Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 08. 04.

Talán csak az hiányzott a filmből, hogy megegyék egymást a szerencsétlenül jártak. A gép lezuhanása volt a legizgalmasabb az egész filmbe. A végére komolyan csak ezt sikerült kitalálni?

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Ez a film maga az élet...Hiába érnek nagy csapások, akadályok, nehézségek, félelem és rettegés, akkor sem szabad feladni. Küzdeni kell, ha más nem , az emberi méltóságunkért. 10/10


 
Deku   2017. 07. 26.

Liam Neeson volt az egyetlen jó pontja ennek a filmnek, ezen kívül semmi. Hát ez valami elképesztően lehangoló lett. Ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam.

 
HETEDIK   2018. 12. 31.

Neeson egyik legjobb filmje. A tempó nem túl feszes, de pont ez az erőssége. Így a dráma lassan, de annál erőteljesebben bontakozik ki, a stáblista utáni utolsó jelenet pedig megadja a választ, ki nyerte a végső csatát...

 
Norbi   2018. 07. 23.

Jobb film is lehetett volna, kicsit vontatott volt az egész. A történetet érdekesebben is fel lehetett volna építeni, de így sem lett unalomba fulladt krimi.

Liam Neeson
 

A befejezés eredetileg az alfa farkas és Liam Neeson karakterének összecsapása lett volna, amelyet le is forgattak, ám végül másképp döntött a rendező.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Roger Ebert kritikus miután látta a filmet, akkora hatással volt rá, hogy kisétált az utána beiktatott filmvetítéséről, mert úgy vélte, hogy nem lett volna fair, a Fehér terror után megnézni azt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Liam Neeson a szerepre készülve szárított farkashúst evett.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.