Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
30
Szereplők
99
Vélemények
29
Képek
11
Videók
John Wick
 
sabnock666   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

Reeves ebben a moziban hozza a kötelezőt.Igaz a sztori nagyon lapos,a szerepklők igen gyengék,és valahogy semmi nem olyan mintha klappolna.Megnéztem,kicsit izgultam,persze hogy a kóla nehogy az ölembe boruljon....És ennyi,semmi több!!!

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Ez a film az égvilágon nem szól semmiről. Van ez a bizonyos John Wick, akinek lelövik a kutyáját és bosszúból, mert azt elhunyt kedvesétől kapta, szétlő mindenkit. Csak nem értem ezt miért 101 percen keresztül teszi.


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Egyszer nézhető. Keanu Reeves jól mozog az ilyen érzéketlen filmekben, mivel nem túl széles a kifejezési skálája. A történet sem szolgál semmi újdonsággal.

 
indingo   2017. 05. 02.

Nem volt rossz a film, de olyan érzése volt az embernek, mintha már látta volna. Kb. 10 hasonló film készült már a témában, úgyhogy nem voltam tőle elájulva.

 
dulkap   2015. 02. 28.

Skizofrén hangulatú film ez. Egyrészt idézi a 80-as, 90-es évek "egyedül bosszút állok mindenkin" hangulatát a történetével és azok logikai buktatójával együtt. Másrészt teszi ezt mai stílusban, pont szembemenve néhány azért ma is jellemző klisével. Itt azért nem lőnek mellé négyszázszor, a lezuhanó kocsik sem robbannak fel és bizony gyakran a tár is kifogy, néha pont a fejlövés előtt, de szerencsére ez csak egy másodpercnyi megállást ad és a végeredmény ugyanaz. Reeves-szel nincs én bajom én bírom a formát, annak ellenére is, hogy finoman szólva sem egy színész zseni. De nem éreztem jó választásnak a szerepre, egy fizikálisabb személyt jobban eltudtam volna képzelni (pl. G. Butler).

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Ian McShane
Alfie Allen
Alfie Allen
Michael Nyqvist
Michael Nyqvist
Keanu Reeves
Bridget Moynahan
Alfie Allen
John Leguizamo
Michael Nyqvist
Keanu Reeves
Willem Dafoe
Bridget Moynahan
Bridget Moynahan
 
Hollywood legszomorúbb sztárja úgy pakolja kupacokba a hullákat, mint szorgos nagyi a fonalgombolyagokat. Mellesleg, ha egy szabóm lenne Keanuval, tuti szakítanék a kapucnis pólókkal. több»
 
Az alapsztori faék egyszerűségű, a film inkább látványosságában, mint mélyenszántó tartalmiságában annyira cool. Izgalmas minden scene és igazából végig nem lehetünk biztosak abban, hogy Wick sikerrel jár e majd a küldetése végén. A verekedések, párharcok, személyes küzdelmek, gondos alapossággal vannak megtervezve. A zene és háttéreffekt-hangzás hatásosan festi alá a sok akciót és a rendezés ügyesen használja a színek - fények eszköztárát is. Közben bepillantást nyerünk egy furcsa, titokzatos világba is, mely a Continental szálló elegánsak visszafogott épülete köré szerveződött, kiterjedt és befolyásos (már-már mindenható) alvilági szervezetet jelenti. több»

A film összbevétele 86 013 056 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején a kölyökkutya – egy Andy nevű beagle – a forgatáskor nyolc hetes volt.

(Thibo84)
 

Keanu Reeves karaktere a fegyverek és a harcművészetek mestere, ezért négy hónapon át napi nyolc óra edzett.

(Thibo84)
 

Michael Nyqvist egyik utolsó szerepe a halála előtt, 2017. június 27-én. 56 évesen hunyt el.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.