Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Személyi védelem (2019)

Close
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Noomi Rapace
Noomi Rapace
Noomi Rapace
Sophie Nélisse
Noomi Rapace
Sophie Nélisse
Vicky Jewson
Noomi Rapace

Videók (1)

 
Harper   2021. 11. 30.

legújabb vélemény

1
Izgalmas és meglepően jó

Bevallom, nem túl nagy várakozással ültem le a Személyi védelem című film elé, mert afféle nagyon átlagos "B" kategóriás Netflix-gagyiságnak tűnt, ami max. arra jó, hogy az ember a haverjára várva elüssön vele 90 percet. Nos, alaposan rácáfolt előítéleteimre Vicky Jewson rendezése és Noomi Rapace játéka is, mert egy kifejezetten izgalmas, fordulatos és kemény akcióthriller bontakozott ki előttem, ami végig fenntartotta érdeklődésemet. (A havernak le kellett mellém ülnie, hogy bevárja a végét, mert nem voltam hajlandó félbehagyni. Ez pedig jó jel nálam, mert csak színvonalas filmeknél várakoztatom a havert.) Noha női rendező, plusz két menekülő női karakter van a középpontban (és mindez egy akciófilm keretei között), mégis működik, amit összehoztak. A milliárdos örökségre számító kamaszlány és az őt védelmező testőrnő közös menekülése, kapcsolatuk alakulása, különleges, véres kalandjaik sora leköti végig a nézőt, aki akarva-akaratlanul is velük izgul a megmenekülésükért. Határozottan jobb a Netflix-átlagnál. Értékelésem: 75%.

 
Dorkateo   2021. 05. 10.

0
Lapos

A durva erőszakon túl mást nyomokban sem tartalmaz. Gyenge film.

 
kevelin   2021. 08. 16.

0

Noomi Rapace játéka most is, mint mindig, elismerésre méltó. A sztori nem volt túl érdekfeszítő és izgalmas sem, de Noomi vitte a hátán az egész filmet.

 
flankezredes   2019. 11. 09.

0
Noomi Rapace több mint testőr!

Kis költségvetésű akció-thriller. Noomi Rapace jól alakít, amikor kell kőkemény, ha drámázni kell az is megy neki. Jól mutat a kamerák előtt! A többi színész közül talán a lányt alakító Sophie Nélisse emelhető ki. Szerencsére még elviselhető szinten hisztis, nála megfigyelhető némi karakterfejlődés is. Az operatőr jól dolgozott, akadnak jó beállításai. A vége viszont gyakorlatilag elmarad, nem ilyen lapos befejezésre számítottam. Összességében egy átlagos film, gyenge befejezéssel. Egyszer azért meg lehet nézni! Rapace rajongóknak ajánlom!