Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
36
Vélemények
33
Képek
11
Videók
 
HETEDIK   2018. 01. 20.

Liam Neeson évek óta viszi ezt a Steven Seagal vonalát, magyarán mindenkit lekaratéjoz, mindenkinél keményebb és mindenre fényt derít. Mégis, ő valódi színész, s ezek az akció szösszenetek neki könnyen jött pénz, mert a kisujjából kirázza. Itt már azért nem verekszik annyit, mint pl. az Elrabolva szériában, nagyobb hangsúlyt kap a nyomozás, de azért van annyi történés, hogy ne aludjunk be a mozin. Egy délutáni kikapcsolódásra bőven elég, nem is készült többre. Amolyan ponyva, egyszer megnézed és elfelejted, de amíg tart egész kellemes szórakozás.

 
HercegPeter   2018. 11. 25.

Ez a szerep Liam Neeson-ra van szabva. Ezt tudja hozni a legjobban, a kemény, becsületes jófiút. Egy jól összerakott, izgalmas akciófilmről van szó. Nincs igazából túlbonyolítva, bár egyes részeknél úgy tűnhet. Én még azon se csodálkoztam volna, ha a végére betesznek még egy csavart. Én erre mondom azt, hogy egyszerűen jó film. Van egy kis Non-stop beütése, de azért nem ugyanaz a kettő.


 
Berto49   2018. 03. 29.

Mint színészt kedvelem a most 65 éves ír származású Liam Neeson alakításait. Sajnos mostanában elkerülik a komoly szerepek (a Némaság az a kivétel, amelyik erősíti a szabályt) inkább akciófilmek rettenthetetlen hőseként kell verekednie, helytállnia. Kész is erre, de hol van már Oscar Schindler, vagy Jean Valjean! Az Elrabolva három darabja után szakmányban gyártott utánérzésekben harcol és győz. A legújabban bemutatott filmjében pedig „újrahasznosítja” a Nop-Stop forgatókönyvét, azzal a különbséggel, hogy nem repülőgépen, hanem száguldó vonaton kell legyőznie az ellenséget. Ez részben annak is köszönhető, hogy a rendező már negyedik alkalommal Jaume Collet-Serra, aki az egyszer jól bevált receptet nem akarja újjal felcserélni. A bizakodó néző pedig beül az új filmre, de csak a tegnapi vacsora felmelegített maradékát kapja. Két lehetőségünk van; vagy ímmel-ámmal elfogyasztjuk a friss ételként elénk tálalt ennivalót, vagy a szemünk éhes marad. Én az előbbi alternatívát választottam, remélem nem fekszi majd meg a gyomromat. Nagyon bízom abban, hogy Neeson betartja az ígéretét, és valóban ez lesz az utolsó akciófilmje. Nagy kár a tehetségét elpazarolni ilyen "ma megnéztem, holnapra elfelejtem" filmekre.

 
hsanya182   2018. 04. 02.

Összességében mégis átlagos misztikus krimi, amit egyszer érdemes látni. Fenntartja a figyelmet, elég erős a kezdés: pörgős világunkban a hírek mindenhol; a jó karrier, a család idilli képe, feszültséget teremt a misztikum. A különböző kameranézetek elég jól felvezetik a filmet, na most mégis merre is lesz a tovább? Végül a film nagy része egy vonaton fog játszódni, egy titokzatos beszélgetés után, főhősünknek meg kell valakit találnia a vonaton. A képkockák és szituációk váltakozása remek, jó a számítógépes rásegítés is viszont a film sztorija csalódást okozott, nem azért mert lerágottcsont, inkább a tálalást húzom le, tipikus amerikai stílus, moziba való klisés parádé, egyszerűsége nem hagy maga után semmit, persze annak nagy élmény lesz aki nem látott ehhez hasonló filmet még :D Egyszer mindenképp érdemes megnézni, nem a legjobb választás egy jó filmhez, de van olyan mondanivalója ami súrolja a határokat :) Nekem inkább a misztikus párbeszédek tetszettek benne...

 
Yosihiro   2018. 12. 10.
Liam Neeson

Megnéztem ezt a filmet és jónak mondható. Kicsit az volt az érzésem ahogy elindul a film nem fog történni semmi. Erre azért nagyban rácáfol a történet és ha nem is nagy csavarokkal de izgalmassá teszi a filmet. Az akciójelentek jók a színészek alakítása L.N kívül csak közepes szintet visz. A humor még dob is filmen. Az akciójelent és látványra, hangra nem lehet panasz. Összességében egy jó filmet láthatunk kicsit sablonos történettel bár ez eleje elég jól indul aztán kicsit apad a feszültség. A történet maga kicsit vontatott. Én még erre a szerepre Harison Fordot is szívesen láttam volna vagy épp mindkettöjüket mint két barát... Érdemes megnézni unatkozni nem lehet rajta. Üdv Yosi

Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Sam Neill
Sam Neill
Vera Farmiga
Liam Neeson
Patrick Wilson
Sam Neill
Liam Neeson
Liam Neeson
Vera Farmiga
Jaume Collet-Serra
Vera Farmiga
Jaume Collet-Serra
Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Patrick Wilson
Liam Neeson
Vera Farmiga
Liam Neeson
Sam Neill
Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Clara Lago
Liam Neeson
Liam Neeson
 
Kenneth Branagh után Liam Neeson is leforgatta a maga variációját a Gyilkosság az Orient Expresszenre. Nem kellett volna. 45/100 több»
 
A The Commuter – Nincs kiszállás egy bosszantó, de szórakoztató akciófilm, amely jó megvalósításait beárnyékolják a bugyuta kivitelezések és természetellenes megvalósítások. Liam Neeson továbbra is kiváló akcióhős, de rajta kívül kevés a filmben ami jó, és túl sok ami nem – ettől függetlenül, ha nincs mit tenni, rosszabbul is lehetne tölteni az estét. Csak senki ne várjon túl sokat. 50/100 több»
 
A The Commuter egy pörgős és agyalós thriller, melyben könnyen azonosulhatunk a főhős, Michael helyzetével. Látjuk őt kétségbeesetten, családját féltve, hétköznapi figuraként, majd megélhetjük "átalakulását" és elszánt harcossá válását is, melynek segítségével végül megoldja az ügyet. A The Commuter nem az adrenalin-függő akciómániások filmje, mégis élvezetes szórakozás. több»

A film összbevétele 59 142 483 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 114 149 640 forintot termelt. A hazai mozik összesen 76 856 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A vonatbaleset CGI technológiával készült.

(HETEDIK )
 

Wilson és Neeson második közös filmje.

(HETEDIK )
 

Liam Neeson és Elizabeth McGovern "A titánok harca" (2010) című filmben már dolgoztak együtt.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.