Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2021)

Zack Snyder's Justice League
Filmadatlap
 
34
Szereplők
17
Vélemények
35
Képek
10
Videók
 
Thomas Ferald   2021. 06. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Csak együtt sikerülhet

Hát ez a nap is eljött oly hosszú idő után... Mivel HBO GO-m nincsen, így a home videos megjelenésére kellett várnom, ami be is következett pár nappal ezelőtt. Jómagam a szuperhősöket mindig kétkedéssel kezeltem. Az X-Menek mellett az elmúlt pár évbe... teljes kritika»

 
taib   2021. 03. 19.

6

Minden elismerésem, egy veszett filmet (2017-es JL) ilyen mértékben feljavítani és jobbá varázsolni nem semmi teljesítmény. Zack, hálásan köszönöm ez a filmet. Sajnálom, hogy nem lesz folytatása ennek az univerzumnak, és azt is, hogy Christopher Nole... több»


 
Szentgróti Patrik   2021. 03. 19.

4

Most, hogy megkaptuk a rendezői változatot, szerintem a DCEU legkimagaslóbb darabja lett. A maga 4 órás játékidejével sincs probléma. A film igaz, kicsit nehezebben indult be az elején, de megéri kivárni, mert utána kárpótol mindenért. Értelmet nyer ... több»

 
Sanyi   2021. 03. 19.

6

Sokkal mélyebben összeköt a karakterekkel, ez nem egy rendezői változat, ez egy teljesen más film. Zack Snyder köszönetet érdemel ezért.

 
drg0602   2021. 04. 09.

2
Nagyon jó, meglepően tetszett!

Még úgy is, hogy elég hosszúra sikeredett. Nagyon látványos, nagyon jó cgi jelenetekkel, és teli szimpatikus színészekkel. Jelen pillanatban egyetlen olyan Dc szuperhősös film az utóbbi években, ami egyben látványos, de jó a témája. Mindenképpen érdemes megnézni. 10/10 pontot érdemel tőlem.

 
Eastern79   2021. 04. 02.

3
Tökéletes szórakozás

Valamiért szokás lett a Marvel univerzummal összehasonlítgatni a DC világát, ami szerintem egyrészt merő ostobaság, másfelől meg fárasztó. A tyúk volt előbb vagy a tojás kategóriába tartozó eszmefuttatás helyett azt mondom (ha valakinek mégis ez a mérce lenne a mérvadó), hogy ez a film fényévekkel jobb, mint a Marvel steril agymenéseinek nagy része. Azok közt is van kedvenc, de ahogy néztem ezt a produkciót, egyre inkább felerősödött bennem az a gondolat, hogy szívesen megnéznék egy-egy Zack Snyder által levezényelt szuperhősmozit az összes szereplővel: külön-külön. Azon már meg sem lepődöm, hogy akkora vizuális orgazmust éltem át, mint ide Hollywood. Néhol klasszikus festményeket megidéző és egyben megszégyenítő beállítások váltakoznak gyönyörűen koreografált akciókkal, a színészek mind a tőlük telhető legjobbat nyújtják, és mindezek tetejébe a 240 perc alatt egyszer sem unatkoztam. Ez a pasas arra született, hogy képregényfilmeket csináljon. Az eredeti Wonder Woman például szinte erőtlennek tűnik Gal Gadot jeleneteihez képest, de az összes többi karakterről is elmondható, hogy nagyon ott van. Nem tudok mibe belekötni, nagybetűs ÉLMÉNY minden képkockája.

 
gabor   2021. 03. 22.

3
Több hosszú filmet a világnak!

Négy nap telt el a hivatalos megjelenés óta, és eddig kétszer láttam a filmet. Tetszett, hogy minden karaktert kibontott, bőven volt idő az embernek annyira beleélni magát, hogy együtt mozgott a karakterekkel a nagy harcban. Én annyira örülnék, ha egyszerre jelennének meg a nagy mozifilmek a moziba szánt nagyközönségnek, és a rendezői változat azoknak, akik nem rinyálnak végig egy hosszabb filmet. Mivel a stream szolgáltatóknál egy nap alatt végzik ki az emberek a sorozatokat, bőven megvan bennünk a hosszú filmre való vágy. Remélem, ez egy kezdet ebbe az irányba. ...nyilván szubjektív.

Galéria (35)

Gal Gadot
Jared Leto
Jared Leto
Zack Snyder
Jason Momoa
Gal Gadot
Zack Snyder
Gal Gadot
Ray Fisher
Ben Affleck
Amber Heard
Jared Leto
Ciarán Hinds
Ray Fisher
Ezra Miller
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Jason Momoa
Gal Gadot
Ben Affleck
Henry Cavill
Ciarán Hinds
Ray Fisher
Ezra Miller
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Jason Momoa
Jason Momoa
Zack Snyder
Jeremy Irons
Zack Snyder
Ray Fisher
Jason Momoa
Gal Gadot
Ray Fisher
Jared Leto
Henry Cavill
Ben Affleck
Ciarán Hinds
Ray Porter
Henry Cavill
Amy Adams
Ezra Miller
Ray Fisher
Jason Momoa
Jason Momoa
Jared Leto

Videók (10)

 

Zack Snyder sosem látta az eredeti Igazság ligáját.

(jakedave )
 

A #ReleaseTheSnyderCut a legtöbbet tweetelt hashtaggé vált egy még nem megjelent filmnél.

(jakedave )
 

Az eredeti tervek szerint négyrészes minisorozatként debütált volna a film az HBO Maxon, ehelyett azonban végül egy négyórás filmet láthatnak majd a nézők.

(hp)
 

Zack Snyder az előkészületek során bejelentette, hogy nem szándékozik felhasználni Joss Whedon egyetlen leforgatott jelenetét sem.

(hp)
 

Az HBO Max streaming platformon való megjelenése előtt Zack Snyder elárulta, hogy körülbelül két és fél óra új felvételt fogunk látni a filmben.

(hp)
 
A világpremier előtt három nappal megnéztük a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját, és bár számtalan prekoncepcióval indítottuk el, alaposan ránk cáfolt. A végeredmény egy koherens, jól átgondolt és szerethető film, ami bár filmideje miatt elég sokakat elrettenthet, nem okoz majd csalódást. A kritika a legapróbb spoilerektől is mentes. több»
 
Ha anno nagyon vártad Az Igazság Ligáját és csalódtál benne ezt semmiképpen ne hagyd ki, mert erre filmre várt minden képregény rajongó és jelentem megérte rá várni! több»
 
Snydernek mindene a látvány, a heroikus zenével kísért lassítások, a töméntelen pátosz, de lehet valami akármilyen monumentális, súlytalanná válik, ha nincsenek apróbb, de őszintén érzelmes pillanatok, a kisemberek szemszögét például abszolút figyelmen kívül hagyja. több»