Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 07. 04.

legújabb vélemény

Figyelemre méltó a címe és a film lényegét is magába foglalja, izgalmas és az elején talán nem is tudjuk kinek kellene szurkolni, ki maradjon életben és pont az életnek nincs értéke, de hát aki gyilkolásra szerződik nem is számíthat másra. A végén van-e fordulat, hát meg kell nézni, hogy kiderüljön.

 
Deku   2017. 12. 10.

Rém kellemes csalódást tudott okozni és ez ritka nálam. Viszont ezt bátran ajánlom. Igazán kellemes örömöt okozott ez a film, mert nagy kedvencem lett pedig nem is gondoltam volna róla.

1

 
hsanya182   2017. 02. 09.

Erős benne a krimi, és az összeesküvéses szál, nem egy átlagos akciófilm amin nem kell gondolkodni, itt kevevessb az esztelen lövöldözés, viszont talán jobbak benne az életszerű megbotlások, és képbe is kell lenni miről cseverésznek, különben semmit nem fogsz érteni a végére :) Száraz, de azért akad benne kis akció is 3/5

 
jake_green   2018. 09. 15.

Gyenge es sablonos filmet sikerült összehozni. De Niro úgy néz ki mindent elvállal öregkorára...szomorú :( Sablon Jason Statam üres film lagymatag sztory-val sablonos dialógusokkal es 0 csavarral :/ aki ezt keresi az megtalálta... En nem ezt kerestem!

 
Zénó   2017. 11. 16.

Közepesnek mondanám. Stathamot alapból nem szívelem, de Nyírő meg keveset szerepel sajnos. A történet eléggé össze lett kuszálva ahhoz, hogy maradjon bennem kérdőjel bőven. A nagyjával azért képben van az ember akkor is, ha csak egy sima akciómozira vágyik. A helyszínek változatossága kissé fellendíti ezt a felejthető produkciót.

A film összbevétele 65 409 046 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt első filmje.

(ps)
 

A film ősbemutatója a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2011. szeptember 10-én.

(ps)
 

Az, hogy a film mennyiben követi a valós eseményeket, vita tárgyát képezte, amit többek között a Daily Mail Online is megvitatott.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.