Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2018. 09. 12.

A XXI. századi verekedős filmek gyöngyszeme. Jó a történet és a forgatókönyv, a történelmi háttér megjelenítése és a színészek is kiválóak. Hűen visszaadja a harcművészet lényét és filozófiáját. Röviden.

 
Yosihiro   2015. 04. 25.

A fuilm önmagáért beszél. Jól sikerült átadni a harcművészet minden olyan elemét ami fontos. Szerintem jól sikerült. Érdemes megnézni ! Üdv Yosihiro


 
Nathan03   2016. 02. 11.

Nagyon szeretem a harcművészetekkel foglalkozó filmeket. És azt kell mondjam ez a film az egyik kedvencem. Végig izgalmas történet aminek van mondanivalója a néző felé. Látványos harci jelenetek. Drámai fordulatok. Nagyon jó, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Annyira sosem rajongtam a harcművészeti filmekért, de az Ip Man tényleg lenyűgöző. Szól a kung fu-ról is, szépen bemutatja, mit is jelent valójában ez a harcművészet, de emellett rengeteg érdekes szereplővel, érzelem gazdag történettel tölti meg a cselekményt, és persze a főszereplő is végtelenül szimpatikus. A harci jelenetek koreográfiája lélegzetelállító, ahogy a zene is kiváló lett. Abszolút megérdemelt minden dicséret és magas pontszám.

 
Mulds   2016. 06. 11.

Egynek elment. Egész rendben lett volna a film, mert még tetszett is úgy nagyjából. Meg is lepődtem mert sokkal rosszabbra számítottam és akkor a végét egy olyan unalmas és borzasztó zárással oldották meg, hogy tönkre tette számomra az egészet.

A film összbevétele 22 114 423 dollár volt (imdb.com).

 

A film Yip Man életét dolgozza fel.

(ps)
 

A filmes feldolgozásba nem került bele az az apró részlet, hogy Yip Man rendőrtisztként szolgált a japán invázió alatt.

(ps)
 

Hiroyuki Ikeuchi a forgatás nagy részét négy jól irányzott ütés miatt agyrázkódással abszolválta.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.