Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
55
Szereplők
3
Vélemények
170
Képek
11
Videók
 
GedyPapa   2017. 09. 12.

legújabb vélemény

Az utóbbi idők egyik legjobb krimisorozata. Kiválóan interpretálja Stephen King könyvét. A színészek zseniálisan hozzák a szerepüket. Amire mindenképpen ki kell még térni azok a mellékszereplők. Erre is figyeltek a castingnál, hiszen a fontosabb mellékszereplők mind-mind nagyon jól hozzák az elvárt szintet.

 
kuba.pal   2017. 09. 01.

Bár nem igazán szeretem King ezt a regényét a sorozat elképesztően jól sikerült. Nagyon ütős hangulata van. Tetszett, hogy a feszültség szinte már az első pillanattól ki van tartva, ettől nagyon izgalmassá válik az egész koncepció.


 
matynero   2017. 08. 09.

Önmagában szerintem nem egy igazán erős történet, mindenesetre érdemes nézni mert nagyon hatásos atmoszférateremtő ereje van. Az alakítások átlagosnak mondhatóak, nem igazán látni egy emlékezeteset sem.

 

A sorozat nézettsége miatt bejelentették, hogy második évadot is terveznek belőle.

(GedyPapa)
 

A 6. részben feltűnik pár másodpercre Stephen King is a sorozatban.

(GedyPapa)
 

Brady szerepére Anton Yelchin volt az első számú jelölt, azonban hirtelen elhunyta ezt megakadályozta.

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.