Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
M4T   2020. 04. 01.

legújabb vélemény

Nem állítom, hogy én ettől a filmtől olyan sokat vártam volna, de sajnos annyira kiszámítható volt az egész történet, hogy nagyon hamar eluntam magam. Persze sima unaloműzőnek meg lehet nézni, de szerintem nem lesz egy nagy élmény összességében a film.

 
sonolokojjo   2020. 03. 17.

Igazából nem egy pocsék film, de szerintem azt tudták a készítők is, hogy nem tesznek le semmi újat az asztalra. Persze nem gondolom, hogy ebben a műfajban ez alapkövetelmény lenne. Csak épp nem látom túl sok értelmét az ilyen felejtős dolgok újrahasznosításának.


 
Guszti   2020. 03. 04.

Átlagos, csak egy újabb film az akciófilmek listáján. Engem nem zavar különösebben, ha sehová se fejlődik a műfaj, mert attól még lehet szórakoztató egy-egy film, de nem az lenne a lényeg, hogy valami újat hozzanak a megszokott klisék helyett?

 
ZiggityZag   2020. 01. 18.

Ez egy végtelenül elnagyolt film. Megcélozhatták volna legalább a középszerű akció-thrillert, de nem, egy teljesen hihetetlen, életszerűtlen történetre próbáltak némi akciót ráhúzni... hát, nem igazán sikerült. Színészi játék nulla, sztori és hajsza nevetséges. Kár a szóért. És az időért.

Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Courtney Eaton
Courtney Eaton
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Ben McKenzie
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Aaron Eckhart
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.