Film készült a kultikus Kung Fu-sorozatból, megvan a főszereplő!

A 87North és a Universal Pictures égisze alatt készül a kultikus Kung Fu című sorozat új filmváltozata, amelyhez már meg is találták a főszereplőt Donnie Yen személyében.

Az eredeti ABC-sorozat főszereplője David Carradine volt, aki egy volt Shaolin szerzetest alakított, aki elmenekült Kínából, miután mesterét meggyilkolták, majd a vadnyugaton vándorolt, ahol bajba jutott embereken igyekezett segíteni. 

A film forgatókönyvét Stephen Chin fejlesztette, a produceri teendőket pedig Stephen L'Hereaux, illetve Ed Spielman látja el, aki nem mellékesen az eredeti sorozaton is dolgozott.

“Donnie Yen egy rendkívül tehetséges színész és egy akciófilm-legenda, és megtiszteltetés, hogy a harcművészet egy igazi mestere vezeti ezt a nemzetközi produkciót. Izgalmas lesz vele, kreatív partnereinkkel és a Universallal együttműködni, hogy újraértelmezzük ezt a szeretett történetet a nagyvászonra” - nyilatkozta David Leitch rendező.

Akiknek nem lenne ismerős, azoknak eláruljuk, hogy Donnie Yen nevéhez fűződnek a ma már gyakorlatilag klasszikusnak nevezhető Ip Man-filmek, az elmúlt években pedig a John Wick: 4. felvonásban és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben volt látható.

Bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan viszont gyakrabban hallunk még a munkálatokról.

60 Kung Fu  (1972)

akció | dráma | kaland | western

Kwai Chang Caine, a shaolin szerzetes kalandjai, amint az amerikai nyugatot járja, és egyetlen fegyvere a kungfuban való jártassága. több»