Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

The Commuter: Nincs kiszállás (2018)

The Commuter
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
33
Képek
11
Videók

Galéria (33)

Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Sam Neill
Sam Neill
Vera Farmiga
Liam Neeson
Patrick Wilson
Sam Neill
Liam Neeson
Liam Neeson
Vera Farmiga
Jaume Collet-Serra
Vera Farmiga
Jaume Collet-Serra
Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Patrick Wilson
Liam Neeson
Vera Farmiga
Liam Neeson
Sam Neill
Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Clara Lago
Liam Neeson
Liam Neeson

Videók (11)

 
nagygellert   2021. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Pokolian jó film, egy szép kerek, összetett sztorival rendelkezik. Végig fenntartja a néző érdeklődését. Csak ajánlani tudom.

 
CriticalMaster   2018. 07. 31.

a nap véleménye

1
Ebből a filmből valóban Nincs kiszállás...

Jaume Collett-Serra filmje a 65 éves Liam Neeson főszereplésével közepes fogadtatásban részesült az év elején, a januári vetítéseken, noha valójában egy kifejezetten jól megrendezett és élvezetes thrillerről van szó. Nagyszerűek az akciójelenetek és ... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2018. 01. 20.

3

Liam Neeson évek óta viszi ezt a Steven Seagal vonalát, magyarán mindenkit lekaratéjoz, mindenkinél keményebb és mindenre fényt derít. Mégis, ő valódi színész, s ezek az akció szösszenetek neki könnyen jött pénz, mert a kisujjából kirázza. Itt már az... több»

 
HercegPeter   2018. 11. 25.

2

Ez a szerep Liam Neeson-ra van szabva. Ezt tudja hozni a legjobban, a kemény, becsületes jófiút. Egy jól összerakott, izgalmas akciófilmről van szó. Nincs igazából túlbonyolítva, bár egyes részeknél úgy tűnhet. Én még azon se csodálkoztam volna, ha a... több»

 
Berto49   2018. 03. 29.

1

Mint színészt kedvelem a most 65 éves ír származású Liam Neeson alakításait. Sajnos mostanában elkerülik a komoly szerepek (a Némaság az a kivétel, amelyik erősíti a szabályt) inkább akciófilmek rettenthetetlen hőseként kell verekednie, helytállnia. ... több»

 
hsanya182   2018. 04. 02.

1

Összességében mégis átlagos misztikus krimi, amit egyszer érdemes látni. Fenntartja a figyelmet, elég erős a kezdés: pörgős világunkban a hírek mindenhol; a jó karrier, a család idilli képe, feszültséget teremt a misztikum. A különböző kameranézetek ... több»

 
Yosihiro   2018. 12. 10.

0
Liam Neeson

Megnéztem ezt a filmet és jónak mondható. Kicsit az volt az érzésem ahogy elindul a film nem fog történni semmi. Erre azért nagyban rácáfol a történet és ha nem is nagy csavarokkal de izgalmassá teszi a filmet. Az akciójelentek jók a színészek alakítása L.N kívül csak közepes szintet visz. A humor még dob is filmen. Az akciójelent és látványra, hangra nem lehet panasz. Összességében egy jó filmet láthatunk kicsit sablonos történettel bár ez eleje elég jól indul aztán kicsit apad a feszültség. A történet maga kicsit vontatott. Én még erre a szerepre Harison Fordot is szívesen láttam volna vagy épp mindkettöjüket mint két barát... Érdemes megnézni unatkozni nem lehet rajta. Üdv Yosi

A film összbevétele 59 142 483 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 114 149 640 forintot termelt. A hazai mozik összesen 76 856 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A vonatbaleset CGI technológiával készült.

(7ETEDIK )
 

Wilson és Neeson második közös filmje.

(7ETEDIK )
 

Liam Neeson és Elizabeth McGovern "A titánok harca" (2010) című filmben már dolgozott együtt.

(diumiu )
 

Jaume Collet-Serra és Vera Farmiga a "Az árva után" (2009) másodszorra dolgozott együtt.

(diumiu )
 

Liam Neeson és Patrick Wilson második közös filmje a 2010-es A szupercsapat után.

(hp)
 
Kenneth Branagh után Liam Neeson is leforgatta a maga variációját a Gyilkosság az Orient Expresszenre. Nem kellett volna. több»
 
A The Commuter – Nincs kiszállás egy bosszantó, de szórakoztató akciófilm, amely jó megvalósításait beárnyékolják a bugyuta kivitelezések és természetellenes megvalósítások. Liam Neeson továbbra is kiváló akcióhős, de rajta kívül kevés a filmben ami jó, és túl sok ami nem – ettől függetlenül, ha nincs mit tenni, rosszabbul is lehetne tölteni az estét. Csak senki ne várjon túl sokat. több»