Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
29
Szereplők
109
Vélemények
55
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Ralph Fiennes nagyon vitte nálam a prímet. Szomorú történet hihetetlen jó színészekkel. Oltári kis film lett. Kezdve azzal, hogy a története fantasztikus és egyszerre irtózatos. Nagyon jó lett a zenei aláfestés ami kellően megadja a hangulatot. Imádtam.

 
HETEDIK   2019. 01. 27.

Spielberg aranykorából egyik legjobb filmje. Vegytisztán, tűpontosan és a maga embertelen brutalításával adja vissza a holocaust drámai pillanatait. Aki tudni akarja, miért ezt a rezsimet tartják minden idők legkegyetlenebbjének, az nézze meg a filmet. Sok kérdése nem marad utána...


 
Lamboh   2017. 10. 28.

A leghosszabb film amit valaha láttam, de ennek ellenére egyetlen percét sem untam. Életem egyik legmeghatározóbb filmes élménye. Nem tudok róla rosszat mondani.

 
andor50   2016. 04. 19.

Steven Spielberg egyik legjobb alkotása, nagyon hatásos és nagyon mély darab. A dráma remekül van kezelve, Liam Neeson és Ralph Fiennes zseniálisak. A végét mondanám igazán erősnek, amikor meglátjuk Oscar Schindler érzéseit, Liam Neeson legjobb alakítását köszönhetjük ennek.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét. Ritkának tartom az ilyet, de amikor bejön és eléri, a hatást akkor nagyon tudok örülni.

 

A való életben sem sikerült túl könnyen Amon Goeth kivégzése, ott a kötél adta meg többször magát, míg a filmben a széket nem sikerült rendesen kirúgni alóla! Az eredeti kivégzés megtekinthető a youtubeon.

(gabor86)
 

1993-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Ralph Fiennes a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.