Ebben a disztópikus világban nem léteznek nők, és minden élőlény hallja egymás gondoltát a Zajnak köszönhetően, amelyben gondolatképek, szavak és hangok kavarognak.

A film jó volt, csak Tod volt idegesítő. Ez a Tourette-szindrómás viselkedés az állandó ismételgetésével inkább tette fogyatékossá, mint valami normális emberré. Az ötlet, amiből a film felépült nagyon jó volt. Több helyszín, többféle életforma és él... Több
A Chaos Walkinget tanítani lehetne filmes iskolákban. No nem azért, mert annyira jó lenne, sokkal inkább, mert hatalmas kihagyott lehetőség. A filmet megtekintve végig az járt az eszemben, hogy milyen csodálatos, gazdag alapanyaggal dolgozhattak a készítők és, hogy mennyire nem tudtak mit kezdeni ezzel. Számos kérdés merülhet fel a nézőben, amire még szinte utalás szintjén sem kapunk semmilyen választ, pedig izgalmasok azok a kérdések. Közben pedig olyan dolgokkal megy a cselekmény, ami nem egy esetben érdektelen, vagy csak időhúzásra ad okot. Olyan alkotás ez, ami sokkal jobban mutatott volna egy minisorozatként, ahol van idő felépíteni a karaktereket, be lehet mutatni a cselekmény hátterét, és sokkal több idő van szépen elmesélni ezt a remek sztorit. Mert itt mit kapunk? Félkész hősöket és antihősöket, felesleges karaktereket és félbe hagyott rész történés-töredékeket, egy világot, melyben van egy szokatlan "fizikai" jelenség, de hogy miért, milyen célból, az rejtély marad. Mennek előre az események, de olyan érzésünk van, mintha durván meg kellett volna vágni a filmet, hogy aztán elérkezzünk a végkifejletig, ami pedig sajnos olyan semmilyen, hogy már fáj, és akkor a film hirtelen eléggé banális módon véget is ér. Kár érte, mert a színészgárda és a könyves alap ennél többet érdemelt volna. Rosszabb értékelést is adtam volna rá, de az atmoszféra még így is megfogott.
Érdekesen indult ennek a mozinak a megnézése. Elindítottam, de sztem 4 perc múlva kikapcsoltam. Borzalmasan zavart a hablatyolás, motyogás. Két nap elteltével, nekiestem újra, gondoltam ha ugyanúgy idegesíteni fog elintézem egy delet-el. Hál isten nem így történt, sikerült átvészelni, aztán kicsit megszokni az állandó " zajt ". Egész nézhető kis sci-fi lett belőle. No nem azt mondom, hogy űber alles, mert akad hibája. Ettől függetlenül talán jobban értékeltem, h mertek mások lenni, mint a manapság látható biztonsági játékra épülő alkotások. Az alapötlet teljesen jó, komoly csavar nincs, előre sejthető már mi, és hogyan történt valójában. Amit sosem fogok érteni az ilyen filmektől, hogyan lehetséges, h komoly technikai tudással. Gyakorlatilag majdnem középkori életet élnek. Jó itt enyhítik a helyzetet, előkerül azért pár puska. A kidolgozottság hiányzik, elég gyorsan rohanunk át a dolgokon. Szívesen láttam volna a bolygó őslakosaiból többet, helyette egy perces találkozással kell beérnünk. Sajnos a vége nagyon összecsapottra sikerült. Ráadásnak kissé logikai bukfences is. Mindent összevetve vannak jó jelenetek, sőt izgalom, kis feszültséggel is. Amennyi CGI van benne az teljesen jó, ahogy a hang is okés. Egynek mindenképpen ajánlom, sokkal jobb lehetett volna egy kis törődéssel.