Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
tony6   2016. 03. 18.

Szerintem nem állt jól a szerep Donnie Yen-nek. Még ha az arca meg is van a szerephez, én miden idők legnagyobb kínai harcsát egy kicsit magasabbnak, erősebbnek és megfontoltabbnak képzeltem. Valami hiányzott a karakterből, nem volt lehengerlő, mint ahogy a film sem lehengerlő. Meglehetősen átlagos.

 
stargame   2016. 02. 16.

Több hibát is elkövettek ebben filmben, és bár egyes részek nagyonis tetszettek, nem kellett volna egyetlen hosszú csatajelentre kiélezni a filmet, ami ráadásul sötétben játszódik, és így kvázi nem is lehet látni, hogy mi történik. Pedg alapjában véve jó munkát végzett az operatőr, és nem sajnálták a pénzt a látványra. Szerintem jobb filmet is ki lehetett volna hozni ebből a történetből.


 
airbus   2015. 05. 03.

Ambíciózus alkotás, ami egészen biztosan nagyon sikers volt kínában, és valószínűleg nagy örömme fogaddták azok is, akik érdeklődnek a kínai történelem iránt. Nem hibátlan film, néhol túlságosan is teátrális, és nem igazán hihető, de végülis egy legenda feldolgozásáról van szó, úgyhogy bocsánatos bűnök ezek.

 
spidey   2015. 03. 07.

Nem rossz film, bár a drámában nem túl erős. Próbálnak nagyon drámaiak lenni, de a hatás sajnos elmarad. Ellenben a látvány magáért beszél. Gyönyörű, szemet gyönyörködtető felvételek követik egymást, hiteles és autentikus a film.... de nem sikerült belecsempészni a drámai komolyságot. Kár.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.