Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
33
Szereplők
1
Vélemények
61
Képek
6
Videók
Ip Man 4

 
NGN   2020. 04. 15.

legújabb vélemény

Mindig az utolsó harc a legnehezebb

Ip Man életének utolsó felvonásához érkeztünk, ahol már nem kisebb a tét, mint a kínai harcművészet becsületének helyreállítása. Most a színtér Amerika, ahol is a hatvanas években csúnyán lenézik az Ázsiából érkezetteket, és velük együtt a kultúrájukat is a semmivel egyenlőnek tartják. Ebbe a közegbe érkezik a Wing Chun nagymestere, Ip Man, aki a fiának keres megfelelő iskolát, hogy a jövőjét biztosíthassa, de közben tudomására jut a végzetes hír, hogy bizony daganatos betegségben szenved, és a hónapjai meg vannak számlálva. Ám az utolsó összecsapás elkerülhetetlen tűnik. Wilson Yip már rutinosan vezeti le a filmet, hiszen az előző három epizódot is ő dirigálta, nagy változtatásokat nem es... több»

Donnie Yen

A film összbevétele 175 694 620 dollár volt (imdb.com).

 

A film harmadik alkalommal hozta össze Scott Adkinst és Yuen Woo-ping koreográfust.

(Thibo84)
 

A korai pletykák és az IMDB egyik véleménye ellenére Jackie Chan nem jelent meg ebben a filmben. Az egyik képet, amelyen Jackie Chan meglátogatta a forgatást, az egyik weboldal kivette a kontextusból, és kijelentette, hogy Chan a filmben cameo szerepet játszik.

(Thibo84)
 

A film az első napján 100 millió jüant hozott Kínában, ami meghaladta a Kínában ugyanazon a napon megjelenő Csillagok háborúja: A Skywalker kora bevételét.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.