Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
148
Vélemények
17
Képek
13
Videók
Elrabolva 3
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Meglepően jóra sikeredett ez a befejező rész. A második után félve ültem le, de pozitív csalódás volt. Liam Neesonhoz nagyon jól passzol a szerep. Ajánlom.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Abszolút méltó a sorozathoz, kicsit sok volt benne a fordulat, de abszolút jól le lehetett követni.


 
hp   2015. 01. 24.

Nálam ez a széria már a második részre eléggé megfáradt. Az elsőben még megvolt a meglepetés ereje, a második az csak egy újabb rókabőr volt, ami közelébe sem ért az elődjének, ez pedig egy sablonos forgatókönyvre felépített tucatfilm lett.

 
indingo   2017. 04. 17.

Örültem, hogy ez az utolsó rész és több bőrt nem húznak le róla. Igazából méltó befejezése volt a trilógiának. Akció dús volt és látványos.

 
Deku   2017. 09. 24.

Engem ez a film teljesen elkeserített ez alatt pedig azt mondom, hogy bőven nem lett semmi értelme ennek a sztorinak. Zagyvaság az egész. Nagyon felesleges volt belevágni ebbe.

 
Berto49   2017. 12. 08.

Még az egyik kedvencem, Liam Neeson szereplése miatt sem tudom jobbra értékelni ezt a vacakot. Mintha paródia lenne, de annak is iszonyú gyenge. L. N. az égvilágon mindenhez ért, egy univerzális szuperhős, egyedül veszi fel a harcot mindenkivel. Új szereplővel bővült a szereplőgárda, Roger Whitaker (szörnyű,szakállal!) rettenetesen néz ki, pedig volt néhány film, amiben kedveltem. Azt érzékeltem, hogy egy rosszul megvágott klipet nézek, mert az akciójelenetek totális "szecskázása" tönkretette a jeleneteket. Összefoglalva: silány, az utóbbi idők Luc Besson nívóját is alulmúló förmedvény, el kell felejteni.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Az egyik kedvenc trilógiám, bár a második rész egy kicsit elüt a másik kettőtől, de mindhárom rész az elejétől a végéig izgalmas és pörgős. Remélem lesz folytatás. Kiváló szereposztás, mindhárom 5/5.

Liam Neeson
Liam Neeson
Maggie Grace
Liam Neeson
Forest Whitaker
Forest Whitaker
Liam Neeson
Maggie Grace
Maggie Grace
Forest Whitaker
Liam Neeson
Forest Whitaker
Forest Whitaker
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Forest Whitaker
Forest Whitaker
Maggie Grace

A film összbevétele 326 479 141 dollár volt (imdb.com).

 

Az Elrabolva (2008) című filmben Bryan Mills telefonon közli a rosszfiúkkal, hogy pontosan mit fog tenni, mire azok sok szerencsét kívánnak neki. Az Elrabolva 3 (2015) című filmben hasonló dolog történik, csak fordított szerepben: Franck Dotzler, a rosszfiú meséli el telefonon, hogy mit fog tenni, mire Bryan sok szerencsét kíván neki.

(ps)
 

Ez a film az Elrabolva (2008) franchise harmadik és egyben befejező része (legalábbis a legutóbbi állítások szerint).

(ps)
 

Liam Neeson 2012 szeptember 28-án még azt nyilatkozta, hogy nem készítenek harmadik részt.

(ps)
 

Liam Neeson az alkotók tudtára adta, hogy csak akkor vesz részt a harmadik rész elkészítésében, ha senkit nem rabolnak el benne.

(ps)
 

rendezte a franchise összes részét.

(ps)
 

Famke Janssen karakterének, Lenore Millsnek a beceneve Lenny.

(ps)
 
Liam Neeson ismét a családjáért száll harcba. Szétvágott akciók, gonosz ruszkik, sok járulékos áldozat: ez egy nemtörődöm film. több»
 
A második rész után pedig azt is ki merem jelenteni, hogy az Elrabolva szériát ennél sokkal rosszabbul is lezárhatták volna. több»
 
Azután persze nem enyhén fogsz csalódni, mert az elrabolva harmadik része már közel sem olyan szórakoztató, mint az első volt. Az első rész nem csak megidézte a zsigerig feszült akciófilmeket, melyeket annyira szerettünk a nyolcvanas, kilencvenes években, de adott nekünk egy öregedő akciósztárt és kellemes, videoklippes akció orgiát. Az első rész egy kellemes film jó beköpésekkel, egy perc üresjárat nélkül. Szinte végig logikus a felépítése. Nehéz nem kedvelni. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.