Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
99
Vélemények
29
Képek
8
Videók
John Wick
 
Robert Langdon   2020. 04. 29.

legújabb vélemény

A modern akció

Nem sok kommentár van a filmhez, de elég magas pontszáma van. Látszik, hogy nem a kommentelők adták a pontokat neki. Ez a film nem attól lett jó, hogy kevés jó akciófilm van már nagyon régen. És amik vannak, azok sem lettek ilyen jól összerakva. Nem bosszúról szólnak. Talán egy ilyen filmet láttam eddig életemben. A Kill Bill előtt, sem után nem csináltak normális megtorlós filmet. Igaz, ez másról szól, de az mellékes. Keanu Reeves nagyon nagyot alakít a filmben, látszik, hogy készült rá. Nem olyan, mint a régi akciófilmek. Mindenben biztosra megy. Egy játékban max pontszámot kapna a fejlövésekre. Ez az egyik kedvenc akciófilmek, és az is marad. 5/5

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Ez a film az égvilágon nem szól semmiről. Van ez a bizonyos John Wick, akinek lelövik a kutyáját és bosszúból, mert azt elhunyt kedvesétől kapta, szétlő mindenkit. Csak nem értem ezt miért 101 percen keresztül teszi.


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Egyszer nézhető. Keanu Reeves jól mozog az ilyen érzéketlen filmekben, mivel nem túl széles a kifejezési skálája. A történet sem szolgál semmi újdonsággal.

 
indingo   2017. 05. 02.

Nem volt rossz a film, de olyan érzése volt az embernek, mintha már látta volna. Kb. 10 hasonló film készült már a témában, úgyhogy nem voltam tőle elájulva.

 
dulkap   2015. 02. 28.

Skizofrén hangulatú film ez. Egyrészt idézi a 80-as, 90-es évek "egyedül bosszút állok mindenkin" hangulatát a történetével és azok logikai buktatójával együtt. Másrészt teszi ezt mai stílusban, pont szembemenve néhány azért ma is jellemző klisével. ... több»

 
Orosz István   2017. 07. 18.

Szerintem ez egy jól sikerült akciófilm, tele jobbnál jobb akciójelenetekkel. Mindenképpen érdemes megnézni, szerintem az elrabolva szériánál sokkal erősebb lett.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Tátott szájjal néztem! Nem bírom Keanu Reeves-t számomra unszimpatikus, viszont itt komoly isten lenyűgözött és feleségül akartam menni hozzá. Az a munka és erőfeszítés amit tükröz a film az nem kis teljesítmény úgyhogy ha nem is lett a kedvencem mer... több»

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Ian McShane
Alfie Allen
Alfie Allen
Michael Nyqvist
Michael Nyqvist
Keanu Reeves
Bridget Moynahan
Alfie Allen
John Leguizamo
Michael Nyqvist
Keanu Reeves
Willem Dafoe
Bridget Moynahan
Bridget Moynahan

A film összbevétele 86 013 056 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején a kölyökkutya – egy Andy nevű beagle – a forgatáskor nyolc hetes volt.

(Thibo84)
 

Keanu Reeves karaktere a fegyverek és a harcművészetek mestere, ezért négy hónapon át napi nyolc óra edzett.

(Thibo84)
 

Michael Nyqvist egyik utolsó szerepe a halála előtt, 2017. június 27-én. 56 évesen hunyt el.

(Thibo84)
 

nagyapja, a 88 éves John Wick inspirálta a film címét és egyben a karakter nevét.

(Thibo84)
 

A Continental szentélyhez használt épület homlokzata ugyanaz, mint a Sötét lovag: Felemelkedés(2012) a tőzsdei jelenetben.

(Thibo84)
 

Az orosz főnök házának és medencéjének jeleneteit a New York-i James Hotel tetején forgatták.

(Thibo84)
 

Lance Reddick játssza a Hotel portását, akinek neve Charon. A görög mitológiában Charon Hádész révésze, akinek fizetni kell a biztonságos átkelésért. John bizonyos értelemben az aranyérmével fizet neki a biztonságos átkelésért.

(Thibo84)
 

Bár ez az első alkalom, hogy Keanu Reeves és Willem Dafoe együtt játszanak egy filmben, mindketten részesei voltak a Féktelenül sorozatnak: Reeves a Féktelenül 1-ben (1994), Dafoe pedig a Féktelenül 2-ben (1997) játszott.

(Thibo84)
 

Chad Stahelski filmjére komoly hatással voltak A Jó, a Rossz és a Csúf (1966), A játéknak vége (1967), A vörös kör (1970) és A bérgyilkos (1989).

(Thibo84)
 

Reeves karaktere a filmben majdnem száz embert öl meg.

(HETEDIK )
 
Hollywood legszomorúbb sztárja úgy pakolja kupacokba a hullákat, mint szorgos nagyi a fonalgombolyagokat. Mellesleg, ha egy szabóm lenne Keanuval, tuti szakítanék a kapucnis pólókkal. több»
 
Az alapsztori faék egyszerűségű, a film inkább látványosságában, mint mélyenszántó tartalmiságában annyira cool. Izgalmas minden scene és igazából végig nem lehetünk biztosak abban, hogy Wick sikerrel jár e majd a küldetése végén. A verekedések, párharcok, személyes küzdelmek, gondos alapossággal vannak megtervezve. A zene és háttéreffekt-hangzás hatásosan festi alá a sok akciót és a rendezés ügyesen használja a színek - fények eszköztárát is. Közben bepillantást nyerünk egy furcsa, titokzatos világba is, mely a Continental szálló elegánsak visszafogott épülete köré szerveződött, kiterjedt és befolyásos (már-már mindenható) alvilági szervezetet jelenti. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.