Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Vélemények: Ip Man: A becsület útján (2008)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 07.

legújabb vélemény

Aki a harcművészeteket,az izgalmakat,és a jó történeteket szereti,az mindenféleképpen nézze meg! Fantasztikus film.Többször nézős karatefilm,mondanivalóval. Ajánlott kategória.

 
Yosihiro   2015. 04. 25.

A fuilm önmagáért beszél. Jól sikerült átadni a harcművészet minden olyan elemét ami fontos. Szerintem jól sikerült. Érdemes megnézni ! Üdv Yosihiro


 
Norbert93   2018. 09. 12.

A XXI. századi verekedős filmek gyöngyszeme. Jó a történet és a forgatókönyv, a történelmi háttér megjelenítése és a színészek is kiválóak. Hűen visszaadja a harcművészet lényét és filozófiáját. Röviden.

 
Nathan03   2016. 02. 11.

Nagyon szeretem a harcművészetekkel foglalkozó filmeket. És azt kell mondjam ez a film az egyik kedvencem. Végig izgalmas történet aminek van mondanivalója a néző felé. Látványos harci jelenetek. Drámai fordulatok. Nagyon jó, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Annyira sosem rajongtam a harcművészeti filmekért, de az Ip Man tényleg lenyűgöző. Szól a kung fu-ról is, szépen bemutatja, mit is jelent valójában ez a harcművészet, de emellett rengeteg érdekes szereplővel, érzelem gazdag történettel tölti meg a cs... több»

 
Mulds   2016. 06. 11.

Egynek elment. Egész rendben lett volna a film, mert még tetszett is úgy nagyjából. Meg is lepődtem mert sokkal rosszabbra számítottam és akkor a végét egy olyan unalmas és borzasztó zárással oldották meg, hogy tönkre tette számomra az egészet.

 
Lora   2019. 02. 10.

Senki sem ütésálló

Ritkán fog el az az érzés egy film megtekintése után, hogy most rögtön újranézném. Az Ip Man-nél ez történt. Donnie Yen mozijai idáig kimaradtak az életemből, de ezek után biztosan pótolom ezt a hiányosságomat. A mozdulatai elképesztően erősek, kifor... teljes kritika»

 
Zoltán Török   2018. 04. 09.

Nagyon jó film. Hálistennek többrészes.

 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

kategóriájában az elsőrész úgy gondolom hogy jelenleg a legjobb film amit vászonra vittek!

 
neyto   2018. 07. 17.

Azt gondolná az ember, hogy a hongkongi verekedős filmek között manapság már nem lehet olyasmit találni, amit érdemes megnézni. Ehhez képest a Yip Man pozitív csalódás volt. Verekedés van a filmben épp elég, ami viszont külön díjazandó, hogy a bunyón... több»

 
ruman666   2017. 07. 10.

A film igazi sóját az adja meg, hogy életrajzi ihletettségű. Annyira meghatott, hogy utána több cikket is elolvastam Yip Manról. Ez a film nem csak a kung-furól és a verekedésről szól, hanem egy nagyszerű ember gyötrődéssel teli életét követhetjük ny... több»

 
ovejuna   2016. 03. 10.

Ez a film kimondottan erős. Végre képernyőre kerülhetett Bruce Lee, a legendás filmhős mestere. Előnyére válik a filmnek, hogy nem próbál túl sok lenni. A verekedős jelenetek teli vannak dinamikával, de mégsem erőszakolják meg a műfajt. Ráadásul pusz... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.