Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Frakk, a macskák réme (1972)

Frakk, a macskák réme
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 16.

legújabb vélemény

3
Elfogultan...

Mivel nagyon magyar, nagyon egyedi és gyermekkorom egyik nagy kísérője, nem tudok róla (meg sem próbálok) elfogulatlanul véleményt írni. Imádtam. Imádom. Édes, aranyos, kutyás, cicás, emberes, ravaszos, csibészes, leckéztetős... Hogy megértsd, miért rajongunk sokan ennyire a Frakkért vagy a legtöbb régebbi száriás rajzfilmekért, ahhoz ezt látnod kell. Szóval Frakkra fel, és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2022. 03. 15.

5
Ugyan már, Károly bácsi, elkapom én a komisz cicákat.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Jöjjön a nagy kedvenc. Bálint Ágnes álmodta meg ezt a világot, ahol ezek a csodálatos dolgok történnek. Egy animációs mese, ami egy különleges technikával, úgynevezett papírkivágással készült. Anno, mint a Varjúdombi mesék. Rengetegszer okozott öröm... teljes kritika»

1
 
indingo   2019. 03. 20.

1

Sokunk esti meséje volt Frakk, Lukrécia és Szerénke egymás elleni csatája, ami mindig tartogatott valami tanulságot és soha nem ment vérre. A két kis öreg is kedvelhető figura volt, és a színészek, akik a hangjukat kölcsönözték, szintén zseniális voltak.

 
Norbi   2018. 07. 27.

1

Kisgyerekként rengeteget néztem ezt a sorozatot. Nagyon aranyos, bár kissé minimalista ábrázolás, kicsit sem bonyolult történetek kisgyerekeknek. Ezzel mindent elmondtam.

 
Robinson76   2021. 08. 16.

0
Kutya-macska barátság

Ez a mese sem volt igazán kedvencem anno, mert a macskákat már akkor sem szerettem, és erre csak rátett egy lapáttal a nyervogó, már-már a kiállhatatlanság határát súroló két bolhás. Még szerencse, hogy volt azért ott egy Károly bácsi, no és Frakk, a macskakarbantartó.

 
Timon   2019. 08. 29.

0

Egyik nagy kedvenc gyerekkori mesesorozatom. Örök érvényű és nagyszerű alkotás.

 
Péter Fazekas   2021. 11. 23.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerettem ezt a rajzfilmet.

 

A történet szereplőit valóságos emberek ihlették. További érdekesség, hogy a Frakk nevet is egy létező szintén magyar vizsla kutyáról kapta a mesefigura.

(tvmérnök)