Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Ip Man: A nagymester
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

tetszett de az első résszel senki nem veszi fel a versenyt

 
hsanya182   2015. 06. 02.

Wing Tsun kung fu iskola tanulóinak kötelező film. Feltünik egy új harcművészetet oktató mester, hamar kiépíti az iskoláját, persze ezt a helyi harcművész iskolák vezetői nem nézik jó szemmel, bizonyítania kell, majd fizetnie is. Végül feltünik egy külföldi ellenséges boxoló bajnok és a kínai harcművész iskolák együttesen összefognak ellene. Nagyon jó és látványos elemeketet tartalmazó verekedős film, jól szemlélteti a mester és a tanítványok kapcsolatát.


 
Norbert93   2019. 04. 28.

Nagyon tetszik a történetvezetés és az alapkonfliktus, mivel egyszerű, letisztult, de mégis élvezhető. Szerencsére több híres harcművész is tiszteletét teszi, többek között a híres Sammo Hung is. Harcművészeti filmeket szeretőknek kötelező darab.

 
Nathan03   2016. 02. 11.

Messze nincs olyan színvonalas mint az első rész. De ennek ellenére szerintem nem rossz film. Látványos verekedésben bőven lesz részünk itt is. Mondjuk van benn egy-két jelenet ami számomra túlzás. Akinek tetszett az első rész az bátran nézze meg ezt is.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Ugyan tényleg nem éri el az első rész szintjét, de kellemes folytatás, érdekes mesélik tovább Ip Man nagymester történetét. A konfliktus a bokszolóval szerintem kicsit erőltetettre sikerült, de minden más abszolút a helyén van. Ip Man vitte a hátán az egészet, minden megszólalását öröm votl hallgatni, emellett a harcok továbbra is félelmetesen jól koreografáltak.

A film összbevétele 49 721 954 dollár volt (imdb.com).

 

Yu-Hang To, aki ebben a filmben Hu Wei karakterét játssza, Ip Mant alakította Ip Man: A legenda születése (2010) című filmben.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.