Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Holtpont (2015)

Point Break
Holtpont
Extrém sportok, akciók, gyönyörű tájak és a belső útkeresés jellemzi a filmet. Elég látványos részek vannak benne, nekem nagy élményt adott! Vannak benne jó elméletek és egy-két vontatott rész is. Amivel nem bírtam azonosulni, hogy a volt extrémsportoló FBI ügynöknek áll és saját sportoló "testvéreit" próbálja lefülelni...
71%25 rajongó346 szavazat
Filmadatlap
 
30
Szereplők
27
Vélemények
19
Képek
12
Videók

Galéria (19)

Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Teresa Palmer
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez

FILMINFÓ

Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Németország, Kanada, Kína, Olaszország
Szerintetek: 14+    |  114"
Premier (HU): 2016.01.21. | Netflix (2019.08.04.)
Akció | Thriller | Krimi | Sportfilm

Egy fiatal FBI ügynök egy speciális, extrém sportokat űző adrenalifüggő csapat tagjai után nyomoz, akiket óriási léptékű, és tökéletesen kivitelezett rablással gyanúsít. Johnny Utah (Luke Bracey) beépül az élsportolók közé, hogy bebizonyítsa, a bűntényekért Bodhi (Edgar Ramirez) bandája… több»

Videók (12) 
Garfbob10   2019. 06. 28.

legújabb vélemény

0

A film alapvetően érdekes és jó ötletekkel operálna, amik módosítják az eredeti film történetét. Azonban azon bukik el, amin sok más remake is: nem hozza át az eredeti film lelkét adó dolgokat. Jelen esetben ez a film hangulata volt, amit az eredeti ... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

1

Technikai okokból 2 órát késett a vetítés a moziban, de megérte kivárni az eredményt. Nagyon látványos film.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

0

Extrém sportról szóló film, az elején egy kicsit hihetetlen, de kétségbe ejtő történéssel. Azt mutatja meg, hogy mindenhonnan van visszaút.

 
indingo   2017. 04. 10.

0

Sokkal rosszabbra és közhelyesebbre számítottam. A történet egy erős közepes, a szereposztás sem a legjobb, de látványban sokat ad a film. A természetről készült felvételek mesések.

 
Thibo84   2016. 09. 04.

0

Nem láttam az eredetit - még - ezért nem tudom ahhoz hasonlítani, de nekem tetszett. Egy pörgős, látványos akció film.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Nem volt benne meg a kellő izgalom, ez pedig unalmassá és kedvelhetetlenné tette. Nem találok megfelelő kifejezést erre a filmre. Elképzelhetetlenül nem jött be ez a film és ez nagy szó.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

0

Rendkívüli látványvilág. Néhány jelenetbe annyira belefelejtkeztem, hogy azt is elfelejtettem, hogy a srác egy beépített zsaru. A helyszínek nagyon jól lettek megválogatva. De negatívumként, meg kell jegyeznem, hogy Teresa Palmer karaktere szinte teljesen felesleges. Nem igazán tesz hozzá a filmhez semmit.

A film összbevétele 133 718 711 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 90 134 295 forintot termelt. A hazai mozik összesen 57 288 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bodhi szerepére Tom Hardy, Colin Farrell, Hugh Jackman és Chris Hemsworth is jelölt volt, akik végül nem vállalták a szerepet.

(XETH)
 

A forgatás helyszínei a következők voltak: Mexikó, Ausztria: Hall in Tirol, Venezuela: Angel vízesés, Svájc: Walenstadt, Berlin, Babelsberg Studios, Tahiti: Teahupo'o, Aiguille de la Grande Sassiére - Alpok, Caineville - Utah.

(XETH)
 

A wingsuit (siklóruhás repülés) jeleneteit hat hétig forgatták, a srácok fejenként 60x ugrottak le a forgatás kedvéért.

(XETH)
 
Nem remake ez, sokkal inkább extrém sportpornó – a képzeletbeli Luc Besson produceri egyetem ajánlásával. több»