Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%

A híd (2011)

Bron/Broen
Filmadatlap
 
53
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A híd
 
dailyfilmsan   2020. 08. 22.

legújabb vélemény

Egy nagyon gyengén indító de részről részre egyre erősebb krimi sorozat a svédektől és a dánoktól egyaránt. Ez a megosztottság kiemeli még így is a sok közül. Számomra Saga karaktere túl erős volt de ez is minden más a végére minden egyes résszel fin... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

Az első részen sem jutottam túl, mint ahogy előttem is írták már tényleg nyomasztó és sötét hangulata volt a sorozatnak. Nem voltam vevő akkoriban erre a hangulatra.

1

 
wintermat   2016. 09. 01.

Néha kicsit nyomasztó nézni a sorozatot, de remekül kitalált történet, nem mellesleg a főszereplő nő kiváló színészi teljesítményével. Nem sok skandináv produkciót láttam, de ezt érdemes megnézni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Nagy kedvenc, mint a skandináv filmek általában. Jól felépített történet, hozzá a megfelelő hangulat. Saga és a csevegés jelenetek pedig zseniálisak.

 
batukán   2015. 12. 21.

Minden idők legjobb krimisorozata. Saga nyomozó óriási karakter. Már láttam az eddigi 3 évadot és úgy tűnik lesz folytatás is. Hihetetlenül izgalmas történetek. Nem összecsapott, inkább finoman kidolgozott történetvezetés.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Remek skandináv krimi, messze jobb, mint az amerikai feldolgozás. Az amerikai sorozatok megszokott paneljeihez szokott néző számára felüdülés lehet az eltérő látásmód, tálalásmód és a tény, hogy ez nem a megszokott "egyen alkotás" ám hosszabb távon k... több»

 
Attila Herke   2019. 09. 14.

Zseniális

Ez egy igen jó történet. Jók a karakterek. Szuper sztori. Meglepetések. Egyszerűen zseniális

Kim Bodnia
Sofia Helin
Sofia Helin
Kim Bodnia
Kim Bodnia
Sofia Helin
Dietrich Hollinderbäumer
Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø
Anette Lindbäck
 

A Sveriges Television arról számolt be, hogy 2013 novemberéig az első évadot 134 országban sugározták. 2014 februárjában a Daily Telegraph jelentése szerint 174 országban volt a képernyőn a sorozat.

(dailyfilmsan )
 

A Saga Noren által vezetett autó egy 1977-es amerikai Porsche 911S.

(dailyfilmsan )
 

A hegek Sofia Helin ajkán valósak. Egy fiatalkori kerékpáros baleset eredményei.

(dailyfilmsan )
 

Saga eredetileg az 1. évad 9. epizódjában meghalt volna, ám népszerűsége miatt a gyártók felülbírálták az írókat.

(dailyfilmsan )
 
Remekmű. Nem egy hollywoodi képvilág, ahol mindenki szép és jó és a helyszínek is mesések, hanem realisztikus. Hangulata és cselekménylánca kiválóan összerakott. Ha könyv lenne azt mondanám rá, hogy nem lehet letenni. Így csak azt, hogyha valaki nem a tévében nézi, akkor igen gyorsan azon veszi magát észre, hogy indítja egymás után az epizódokat. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.