem nem teszett. De vannak benne azért látványos jelenetek. Talán jól jársz ha belekóstolsz

2026.02.25 aliasteáscsésze

Micsoda forgatókönyv!

Erősen alsópolcos kategória. Nyugodtan nézd meg! Úgyis elfelejted. Nincs benne semmi, ami maradandóvá tenné. Urban végett néztem, de inkább diót törtem volna. Annak lett volna értelme.