A SkyShowtime Codename: Annika című krimi sorozata mától streamelhető. 

A Mia Ylönen és Aleksi Bardy által készített sorozat a nagyívű műkincsrablások és a kettős identitás fenntartásának kihívásait járja körül. A történet középpontjában a Sannah Nedergård által alakított finn nyomozó, Emma Haka áll, aki Annika Stormare néven beépül a stockholmi műkincskereskedők világába. Ahogy egyre mélyebbre merül, Emma egyre mélyebbre merül a szerepében... 

A szereposztásban olyan további neveket láthatunk, mint Ardalan Esmaili (A fekete rák hadművelet), Eva Melander (A híd) és Helena Bergström (Kaotikus karácsony). 

A sorozat a valós titkosszolgálati tapasztalatokat ötvözi a fiktív elbeszéléssel, rávilágítva a titkos megbízások veszélyeire és összetettségére. A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan kiemelte a sorozat egyedi északi noir jellegét, ami papíron kimondottan izgalmasan hangzik.

De hogy ez mit jelent a valóságban, azt máris mindenki maga is ellenőrizheti. Ha kedvet kaptál a minisorozathoz, az Annika mafabos adatlapjáról rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.09.30.)

A hatrészes krimisorozat a műkincscsalások rejtett világának függönye mögé kalauzol, és a kettős identitás valóságát mutatja be. A sorozatban Emma/Annika finn... több»