Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
13
Képek
10
Videók
Kiút nélkül
 
stevepisti   2020. 09. 23.

legújabb vélemény

1

Nagyon jó thrillerre sikeredett ez a film. Végig kellően izgalmas, feszült, az első fele kifejezetten pörgős, már csak a folyamatos menekülésből kifolyólag is. Engem végig lekötött, folyamatosan fent tudta tartani az érdeklődésem. Jóformán végig mind... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

1

Ökölbe szorított kézzel néztem végig a filmet - rendkívül izgalmas.


 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

0

Owen Wilson eddig szokatlan oldaláról mutatkozik be a filmben, de úgy helyt áll, mintha már vagy a tizedik akciófilmje lett volna. Pierce Brosnan pedig másodvirágzását éli.

 
indingo   2019. 04. 09.

0

Izgalmas film, bár vannak benne nem éppen életszerű jelenetek, de ennek ellenére végig leköti az ember figyelmét, ha egyáltalán végig bírja nézni a véres és kegyetlen jeleneteket. Kissé hihetetlen a végkifejlet, de a sok borzalom láttán talán pont er... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Nem volt a legizgalmasabb de néha ilyen is belefér. Owe Wilson csúnyán leszerepelt előttem. Nem a legjobb de hála az égnek nem is a legrosszabb. Karakterek tűrhetően el voltak benne míg a sztori hát az eléggé hadilábon állt.

 
HercegPeter   2018. 07. 24.

0

Furcsa volt Owen Wilsont ilyen komoly szerepben látni, hiszen ő inkább vígjátékokban szokott feltűnni. Ennek ellenére jól vette az akadályt. Szerintem ritka valósághű, izgalmas és drámai akció-thrillert sikerült összerakni. Pedig milyen könnyednek in... több»

 
HETEDIK   2018. 07. 23.

0

Dowdle remek filmet rendezett és persze elővette horror múltját is, Wilson végre bebizonyította, sokkal többre hivatott ócska vígjátékoknál, de a lényeg Brosnan szájából hangzik el a tetőn....bizony, manapság így kebelezi be egyik ország a másikat.

Galéria (13)

Owen Wilson
Lake Bell
Owen Wilson
Owen Wilson
Owen Wilson
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Lake Bell
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Lake Bell
Lake Bell
Owen Wilson
Pierce Brosnan

Videók (10)

A film összbevétele 54 418 872 dollár volt (imdb.com).

 

A repülőgépen az anya egy cosmopolitan-t olvasgat.

(mamiéstöti2)
 

A család egy Pacific Air járattal repül.

(mamiéstöti2)
 

Owen Wilson nike cipőt viselt.

(mamiéstöti2)
 

A kisebbik lánynak converse cipője volt a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Owen Wilson 11 éve játszott utoljára akciófilmben/thrillerben.

(hp )
 
Mintapéldája azoknak a filmeknek, amelyeket akár megnézünk, akár nem, nem fogjuk megbánni. több»
 
1994-ben már készült egy No Escape című kalandfilm - amelyben szintén egy viszonylagos mikrokörnyezetből igyekezett a főhős kitörni és elmenekülni, Menekülés Absolomból, címmel. Az a film az anti-utópia kalandfilmek sorát gyarapította, ez meg inkább a drámai akciófilmekét. A rendező, Dowdle eddig inkább horrorfilmekben mutatta meg tehetségét - ő rendezte a számomra nagy kedvenc és talán egyik utolsó mozis élményemet, az Ördög - Devil (2010) című filmet is. több»