Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
13
Képek
8
Videók
Kiút nélkül
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Ökölbe szorított kézzel néztem végig a filmet - rendkívül izgalmas.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Owen Wilson eddig szokatlan oldaláról mutatkozik be a filmben, de úgy helyt áll, mintha már vagy a tizedik akciófilmje lett volna. Pierce Brosnan pedig másodvirágzását éli.


 
Deku   2017. 07. 24.

Nem volt a legizgalmasabb de néha ilyen is belefér. Owe Wilson csúnyán leszerepelt előttem. Nem a legjobb de hála az égnek nem is a legrosszabb. Karakterek tűrhetően el voltak benne míg a sztori hát az eléggé hadilábon állt.

 
HercegPeter   2018. 07. 24.

Furcsa volt Owen Wilsont ilyen komoly szerepben látni, hiszen ő inkább vígjátékokban szokott feltűnni. Ennek ellenére jól vette az akadályt. Szerintem ritka valósághű, izgalmas és drámai akció-thrillert sikerült összerakni. Pedig milyen könnyednek indul. Persze most sem úsztuk meg, hogy ne fussuk bele egy-két klisébe, de ez sem von le semmit a film érdemeiből. Azt vártam, hogy Pierce Brosnan karakteréből többet hoznak ki, hiszen elég komoly felvezetést kapott a film elején.

 
hsanya182   2016. 01. 15.

Egy család feszült menekülését követhetjük nyomon külföldi utazásuk során. Viszonylag elég valóságosra sikerült, nagyon hatásos film lett belőle! A színészi alakítások is jól sikerültek, érdemes megnézni, lebilincselő :)

Owen Wilson
Lake Bell
Owen Wilson
Owen Wilson
Owen Wilson
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Lake Bell
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Lake Bell
Lake Bell
Owen Wilson
Pierce Brosnan
 
Mintapéldája azoknak a filmeknek, amelyeket akár megnézünk, akár nem, nem fogjuk megbánni. több»
 

A repülőgépen az anya egy cosmopolitan-t olvasgat.

(mamiéstöti2 )
 

A család egy Pacific Air járattal repül.

(mamiéstöti2 )
 

Owen Wilson nike cipőt viselt.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.