Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
93

A híd (2011)

Bron/Broen
Filmadatlap
 
53
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A híd
 
blokus   2020. 01. 27.

legújabb vélemény

Zseniális

Az egyik legjobb krimi sorozat, lekötött végig. Nagyon sok sorozattal vagyok úgy, hogy beleunok és végig sem nézem őket. Ez nem olyan, élvezettel néztem végig és sajnáltam, hogy vége lett. Nagyon jók a karakterek. Nem amerikai giccses .......!

 
Deku   2017. 08. 23.

Az első részen sem jutottam túl, mint ahogy előttem is írták már tényleg nyomasztó és sötét hangulata volt a sorozatnak. Nem voltam vevő akkoriban erre a hangulatra.

1

 
Hakker   2019. 02. 19.

Aki szereti a skandináv filmeket, annak tetszik, én szeretem a skandináv filmeket ezért nekem tetszik. Remek történetek, szinte azt lehet mondani, hogy mindegyik évadnak megvolt a sajátossága. Zseniális húzás volt kitalálni Saga Noren karakterét, amit Sofia Helin testesített meg. Számomra rendkívül egyedinek hatott egy Asperger szindrómás nyomozót beleilleszteni, az amúgy sem sablonos történetekbe. Teljes egészet Noren és Martin Rohde karaktere adott, azt lehetett mondani, hogy ők voltak a pont és ellentpont a sorozatban. Ennek tükrében, nekem az első és a második évad tetszett igazán. Sokszor az volt az érzésem, hogy hiba volt kiírni Martin karakterét.

 
wintermat   2016. 09. 01.

Néha kicsit nyomasztó nézni a sorozatot, de remekül kitalált történet, nem mellesleg a főszereplő nő kiváló színészi teljesítményével. Nem sok skandináv produkciót láttam, de ezt érdemes megnézni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Nagy kedvenc, mint a skandináv filmek általában. Jól felépített történet, hozzá a megfelelő hangulat. Saga és a csevegés jelenetek pedig zseniálisak.

Kim Bodnia
Sofia Helin
Sofia Helin
Kim Bodnia
Kim Bodnia
Sofia Helin
Dietrich Hollinderbäumer
Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø
Anette Lindbäck
 
Remekmű. Nem egy hollywoodi képvilág, ahol mindenki szép és jó és a helyszínek is mesések, hanem realisztikus. Hangulata és cselekménylánca kiválóan összerakott. Ha könyv lenne azt mondanám rá, hogy nem lehet letenni. Így csak azt, hogyha valaki nem a tévében nézi, akkor igen gyorsan azon veszi magát észre, hogy indítja egymás után az epizódokat. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.