Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Eléggé jó lett volna maga a sztori, de nagyon ócskán lett megcsinálva és a színészek mintha nem is vették volna komolyan a szerepüket.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Nem egy sablon szuperhősös film ez, senki ne ezzel a gondolattal kezdje el nézni ezt a filmet. Szépen kidolgozott történet , vagány és szerény hős (ami valljuk be azért ritka), és egy csinos barátnőjelölt is van a képben :D


 
Thibo84   2019. 05. 10.

Ben Affleck szerintem szuper ebben a szerepben, nem úgy mint Batmanként és Jennifer Garnerrel jó párost alkotnak a vásznon. A történet jól fel van építve és a sötét és komor hangulat csak dob a film imázsán. A játszótéri verekedést kissé túlzásnak találom. Viszont jó a humora és a szerelmi szálat sem viszik túlzásba. Michael Clarke Duncan és Colin Farrell mint ellenlábasok szerepében is pazar alakítást nyújtottak.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Kifejezetten tetszett ahogy a sármos ügyvéd háttértörténetét és hősi vágyai iránti mozgatórugóját bemutatják. Elektra szerepére is kiváló színésznőt találtak. Nagyon látványosak a harcjelenetek és a történet is remekül kikapcsolt. Egyik legjobb képregényadaptáció ebből az időszakból.

 
Norbert93   2019. 05. 01.

Ez még az igazi MCU indítása előttről származik és ez meg is látszik a filmben. Ben Affleck nem erre a szerepre termett, bár Jennifer Garner tündöklően gyönyörű a szerepben, de nagyon súlytalan és jellemtelen karaktert hoz, Colin Firth-t pedig inkább hagyjuk...annyira idétlen, mintha direkt így írták volna a szerepét. Az egyetlen értékelhető karakter az Michael Duncan Clark Wilson Fisk-je. Olvastam a forgatókönyv alapján készült regényt is, hát azt olvasva világossa vált, hogy már a forgatás megkezdése előtt el volt rontva a dolog.

Colin Farrell
Colin Farrell
Jennifer Garner
Ben Affleck

A film összbevétele 179 179 718 dollár volt (imdb.com).

 

Négy nap alatt forgatták le a játszótéri jelenetet.

(Timo93)
 

Collin Farrell a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jennifer Garner a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.