Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
47
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Elrabolva 2
 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

Liam Neeson legjobb filmje. A kémes elemekkel fűszerezett, szexrabszolgák életének bemutatása egy nagyon izglmas akciódús filmben. imádom a mai napig.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

A trilógia leggyengébb része. Engem szinte végig frusztrált benne valami. Voltak benne eget verő nagy baromságok.


 
indingo   2017. 04. 17.

Valamivel gyengébb lett, mint az első és sok mindenben hasonlít az elsőre, de azért jobb, mint a harmadik. Az elrabolunk mindenkit téma kicsit közhelyes.

 
Deku   2017. 10. 25.

Kicsit sem tetszett és ezen az sem változtatott, hogy a színészeket kedveltem benne. Ez a film egyáltalán nem jött be és igazán ráfért volna valami, ami teljesen feldobja az egészet.

 
Szilonka   2017. 10. 19.

Érdekes módon jobban tetszene, ha csak egy film készült volna belőle. Az alapsztori mindig ugyan az és a végkifejletet is tudjuk. Nem igazán indította be a fantáziámat.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

Teljesen beszippantja a nézőt, az első részhez hasonló színvonalat hoz. A története bár hasonló, mint korábban, de az akció jelenetek mindenért kárpótolnak.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

Egyáltalán nem volt már szükség erre a filmre (persze a pénzügyi szempontokat nem tekintve). El lehet vele tölteni egy másfél órát, mert nem rossz film, de egyébként semmi kiemelkedőt nem mutat.

A film összbevétele 376 141 306 dollár volt (imdb.com).

 

Liam Neesont győzködni kellett, hogy elvállalja a folytatást. Sokáig úgy volt, hogy Mickey Rourke lép a helyére, ám végül mégis rábólintott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár a történet szerint Liam Neeson albán maffiatagoktól próbálja megmenteni a feleségét, a valóságban csupán egy albán származású színész volt a stábban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az isztambuli forgatás nem volt egyszerű a második résznél - a boltosok nem voltak hajlandóak bezárni, amíg forogtak a kamerák, így elég sok veszélyes helyzet alakult ki a civilek miatt (még az autósüldözésnél sem hátráltak meg).

(Bob)
 

A filmben összesen 30-as halnak meg.

(hp )
 

Az egyik autósüldözéses jelent során, amikor Brian lánya egy taxit vezet, többször is ütközik, és elsodor egyes utcai tárgyakat, azonban az autón semmilyen sérülés nem látható.

(hp )
 

A film nagy részét valóban Törökországban, Isztambulban forgatták.

(hp )
 

Jamie szerepére Diego Boneta és Xavier Samuel is esélyes volt, a meghallgatásokon azonban Luke Grimes mindkettejüket kiütötte a nyeregből.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.