Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Daredevil - Fenegyerek (2003)

Daredevil
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
104
Képek
1
Videók

Galéria (104)

Colin Farrell
Colin Farrell
Jennifer Garner
Ben Affleck

Videók (1)

 
indingo   2019. 09. 09.

legújabb vélemény

0

Szuperhősös film, nem a megszokott fajtából való és ha belegondolunk a kifinomult érzékszerv sok mindenre képes, de valahogy annyira nem jött be mivel maradt bennem valami hiányérzet.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 16.

0

Eléggé jó lett volna maga a sztori, de nagyon ócskán lett megcsinálva és a színészek mintha nem is vették volna komolyan a szerepüket.

 
Thibo84   2019. 05. 10.

0

Ben Affleck szerintem szuper ebben a szerepben, nem úgy mint Batmanként és Jennifer Garnerrel jó párost alkotnak a vásznon. A történet jól fel van építve és a sötét és komor hangulat csak dob a film imázsán. A játszótéri verekedést kissé túlzásnak ta... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Kifejezetten tetszett ahogy a sármos ügyvéd háttértörténetét és hősi vágyai iránti mozgatórugóját bemutatják. Elektra szerepére is kiváló színésznőt találtak. Nagyon látványosak a harcjelenetek és a történet is remekül kikapcsolt. Egyik legjobb képregényadaptáció ebből az időszakból.

 
Norbert93   2019. 05. 01.

0

Ez még az igazi MCU indítása előttről származik és ez meg is látszik a filmben. Ben Affleck nem erre a szerepre termett, bár Jennifer Garner tündöklően gyönyörű a szerepben, de nagyon súlytalan és jellemtelen karaktert hoz, Colin Firth-t pedig inkább... több»

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Nem egy sablon szuperhősös film ez, senki ne ezzel a gondolattal kezdje el nézni ezt a filmet. Szépen kidolgozott történet , vagány és szerény hős (ami valljuk be azért ritka), és egy csinos barátnőjelölt is van a képben :D

 
Filmelemző   2018. 05. 12.

0

Nem vagyok DC és Marvel rajongó, de a Daradevil tetszett, hasonlóan a Wonder Womanhez. A sztori nagyjából hihető és az Affleck - Garner páros is jól működik együtt (amihez köze lehet privátban is összekötött életüknek is). Sok a látványos jelenet a filmben és a zárás is élvezetes. Értékelés: 8 / 10 pont.

A film összbevétele 179 179 718 dollár volt (imdb.com).

 

Négy nap alatt forgatták le a játszótéri jelenetet.

(Timo93)
 

Collin Farrell a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jennifer Garner a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A 2003-as esztendő legkevesebbet kereső nagyköltségvetésű filmje volt a Daredevil.

(mamiéstöti2)
 

Lucy Liu majdnem megkapta Elektra szerepét.

(mamiéstöti2)