Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
70

Holtpont

(Point Break)
 
34
24
3
19
Holtpont
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Technikai okokból 2 órát késett a vetítés a moziban, de megérte kivárni az eredményt. Nagyon látványos film.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Extrém sportról szóló film, az elején egy kicsit hihetetlen, de kétségbe ejtő történéssel. Azt mutatja meg, hogy mindenhonnan van visszaút.

 
indingo   2017. 04. 10.

Sokkal rosszabbra és közhelyesebbre számítottam. A történet egy erős közepes, a szereposztás sem a legjobb, de látványban sokat ad a film. A természetről készült felvételek mesések.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Rendkívüli látványvilág. Néhány jelenetbe annyira belefelejtkeztem, hogy azt is elfelejtettem, hogy a srác egy beépített zsaru. A helyszínek nagyon jól lettek megválogatva. De negatívumként, meg kell jegyeznem, hogy Teresa Palmer karaktere szinte teljesen felesleges. Nem igazán tesz hozzá a filmhez semmit.

 
Mavil   2016. 06. 09.

A filmet akár extrémsport promócióként is el lehetne adni, szédületesen látványos. A hangsúly nem a történeten van, sokkal inkább a mutatványok uralják a néző figyelmét. Azért mondanivalója is akad emellett.

Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Teresa Palmer
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
Movieaddicts: Extrémsport promóció
Felesleges (és rossz) remake. Mondjuk mit várunk egy rendezőtől, aki eddig egy filmet rendezett (az mondjuk nem volt rossz), inkább operatőrként keresi a napi betevőt.
VOX: Holtpont
Nem remake ez, sokkal inkább extrém sportpornó – a képzeletbeli Luc Besson produceri egyetem ajánlásával.
Cinestar: Holtpont
A Holtpont, könnyed kikapcsolódást nyújt, amely a két ünnep közötti rohanás kipihenésére tökéletes választás lehet. Az ejtőernyő és a hegymászó kötél erősen ajánlott!
 

Bodhi szerepére Tom Hardy, Colin Farrell, Hugh Jackman és Chris Hemsworth is jelölt volt, akik végül nem vállalták a szerepet.

(XETH )
 

A forgatás helyszínei a következők voltak: Mexikó, Ausztria: Hall in Tirol, Venezuela: Angel vízesés, Svájc: Walenstadt, Berlin, Babelsberg Studios, Tahiti: Teahupo'o, Aiguille de la Grande Sassiére - Alpok, Caineville - Utah.

(XETH )
 

A wingsuit (siklóruhás repülés) jeleneteit hat hétig forgatták, a srácok fejenként 60x ugrottak le a forgatás kedvéért.

(XETH )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.