Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 07.

legújabb vélemény

Aki a harcművészeteket,az izgalmakat,és a jó történeteket szereti,az mindenféleképpen nézze meg! Fantasztikus film.Többször nézős karatefilm,mondanivalóval. Ajánlott kategória.

 
Yosihiro   2015. 04. 25.

A fuilm önmagáért beszél. Jól sikerült átadni a harcművészet minden olyan elemét ami fontos. Szerintem jól sikerült. Érdemes megnézni ! Üdv Yosihiro


 
Norbert93   2018. 09. 12.

A XXI. századi verekedős filmek gyöngyszeme. Jó a történet és a forgatókönyv, a történelmi háttér megjelenítése és a színészek is kiválóak. Hűen visszaadja a harcművészet lényét és filozófiáját. Röviden.

 
Nathan03   2016. 02. 11.

Nagyon szeretem a harcművészetekkel foglalkozó filmeket. És azt kell mondjam ez a film az egyik kedvencem. Végig izgalmas történet aminek van mondanivalója a néző felé. Látványos harci jelenetek. Drámai fordulatok. Nagyon jó, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Annyira sosem rajongtam a harcművészeti filmekért, de az Ip Man tényleg lenyűgöző. Szól a kung fu-ról is, szépen bemutatja, mit is jelent valójában ez a harcművészet, de emellett rengeteg érdekes szereplővel, érzelem gazdag történettel tölti meg a cselekményt, és persze a főszereplő is végtelenül szimpatikus. A harci jelenetek koreográfiája lélegzetelállító, ahogy a zene is kiváló lett. Abszolút megérdemelt minden dicséret és magas pontszám.

A film összbevétele 22 114 423 dollár volt (imdb.com).

 

Az Ip Man (2008) forgatókönyvét Edmond Wong írta, Raymond Pak-Ming Wong rendező fia.

(Thibo84)
 

A filmben szereplő japán katonák modern amerikai katonai szalagot viselnek.

(Thibo84)
 

Ip Man legidősebb fia, Ip Chun a film műszaki tanácsadója volt. Tanácsot adott a film történetéhez és a harcművészet koreográfiájához.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.