A John Wick: 4. felvonás igazi akcióeposz lesz: ezt nem csak a hihetetlenül hosszú, 169 perces (két óra 49 perc!) játékidő biztosítja, hanem a remek szereplőgárda is.

Keanu Reeves és más franchise-veteránok, mint Ian McShane, Lance Reddick és Laurence Fishburne mellett ezúttal Donnie Yen (Ip Man: A becsület útján), Bill Skarsgård (Az) vagy Clancy Brown (A remény rabjai) is szerepet vállaltak az akciózásban és Scott Adkins, aki számtalan B-filmes koppintással és néhány mellékszereppel olyan nagyobb produkciókban, mint a Doktor Strange, szerzett magának egy nagy harcművészeti rajongótábort.

Aki azonban azt hitte, hogy Adkins egyszerűen csak egy mogorva vagy kissé huncut huligánt fog játszani a John Wick 4-ben, annak meglepetésben lesz része - hiszen ahogy az Adkins karakterének első poszterén is látszik, ezúttal egy "protézis" ruhát visel, és rengeteg sminkes protézis is van az arcán.

A plakátot maga Scott Adkins osztotta meg a közösségi médiában, és a következő szavakkal mutatta be kicsit részletesebben a karakterét: "Ő Killa. Ajándék, amikor egy rendező megbízik benned, hogy egy ilyen csodálatos, fantasztikus karaktert hozz létre. Az pedig, hogy a John Wick univerzumban játszódik, még jobb! Nemcsak a neve Killa, hanem ő maga is az!"

Killa nem éppen karcsú, de testalkata ellenére biztosak vagyunk benne, hogy Scott Adkins ebben a szerepben nem csak az asztalnál fog ülni és pókerezni, hanem szokásához híven ököllel, rúgásokkal és lőfegyverekkel is osztani fog. Killa a harcművészlegenda Sammo Hung hagyományait követheti, akire vizuálisan is emlékeztet.

Ráadásul már most tudni lehet, hogy Killában és John Wickben legalább egy közös vonás van: Van egy közös ellenségük. Elképzelhető, hogy Killa egy olyan figura, akihez John Wick visszatér segítségért a High Chamber elleni folyamatos harcában.

A John Wick 4-hez számos más karakterposzter is megjelent egyébként, mindez az úgynevezett "Wick-hét" részeként, amellyel a Lionsgate stúdió marketingcsapata a 2023. március 23-án esedékes mozibemutatóra való várakozást szeretné felhypeolni. A bejelentési hét a tervek szerint egy új trailer megjelenésével csúcsosodik ki!