Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
104
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 09. 09.

legújabb vélemény

Szuperhősös film, nem a megszokott fajtából való és ha belegondolunk a kifinomult érzékszerv sok mindenre képes, de valahogy annyira nem jött be mivel maradt bennem valami hiányérzet.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

Eléggé jó lett volna maga a sztori, de nagyon ócskán lett megcsinálva és a színészek mintha nem is vették volna komolyan a szerepüket.


 
Thibo84   2019. 05. 10.

Ben Affleck szerintem szuper ebben a szerepben, nem úgy mint Batmanként és Jennifer Garnerrel jó párost alkotnak a vásznon. A történet jól fel van építve és a sötét és komor hangulat csak dob a film imázsán. A játszótéri verekedést kissé túlzásnak találom. Viszont jó a humora és a szerelmi szálat sem viszik túlzásba. Michael Clarke Duncan és Colin Farrell mint ellenlábasok szerepében is pazar alakítást nyújtottak.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Nem egy sablon szuperhősös film ez, senki ne ezzel a gondolattal kezdje el nézni ezt a filmet. Szépen kidolgozott történet , vagány és szerény hős (ami valljuk be azért ritka), és egy csinos barátnőjelölt is van a képben :D

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Kifejezetten tetszett ahogy a sármos ügyvéd háttértörténetét és hősi vágyai iránti mozgatórugóját bemutatják. Elektra szerepére is kiváló színésznőt találtak. Nagyon látványosak a harcjelenetek és a történet is remekül kikapcsolt. Egyik legjobb képregényadaptáció ebből az időszakból.

Colin Farrell
Colin Farrell
Jennifer Garner
Ben Affleck

A film összbevétele 179 179 718 dollár volt (imdb.com).

 

Négy nap alatt forgatták le a játszótéri jelenetet.

(Timo93)
 

Collin Farrell a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jennifer Garner a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.