Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
92%

A híd (2011-2018)

Bron/Broen
Filmadatlap
 
53
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A híd
 
dailyfilmsan   2020. 08. 22.

legújabb vélemény

0

Egy nagyon gyengén indító de részről részre egyre erősebb krimi sorozat a svédektől és a dánoktól egyaránt. Ez a megosztottság kiemeli még így is a sok közül. Számomra Saga karaktere túl erős volt de ez is minden más a végére minden egyes résszel fin... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Az első részen sem jutottam túl, mint ahogy előttem is írták már tényleg nyomasztó és sötét hangulata volt a sorozatnak. Nem voltam vevő akkoriban erre a hangulatra.

1

 
wintermat   2016. 09. 01.

0

Néha kicsit nyomasztó nézni a sorozatot, de remekül kitalált történet, nem mellesleg a főszereplő nő kiváló színészi teljesítményével. Nem sok skandináv produkciót láttam, de ezt érdemes megnézni.

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

Nagy kedvenc, mint a skandináv filmek általában. Jól felépített történet, hozzá a megfelelő hangulat. Saga és a csevegés jelenetek pedig zseniálisak.

 
batukán   2015. 12. 21.

0

Minden idők legjobb krimisorozata. Saga nyomozó óriási karakter. Már láttam az eddigi 3 évadot és úgy tűnik lesz folytatás is. Hihetetlenül izgalmas történetek. Nem összecsapott, inkább finoman kidolgozott történetvezetés.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Remek skandináv krimi, messze jobb, mint az amerikai feldolgozás. Az amerikai sorozatok megszokott paneljeihez szokott néző számára felüdülés lehet az eltérő látásmód, tálalásmód és a tény, hogy ez nem a megszokott "egyen alkotás" ám hosszabb távon k... több»

 
Attila Herke   2019. 09. 14.

0
Zseniális

Ez egy igen jó történet. Jók a karakterek. Szuper sztori. Meglepetések. Egyszerűen zseniális

Galéria (7)

Kim Bodnia
Sofia Helin
Sofia Helin
Kim Bodnia
Kim Bodnia
Sofia Helin
Dietrich Hollinderbäumer
Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø
Anette Lindbäck

Videók (1)

 

A Sveriges Television arról számolt be, hogy 2013 novemberéig az első évadot 134 országban sugározták. 2014 februárjában a Daily Telegraph jelentése szerint 174 országban volt a képernyőn a sorozat.

(dailyfilmsan)
 

A Saga Noren által vezetett autó egy 1977-es amerikai Porsche 911S.

(dailyfilmsan)
 

A hegek Sofia Helin ajkán valósak. Egy fiatalkori kerékpáros baleset eredményei.

(dailyfilmsan)
 

Saga eredetileg az 1. évad 9. epizódjában meghalt volna, ám népszerűsége miatt a gyártók felülbírálták az írókat.

(dailyfilmsan)
 
Remekmű. Nem egy hollywoodi képvilág, ahol mindenki szép és jó és a helyszínek is mesések, hanem realisztikus. Hangulata és cselekménylánca kiválóan összerakott. Ha könyv lenne azt mondanám rá, hogy nem lehet letenni. Így csak azt, hogyha valaki nem a tévében nézi, akkor igen gyorsan azon veszi magát észre, hogy indítja egymás után az epizódokat. több»