Mr. Mercedes (2017-2019)

Mr. Mercedes

Péter Fazekas   2021. 11. 21.

Nagyon jó sorozat.

GedyPapa   2017. 09. 12.

Az utóbbi idők egyik legjobb krimisorozata. Kiválóan interpretálja Stephen King könyvét. A színészek zseniálisan hozzák a szerepüket. Amire mindenképpen ki kell még térni azok a mellékszereplők. Erre is figyeltek a castingnál, hiszen a fontosabb mellékszereplők mind-mind nagyon jól hozzák az elvárt szintet.

matynero   2017. 08. 09.

Önmagában szerintem nem egy igazán erős történet, mindenesetre érdemes nézni mert nagyon hatásos atmoszférateremtő ereje van. Az alakítások átlagosnak mondhatóak, nem igazán látni egy emlékezeteset sem.

kuba.pal   2017. 09. 01.

Bár nem igazán szeretem King ezt a regényét a sorozat elképesztően jól sikerült. Nagyon ütős hangulata van. Tetszett, hogy a feszültség szinte már az első pillanattól ki van tartva, ettől nagyon izgalmassá válik az egész koncepció.

A sorozat nézettsége miatt bejelentették, hogy második évadot is terveznek belőle.

(GedyPapa)

A 6. részben feltűnik pár másodpercre Stephen King is a sorozatban.

(GedyPapa)

Brady szerepére Anton Yelchin volt az első számú jelölt, azonban hirtelen elhunyta ezt megakadályozta.

(GedyPapa)

Ida Silver az egyetlen olyan mellékszereplő, aki csak a sorozatban jelenik meg és nincs benne a könyvben.

(GedyPapa)

Stephen King elmondása szerint, amikor Bill Hodges karakterét alkotta meg, akkor pont Brendan Gleesonra gondolt, aki végül a sorozatban a főszereplőt játssza.