Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69

Holtpont (2015)

Point Break
Filmadatlap
 
34
Szereplők
27
Vélemények
19
Képek
12
Videók
Holtpont
 
Garfbob10   2019. 06. 28.

legújabb vélemény

A film alapvetően érdekes és jó ötletekkel operálna, amik módosítják az eredeti film történetét. Azonban azon bukik el, amin sok más remake is: nem hozza át az eredeti film lelkét adó dolgokat. Jelen esetben ez a film hangulata volt, amit az eredeti Holtpont remekül mutatott be a szörfösökkel, de itt az extrém sportoló/bioterrorista bandával ez nem igazán oldotta meg. A másik nagy probléma a szereplők. Az eredeti filmben Keanu Reeves és Patrick Swayze karizmatikus játékával járt hozzá a főszereplőkhöz, míg itt ennek nyoma sincs (konkrétan a Johnny Utah-t játszó Luke Bracey tisztára olyan volt, mintha csak egy YouTube videóst rángattak volna be a szerepre), de a szerelmi szál is összecsapott volt, Johnny társa meg full feleslegesnek érződött, ráadásul az eredetire reflektáló jelenetek is inkább voltak kínosak, mint viccesek. Összességében mégse mondanám borzalmas filmnek, és ez - amellett, hogy nekem az eredeti se a kedvencem - leginkább a látványnak tudható be, ami végig pazar (na jó, a mókusruhás siklásnál nem, ott borzalmas volt) és Junkie XL is egy hallgatható zenét dobott össze. Egy közepes alkotás lett, amit egyszer megnéztem, elvoltam vele, de többé nem kívánok összefutni vele.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Technikai okokból 2 órát késett a vetítés a moziban, de megérte kivárni az eredményt. Nagyon látványos film.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Extrém sportról szóló film, az elején egy kicsit hihetetlen, de kétségbe ejtő történéssel. Azt mutatja meg, hogy mindenhonnan van visszaút.

 
indingo   2017. 04. 10.

Sokkal rosszabbra és közhelyesebbre számítottam. A történet egy erős közepes, a szereposztás sem a legjobb, de látványban sokat ad a film. A természetről készült felvételek mesések.

 
Deku   2017. 11. 20.

Nem volt benne meg a kellő izgalom, ez pedig unalmassá és kedvelhetetlenné tette. Nem találok megfelelő kifejezést erre a filmre. Elképzelhetetlenül nem jött be ez a film és ez nagy szó.

Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Teresa Palmer
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
 
Felesleges (és rossz) remake. Mondjuk mit várunk egy rendezőtől, aki eddig egy filmet rendezett (az mondjuk nem volt rossz), inkább operatőrként keresi a napi betevőt. több»
 
Nem remake ez, sokkal inkább extrém sportpornó – a képzeletbeli Luc Besson produceri egyetem ajánlásával. több»
 
A Holtpont, könnyed kikapcsolódást nyújt, amely a két ünnep közötti rohanás kipihenésére tökéletes választás lehet. Az ejtőernyő és a hegymászó kötél erősen ajánlott!

A film összbevétele 133 718 711 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 90 134 295 forintot termelt. A hazai mozik összesen 57 288 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Bodhi szerepére Tom Hardy, Colin Farrell, Hugh Jackman és Chris Hemsworth is jelölt volt, akik végül nem vállalták a szerepet.

(XETH)
 

A forgatás helyszínei a következők voltak: Mexikó, Ausztria: Hall in Tirol, Venezuela: Angel vízesés, Svájc: Walenstadt, Berlin, Babelsberg Studios, Tahiti: Teahupo'o, Aiguille de la Grande Sassiére - Alpok, Caineville - Utah.

(XETH)
 

A wingsuit (siklóruhás repülés) jeleneteit hat hétig forgatták, a srácok fejenként 60x ugrottak le a forgatás kedvéért.

(XETH)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.