A Megtorlás című film főszerepében Liam Neeson látható, aki apaként azzal szembesül, hogy családját halálos veszély fenyegeti.

A mozi a 2015-ös, francia nyelvű El Desconocido című film remake-je, amely egy olyan férfiról szól, akinek a családja veszélybe kerül, amikor volt ügyfele bosszút akar állni.  A történetvonalban megjelennek olyan témák is, mint az üzleti érdekek család elé helyezése, ami elmossa a jó és a rosszfiúk közötti éles határvonalat.

A megtorlás olyan Liam Neeson  szereplésével készült filmek sorához csatlakozik, mint a Schindler listája, melynek címszerepéért a színészt Oscar-díjra jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriájában. Neeson karrierje később az akciófilmek felé vezetett, amely műfajnak azóta is vezető sztárja.  Olyan film sikereket tudhat magáénak, mint az Elrabolva,  a Fehér pokol vagy a Jeges pokol.

Az előzetes egy egyszerű, de intenzív alaphelyzetet vázol, amiben Liam Neeson tökéletesen illik a kétségbeesett családapát alakító szerephez.  Egy boxzsákot ütögető jelenetet leszámítva,  az már a film elején kiderül, hogy nem egy tipikus testküzdelmes akcíófilmről van szó.  Neeson  sokkal inkább egy olyan embernek tűnik, aki veszélyes helyzetben van és intelligenciáját kell használnia, hogy megmentse magát és családját.

A filmet Antal Nimród rendezte. Jack Champion (Avatar: A víz útja, Sikoly VI.) és Lilly Aspell  alakítják Neeson gyerekeit, akik a kocsiban rekedtek vele. Matthew Modine (Stranger Things) pedig Neeson barátját játssza. 

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel T Home előfizetéssel, akkor a  film Mafab adatlapján található “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintva már kezdheted is!

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

A film egy sikeres Wall Street-i ügyvezető történetét követi nyomon, aki munkába menet felfedezi, hogy egy ismeretlen támadó bombát helyezett el az autójában. A nap folyamán egy... több»