Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Fehér pokol
 
superzero   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Az, hogy Liam Neeson jó színész, az nem újdonság. Számomra Ő a Harrison Ford 2.0. Neki elhiszünk mindent és tudunk azonosulni vele, nagyon természetesen tudja hozni a szerepeit. Ebben a filmben sincs gond vele, hozza azt amiért annyira szeretjük, kedveljük. A film ötlete nagyon jó. Légikataszrófa egy kietlen téli környezetben, túlélőkkel és ez az egész megspékelve a farkasokkal. Izgalmas filmnek ígérkezett, úgy hogy nem kis elvárással ültem neki a filmnek. Sajnos csalódnom kellett. Az izgalom megvolt. Az alaszkai vadregényes tájból is kapunk egy kis ízelítőt amiből többet is elbírt volna még a film. A film gyenge pontja a forgatókönyv. Ezen még dolgozni kellett volna. Az a bizonyos idézet amit megismerünk a filmben elég lapos, és ami a legjobban nem sikerült az a befejezés. Sajnos így a film még arra sem lett méltó, hogy bekerüljön a gyűjteményembe." Egyszer nézős", de csak Neeson miatt , többszöri megnézésre nem alkalmas, mivel hiányzik a katarzis, a lelki feloldozás.

 
indingo   2018. 08. 04.

Talán csak az hiányzott a filmből, hogy megegyék egymást a szerencsétlenül jártak. A gép lezuhanása volt a legizgalmasabb az egész filmbe. A végére komolyan csak ezt sikerült kitalálni?


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Ez a film maga az élet...Hiába érnek nagy csapások, akadályok, nehézségek, félelem és rettegés, akkor sem szabad feladni. Küzdeni kell, ha más nem , az emberi méltóságunkért. 10/10

 
Artemisia   2018. 01. 10.

Zs kategóriás förmedvény

Semmi értékelhetőt nem találtam a filmben.Unalmasan és giccsesen indul, az egyetlen jelent is, ami kínál valamicske izgalmat, a repülőgép-szerencsétlenség, a rémesen rossz vágások miatt élvezhetetlen, és pont a katarzisnál, magánál a zuhanásnál van képszakadás, aztán már a szétszórt roncsokat látjuk. A színészi "alakítások" szörnyűek, az egész gárdát újra castingoltam volna. Neeson sem valami meggyőző, az összes "kötelező" sablonkarakter meg van. A trágárkodási verseny sem jött be, nem tett hozzá semmit a hangulathoz, a forgatókönyvíró Tourette-szindrómás lehetett, vagy részegen írta a dialógusokat. A farkastámadásokat annyira eltúlozták, hogy a tervezett borzongás helyett nevetségesek lette... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

Liam Neeson volt az egyetlen jó pontja ennek a filmnek, ezen kívül semmi. Hát ez valami elképesztően lehangoló lett. Ettől a filmtől valahogy sokkalta többet vártam.

Liam Neeson
 
Eredetinek sajnos semmilyen elemében nem mondható, de mentségére váljon, hogy nem is próbál többnek tűnni annál, mint ami. Vállaltan akar hatni a befogadójára érzelmileg és gondolatilag is, ami nem csak őszinte és alázatos magatartás az alkotók részéről, igencsak sikerült is: a kettő (hoppá, megint két szélsőség) nem egymás kontrasztjaként van ábrázolva, kéz a kézben járnak, kiegészítik egymást – ez emberileg is hiteles hozzáállást tár elénk egész hiteles motivációkkal. több»

A film összbevétele 84 339 696 dollár volt (imdb.com).

 

A befejezés eredetileg az alfa farkas és Liam Neeson karakterének összecsapása lett volna, amelyet le is forgattak, ám végül másképp döntött a rendező.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Roger Ebert kritikus miután látta a filmet, akkora hatással volt rá, hogy kisétált az utána beiktatott filmvetítéséről, mert úgy vélte, hogy nem lett volna fair, a Fehér terror után megnézni azt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Liam Neeson a szerepre készülve szárított farkashúst evett.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.