Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A híd (2011-2018)

Bron/Broen
Filmadatlap
 
53
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A híd

Galéria (7)

Kim Bodnia
Sofia Helin
Sofia Helin
Kim Bodnia
Kim Bodnia
Sofia Helin
Dietrich Hollinderbäumer
Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø
Anette Lindbäck

Videók (1)

 
Emmersson   2021. 12. 07.

legújabb vélemény

2
Remek, majd jó... de kifárad

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Összességében jó sorozat volt. Az első 2 évad erős, 10/9-es, de miután Saga Norén mellől kiesik a férfi nyomozó, halványul.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Az első részen sem jutottam túl, mint ahogy előttem is írták már tényleg nyomasztó és sötét hangulata volt a sorozatnak. Nem voltam vevő akkoriban erre a hangulatra.

2
 
dailyfilmsan   2020. 08. 22.

0

Egy nagyon gyengén indító de részről részre egyre erősebb krimi sorozat a svédektől és a dánoktól egyaránt. Ez a megosztottság kiemeli még így is a sok közül. Számomra Saga karaktere túl erős volt de ez is minden más a végére minden egyes résszel fin... több»

 
wintermat   2016. 09. 01.

0

Néha kicsit nyomasztó nézni a sorozatot, de remekül kitalált történet, nem mellesleg a főszereplő nő kiváló színészi teljesítményével. Nem sok skandináv produkciót láttam, de ezt érdemes megnézni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

Nagy kedvenc, mint a skandináv filmek általában. Jól felépített történet, hozzá a megfelelő hangulat. Saga és a csevegés jelenetek pedig zseniálisak.

 
Candy   2019. 01. 30.

0
Mindent visz!

Ez a sorozat egyszerűen zseniális! Nagyon tetszik az egyedi hangulata, hogy nem használnak sémákat. A gyilkosságok mind ügyesen megtervezett, és mindig van érthető indíték. Nincs üres járat, az egész film rendkívül izgalmasan van felépítve. Az évadoknak nincs különösebb összeköttetése, így minden rész egy újabb ügy. A Saga Noren-t megformáló színésznő rendkívül jól hozza az Asperger szindrómás nyomozót. Egészen egyedi stílussal, az arcjátéka zseniális. Az összes színész hozza a formát, így bőven akadhat kedvencünk vagy épp ellenszenves szereplő. Összességében ez egy rendkívül izgalmas sorozat, érdekes nyomozás, és nincs üres járat. Számomra semmiképp nem volt nyomasztó a film hangulata, mert nagyon passzol ehhez a Svéd-Dán miliőhöz :) Nagyon ajánlom azoknak, akik egy kicsit másra vágynak, de kiválóra!

 
batukán   2015. 12. 21.

0

Minden idők legjobb krimisorozata. Saga nyomozó óriási karakter. Már láttam az eddigi 3 évadot és úgy tűnik lesz folytatás is. Hihetetlenül izgalmas történetek. Nem összecsapott, inkább finoman kidolgozott történetvezetés.

 

A Sveriges Television arról számolt be, hogy 2013 novemberéig az első évadot 134 országban sugározták. 2014 februárjában a Daily Telegraph jelentése szerint 174 országban volt a képernyőn a sorozat.

(dailyfilmsan)
 

A Saga Noren által vezetett autó egy 1977-es amerikai Porsche 911S.

(dailyfilmsan)
 

A hegek Sofia Helin ajkán valósak. Egy fiatalkori kerékpáros baleset eredményei.

(dailyfilmsan)
 

Saga eredetileg az 1. évad 9. epizódjában meghalt volna, ám népszerűsége miatt a gyártók felülbírálták az írókat.

(dailyfilmsan)