Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2021)

Zack Snyder's Justice League
Filmadatlap
 
34
Szereplők
23
Vélemények
35
Képek
10
Videók

Galéria (35)

Gal Gadot
Jared Leto
Jared Leto
Zack Snyder
Jason Momoa
Gal Gadot
Zack Snyder
Gal Gadot
Ray Fisher
Ben Affleck
Amber Heard
Jared Leto
Ciarán Hinds
Ray Fisher
Ezra Miller
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Jason Momoa
Gal Gadot
Ben Affleck
Henry Cavill
Ciarán Hinds
Ray Fisher
Ezra Miller
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Jason Momoa
Jason Momoa
Zack Snyder
Jeremy Irons
Zack Snyder
Ray Fisher
Jason Momoa
Gal Gadot
Ray Fisher
Jared Leto
Henry Cavill
Ben Affleck
Ciarán Hinds
Ray Porter
Henry Cavill
Amy Adams
Ezra Miller
Ray Fisher
Jason Momoa
Jason Momoa
Jared Leto

Videók (10)

 
kabel   2023. 02. 27.

legújabb vélemény

0
Jobb, de még mindig egy bugyuta szuperhősfilm

Az eredeti vízió lényegesen jobban átjön ebben az alkotásban, és egy-két dolog jobban lett kifejtve, mint az eredetiben, ugyanakkor ez nem egy új vagy más sztori. Ez még mindig ugyanaz a film, minden narratív elem ugyanott van, és minden szereplő ugyanazt teszi, a lezárástól eltekintve, ami valóban javított a film minőségén. De ez nem változtat azon, hogy ez egy DC tucat szuperhősfilm, egybites karaktermotivációkkal, gyerekes üzenettel és agyonerőltetett antagonistával. Ne tekintsünk már úgy rá, mintha a második eljövetel lenne!

 
Eastern79   2021. 04. 02.

5
Tökéletes szórakozás

Valamiért szokás lett a Marvel univerzummal összehasonlítgatni a DC világát, ami szerintem egyrészt merő ostobaság, másfelől meg fárasztó. A tyúk volt előbb vagy a tojás kategóriába tartozó eszmefuttatás helyett azt mondom (ha valakinek mégis ez a mérce lenne a mérvadó), hogy ez a film fényévekkel jobb, mint a Marvel steril agymenéseinek nagy része. Azok közt is van kedvenc, de ahogy néztem ezt a produkciót, egyre inkább felerősödött bennem az a gondolat, hogy szívesen megnéznék egy-egy Zack Snyder által levezényelt szuperhősmozit az összes szereplővel: külön-külön. Azon már meg sem lepődöm, hogy akkora vizuális orgazmust éltem át, mint ide Hollywood. Néhol klasszikus festményeket megidéző és egyben megszégyenítő beállítások váltakoznak gyönyörűen koreografált akciókkal, a színészek mind a tőlük telhető legjobbat nyújtják, és mindezek tetejébe a 240 perc alatt egyszer sem unatkoztam. Ez a pasas arra született, hogy képregényfilmeket csináljon. Az eredeti Wonder Woman például szinte erőtlennek tűnik Gal Gadot jeleneteihez képest, de az összes többi karakterről is elmondható, hogy nagyon ott van. Nem tudok mibe belekötni, nagybetűs ÉLMÉNY minden képkockája.

 
Yosihiro   2021. 04. 06.

8
Az IGAZSÁG

Már annyiszor láttam és olvastam kritikákat, amik összehasonlítanak vagy más elemeket vesznek elő ebben a témában, de a végére kihoznak valami jót vagy rosszat. Itt az IGAZSÁG az, hogy ez a film egy klasszikus darab, ami remek lett. Ezen nincs mit sz... teljes kritika»

 
csd   2021. 03. 26.

7
"Not impressed"

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy ilyen masszív játékidővel rendelkező filmről nagyon nehéz összeszedetten írni. Azt hiszem, azzal kezdeném, hogy igazuk van azoknak is, akiknek nem tetszett a film, de igazuk van azoknak is, akiknek tetszett. Ugyanannyi érvet lehet összeszedni min... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 03. 20.

2

Reménykedtem, hogy nem lesz sok értelmetlen, csak időkitöltésére használatos jelenet benne. Szerencsére nem is lett. Tudta Zack Snyder, hogy mit akar megmutatni. Szerencsére több játékidő jutott cyborgnak is. Rengeteg akció, sokkal jobb képi világ, p... több»

 
taib   2021. 03. 19.

6

Minden elismerésem, egy veszett filmet (2017-es JL) ilyen mértékben feljavítani és jobbá varázsolni nem semmi teljesítmény. Zack, hálásan köszönöm ez a filmet. Sajnálom, hogy nem lesz folytatása ennek az univerzumnak, és azt is, hogy Christopher Nole... több»

 
Szentgróti Patrik   2021. 03. 19.

4

Most, hogy megkaptuk a rendezői változatot, szerintem a DCEU legkimagaslóbb darabja lett. A maga 4 órás játékidejével sincs probléma. A film igaz, kicsit nehezebben indult be az elején, de megéri kivárni, mert utána kárpótol mindenért. Értelmet nyer ... több»

 

Zack Snyder sosem látta az eredeti Igazság ligáját.

(jakedave)
 

A #ReleaseTheSnyderCut a legtöbbet tweetelt hashtaggé vált egy még nem megjelent filmnél.

(jakedave)
 

Az eredeti tervek szerint négyrészes minisorozatként debütált volna a film az HBO Maxon, ehelyett azonban végül egy négyórás filmet láthatnak majd a nézők.

(hp)
 

Zack Snyder az előkészületek során bejelentette, hogy nem szándékozik felhasználni Joss Whedon egyetlen leforgatott jelenetét sem.

(hp)
 

Az HBO Max streaming platformon való megjelenése előtt Zack Snyder elárulta, hogy körülbelül két és fél óra új felvételt fogunk látni a filmben.

(hp)
 
Snydernek mindene a látvány, a heroikus zenével kísért lassítások, a töméntelen pátosz, de lehet valami akármilyen monumentális, súlytalanná válik, ha nincsenek apróbb, de őszintén érzelmes pillanatok, a kisemberek szemszögét például abszolút figyelmen kívül hagyja. több»
 
A világpremier előtt három nappal megnéztük a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját, és bár számtalan prekoncepcióval indítottuk el, alaposan ránk cáfolt. A végeredmény egy koherens, jól átgondolt és szerethető film, ami bár filmideje miatt elég sokakat elrettenthet, nem okoz majd csalódást. A kritika a legapróbb spoilerektől is mentes. több»
 
A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája ugyan nem egy hibátlan film, de ugyanúgy lehet szeretni, mint Joss Whedon 2017-es verzióját. több»