Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
3
Videók
Ip Man: A védelmező
Donnie Yen
Mike Tyson
Donnie Yen
Donnie Yen
Jin Zhang
Donnie Yen
Mike Tyson
Jin Zhang
Lynn Hung
Donnie Yen
Donnie Yen
Lynn Hung
Mike Tyson
Donnie Yen
 
Norbert93   2019. 04. 28.

legújabb vélemény

Szerettem az Ip Man filmeket, de ezt a részt csak a Mike Tysonos jelenet miatt érdemes megnézni. (Tudom, hogy, ha a valóságban zajlott volna le, akkor kb. 10 mp lett volna.) Nem egy kifejezetten gagyi kínai film, de a bőrlehúzás már azért látszik rajta. A koreográfia most is látványos, a harcok szépen kivitelezettek, ebben a tekintetben mindenki értette a dolgát.

 
hsanya182   2016. 03. 15.

Wing Tsun kung fu! Vannak benne látványosan hosszú csihi-puhik, a kung fu kedvelőinek igazi csemege, szépen bemutatja a technika gyönyörű mozdulatait, ugyan nem életszerű harcok vannak benne (akkor rövidebb lenne a film :D )! A cselekmény szál szépen felépített, tanulságos, a harcok miatt meg erősen többszörnézős film! :)


 
Nathan03   2017. 01. 04.

Számomra nagy csalódás volt a film, amilyen jó volt az első része annyira elgyengült a 3.részére. Mike Tysont nem is tudtam hova rakni a filmbe....szörnyű volt benne.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Kellemes meglepetés volt, jobban tetszett, mint a második rész. Az első felében lévő konfliktus az iskola kapcsán mondjuk abszolút közhelyes lett szerintem, Mike Tyson jelenléte is kicsit bohókásan hatott, de kárpótolt a verekedésük Ip Man nagymesterrel. Külön érdekes volt, ahogy ez a két teljesen eltérő harcstílus összecsap. Ami miatt igazán emlékezetes maradt számomra, az az utolsó húsz-huszonöt perc. Nem akarom elárulni, pontosan mi is történik, legyen elég annyi, hogy egy szívszorítóan szép és őszinte jelenetsort kapunk. Nagyon megdobta az élményt.

 
irongozu   2016. 04. 27.

Szerintem nagyon jót tett a sztorinak, hogy a második rész kínai nacionalista hangvétele eltűnt, illetve kimerül annyiban, hogy minden rossz okozói a külföldiek, legyenek akár főrendőrök, akár maffiózók. Bocsi, ha kicsit spoileres voltam.

A film összbevétele 156 919 433 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a második alkalom, amikor Kwok-Kwan Chan Bruce Lee-t alakította. Korábban a The Legend Of Bruce Lee (2008) tévésorozatban játszotta el.

(Thibo84)
 

Ez volt Mike Tyson debütálása egy akciófilmben.

(Thibo84)
 

A Muay Thai harcos, Sarut Khanwilai Tony Jaa kaszkadőrje a Skalpvadászat (2014) című filmben.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.