Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
20
Vélemények
13
Képek
10
Videók
Kiút nélkül
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 08.

legújabb vélemény

Owen Wilson rossz,hiteltelen ripacs,és ez ebben a filmben sincs máshogy.Lerontja az amúgy sem magas színvonalat. Abszolúte nem ajánlott,bugyuta,egyszerű film.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Ökölbe szorított kézzel néztem végig a filmet - rendkívül izgalmas.


 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Owen Wilson eddig szokatlan oldaláról mutatkozik be a filmben, de úgy helyt áll, mintha már vagy a tizedik akciófilmje lett volna. Pierce Brosnan pedig másodvirágzását éli.

 
indingo   2019. 04. 09.

Izgalmas film, bár vannak benne nem éppen életszerű jelenetek, de ennek ellenére végig leköti az ember figyelmét, ha egyáltalán végig bírja nézni a véres és kegyetlen jeleneteket. Kissé hihetetlen a végkifejlet, de a sok borzalom láttán talán pont erre van szüksége a nézőnek. Owen Wilson nem a kedvencem a sok gagyi vígjátékban nyújtott alakítása miatt, de itt egy apát személyesít meg, aki olyan természetességgel menti a családját, hogy majdnem megkedveltem.

 
Deku   2017. 07. 24.

Nem volt a legizgalmasabb de néha ilyen is belefér. Owe Wilson csúnyán leszerepelt előttem. Nem a legjobb de hála az égnek nem is a legrosszabb. Karakterek tűrhetően el voltak benne míg a sztori hát az eléggé hadilábon állt.

Owen Wilson
Lake Bell
Owen Wilson
Owen Wilson
Owen Wilson
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Lake Bell
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Pierce Brosnan
Owen Wilson
Lake Bell
Lake Bell
Owen Wilson
Pierce Brosnan
 
Mintapéldája azoknak a filmeknek, amelyeket akár megnézünk, akár nem, nem fogjuk megbánni. több»
 
1994-ben már készült egy No Escape című kalandfilm - amelyben szintén egy viszonylagos mikrokörnyezetből igyekezett a főhős kitörni és elmenekülni, Menekülés Absolomból, címmel. Az a film az anti-utópia kalandfilmek sorát gyarapította, ez meg inkább a drámai akciófilmekét. A rendező, Dowdle eddig inkább horrorfilmekben mutatta meg tehetségét - ő rendezte a számomra nagy kedvenc és talán egyik utolsó mozis élményemet, az Ördög - Devil (2010) című filmet is. több»

A film összbevétele 54 418 872 dollár volt (imdb.com).

 

A repülőgépen az anya egy cosmopolitan-t olvasgat.

(mamiéstöti2)
 

A család egy Pacific Air járattal repül.

(mamiéstöti2)
 

Owen Wilson nike cipőt viselt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.