2021.04.06 11:15 Yosihiro Olvasottság: 206x
8

Az IGAZSÁG

Már annyiszor láttam és olvastam kritikákat, amik összehasonlítanak vagy más elemeket vesznek elő ebben a témában, de a végére kihoznak valami jót vagy rosszat. Itt az IGAZSÁG az, hogy ez a film egy klasszikus darab, ami remek lett. Ezen nincs mit szépíteni. Igaz, azt hozzá kell tenni, hogy a film akkor értékelődik fel igazán, ha kicsit ismerjük a képregények világát, vagy pedig gyermekkorunkban az egyik akcióhőst szerettük, és ebben a filmben szinte megelevenedik.

Az alkotás, azt hiszem, nagyon jó lett, és akármelyik porcikáját, jelenetét, zenéjét nézem, vagy épp az effekteket vagy az akciójeleneteket, nem tudok mást mondani, ez bizony öt csillagot érdemel. Itt igazából nem is kell részletezni a színészek teljesítményét, mert a történet annyi pluszt ad az eredeti mozihoz, amit itt olyan szinten simítottak bele, hogy azt tudom mondani, ez félelmetesen jó lett.

Az IGAZSÁG

Én csak ültem és néztem a jeleneteket, és bárhogyan is vesszük, elrepült a 4 óra. Hihetetlen, mennyire vezeti az embert. Nekem tetszett, hogy részekre volt bontva, és a végén az epilógust egy külön csemegének éreztem, ami, azt hiszem, feltette a film tetejére a koronát. Ha csak átlagos szemmel nézem, akkor sajnos igen, ez egy 3-4 csillagos film, mert azon értékeket, amit a film ad, ezen nézők nem tudnák értékelni, vagy nem is értik a filmbe bekerült plusz jeleneteket.

Lehetni itt írni sok jót és szépet, de ugyanúgy le is lehetne húzni. Azt hiszem, ha szakmailag nézzük, akkor azért az öt csillag felé hajlik a szakmabeliek keze is. Mi, mozinézők pedig bármit is írunk, ezt az alkotást mindenképp megjegyezzük, és nemcsak a hossza miatt... Amit ad a film, egy képregénytörténet életre kelése a filmvásznon olyan monumentális jelenetekkel és technikákkal, valamint olyan érzelmi töltetekkel, amit, azt hiszem, idáig ebben a műfajban még nem tettek le az asztalra.

Nem is szaporítom a szót, aki úgy gondolja, nézze meg és döntse el saját maga, neki mit jelent ez a film. Csak ajánlani tudom, hogy előtte egy kicsit tudakozódjon a történetről, mert akkor lesz igazán érdekes ez a film. Jó szórakozást kívánok hozzá, nekem nagyszerű élmény volt végignézni. Üdv, YOSI

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Sötét árnyak gyülekeznek, amelyek az emberiség számára is elhozhatják a végítéletet. Bruce Wayne egy szuperhősökből álló csapatot próbál összeállítani, akik az utolsó... több»

8