Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Zack Snyder: Az Igazság Ligája (2021)

Zack Snyder's Justice League
Filmadatlap
 
34
Szereplők
15
Vélemények
35
Képek
10
Videók
 
drg0602   2021. 04. 09.

legújabb vélemény

0
Nagyon jó, meglepően tetszett!

Még úgy is, hogy elég hosszúra sikeredett. Nagyon látványos, nagyon jó cgi jelenetekkel, és teli szimpatikus színészekkel. Jelen pillanatban egyetlen olyan Dc szuperhősös film az utóbbi években, ami egyben látványos, de jó a témája. Mindenképpen érdemes megnézni. 10/10 pontot érdemel tőlem.

 
taib   2021. 03. 19.

4

Minden elismerésem, egy veszett filmet (2017-es JL) ilyen mértékben feljavítani és jobbá varázsolni nem semmi teljesítmény. Zack, hálásan köszönöm ez a filmet. Sajnálom, hogy nem lesz folytatása ennek az univerzumnak, és azt is, hogy Christopher Nole... több»


 
Eastern79   2021. 04. 02.

2
Tökéletes szórakozás

Valamiért szokás lett a Marvel univerzummal összehasonlítgatni a DC világát, ami szerintem egyrészt merő ostobaság, másfelől meg fárasztó. A tyúk volt előbb vagy a tojás kategóriába tartozó eszmefuttatás helyett azt mondom (ha valakinek mégis ez a mérce lenne a mérvadó), hogy ez a film fényévekkel jobb, mint a Marvel steril agymenéseinek nagy része. Azok közt is van kedvenc, de ahogy néztem ezt a produkciót, egyre inkább felerősödött bennem az a gondolat, hogy szívesen megnéznék egy-egy Zack Snyder által levezényelt szuperhősmozit az összes szereplővel: külön-külön. Azon már meg sem lepődöm, hogy akkora vizuális orgazmust éltem át, mint ide Hollywood. Néhol klasszikus festményeket megidéző és egyben megszégyenítő beállítások váltakoznak gyönyörűen koreografált akciókkal, a színészek mind a tőlük telhető legjobbat nyújtják, és mindezek tetejébe a 240 perc alatt egyszer sem unatkoztam. Ez a pasas arra született, hogy képregényfilmeket csináljon. Az eredeti Wonder Woman például szinte erőtlennek tűnik Gal Gadot jeleneteihez képest, de az összes többi karakterről is elmondható, hogy nagyon ott van. Nem tudok mibe belekötni, nagybetűs ÉLMÉNY minden képkockája.

 
Szentgróti Patrik   2021. 03. 19.

3

Most, hogy megkaptuk a rendezői változatot, szerintem a DCEU legkimagaslóbb darabja lett. A maga 4 órás játékidejével sincs probléma. A film igaz, kicsit nehezebben indult be az elején, de megéri kivárni, mert utána kárpótol mindenért. Értelmet nyer ... több»

 
stevepisti   2021. 03. 20.

2

Reménykedtem, hogy nem lesz sok értelmetlen, csak időkitöltésére használatos jelenet benne. Szerencsére nem is lett. Tudta Zack Snyder, hogy mit akar megmutatni. Szerencsére több játékidő jutott cyborgnak is. Rengeteg akció, sokkal jobb képi világ, p... több»

 
csd   2021. 03. 26.

7
"Not impressed"

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy ilyen masszív játékidővel rendelkező filmről nagyon nehéz összeszedetten írni. Azt hiszem, azzal kezdeném, hogy igazuk van azoknak is, akiknek nem tetszett a film, de igazuk van azoknak is, akiknek tetszett. Ugyanannyi érvet lehet összeszedni min... teljes kritika»

 
Yosihiro   2021. 04. 06.

5
Az IGAZSÁG

Már annyiszor láttam és olvastam kritikákat, amik összehasonlítanak vagy más elemeket vesznek elő ebben a témában, de a végére kihoznak valami jót vagy rosszat. Itt az IGAZSÁG az, hogy ez a film egy klasszikus darab, ami remek lett. Ezen nincs mit sz... teljes kritika»

Galéria (35)

Gal Gadot
Jared Leto
Jared Leto
Zack Snyder
Jason Momoa
Gal Gadot
Zack Snyder
Gal Gadot
Ray Fisher
Ben Affleck
Amber Heard
Jared Leto
Ciarán Hinds
Ray Fisher
Ezra Miller
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Jason Momoa
Gal Gadot
Ben Affleck
Henry Cavill
Ciarán Hinds
Ray Fisher
Ezra Miller
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Jason Momoa
Jason Momoa
Zack Snyder
Jeremy Irons
Zack Snyder
Ray Fisher
Jason Momoa
Gal Gadot
Ray Fisher
Jared Leto
Henry Cavill
Ben Affleck
Ciarán Hinds
Ray Porter
Henry Cavill
Amy Adams
Ezra Miller
Ray Fisher
Jason Momoa
Jason Momoa
Jared Leto

Videók (10)

 

Zack Snyder sosem látta az eredeti Igazság ligáját.

(jakedave )
 

A #ReleaseTheSnyderCut a legtöbbet tweetelt hashtaggé vált egy még nem megjelent filmnél.

(jakedave )
 

Az eredeti tervek szerint négyrészes minisorozatként debütált volna a film az HBO Maxon, ehelyett azonban végül egy négyórás filmet láthatnak majd a nézők.

(hp)
 

Zack Snyder az előkészületek során bejelentette, hogy nem szándékozik felhasználni Joss Whedon egyetlen leforgatott jelenetét sem.

(hp)
 

Az HBO Max streaming platformon való megjelenése előtt Zack Snyder elárulta, hogy körülbelül két és fél óra új felvételt fogunk látni a filmben.

(hp)
 
A világpremier előtt három nappal megnéztük a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját, és bár számtalan prekoncepcióval indítottuk el, alaposan ránk cáfolt. A végeredmény egy koherens, jól átgondolt és szerethető film, ami bár filmideje miatt elég sokakat elrettenthet, nem okoz majd csalódást. A kritika a legapróbb spoilerektől is mentes. több»
 
Ha anno nagyon vártad Az Igazság Ligáját és csalódtál benne ezt semmiképpen ne hagyd ki, mert erre filmre várt minden képregény rajongó és jelentem megérte rá várni! több»
 
Snydernek mindene a látvány, a heroikus zenével kísért lassítások, a töméntelen pátosz, de lehet valami akármilyen monumentális, súlytalanná válik, ha nincsenek apróbb, de őszintén érzelmes pillanatok, a kisemberek szemszögét például abszolút figyelmen kívül hagyja. több»