Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
Hetedik  2018. 01. 20.

Liam Neeson évek óta viszi ezt a Steven Seagal vonalát, magyarán mindenkit lekaratéjoz, mindenkinél keményebb és mindenre fényt derít. Mégis, ő valódi színész, s ezek az akció szösszenetek neki könnyen jött pénz, mert a kisujjából kirázza. Itt már azért nem verekszik annyit, mint pl. az Elrabolva szériában, nagyobb hangsúlyt kap a nyomozás, de azért van annyi történés, hogy ne aludjunk be a mozin. Egy délutáni kikapcsolódásra bőven elég, nem is készült többre. Amolyan ponyva, egyszer megnézed és elfelejted, de amíg tart egész kellemes szórakozás.

 
TribeBubu  2018. 02. 10.

Nagyon fordulatos, szórakoztató akciókrimi, de sajnos önismétlés. Ha a Non-Stop című filmet látta a néző, látta ezt is, ugyanis lényegében ugyanaz a történet, csak nem repülőn, hanem vonaton játszódik. Szerencsére csak a gerince ugyanaz a sztorinak, így nézeti magát a film, hiszen amikor elkezd bonyolódni a cselekmény, az embernek beindul az agya és nem nyugszik, amíg a főhős a végére nem jár a rejtélynek, ami a film fő szálát alkotja. Szóval, igen, már láttunk ilyet, sőt a film közepe környékén kínosan copy-paste érzésünk van, mégis élvezzük a dolgot, mert a rejtély új, és az írók előtt meg is emeljük a fejfedőt, mert bizony nem lehet egyszerű így felépíteni egy ilyen kanyargós utat, még ha kis is taposták már egyszer. Az viszont számomra nagyon zavaró volt, hogy a Non-Stopban is alkalmazott, egy-két perces, végletekig túltolt látványjelenetet ide is be kellett erőszakolni. (Nem értem az ilyet. Talán túl sok pénz maradt a költségvetésből és egy akciófilmes látványtervező haver meg a CGI-csapata éppen szabad volt?) Túl kell esnünk rajta mosolyogva, vagy a fejünket fogva, aztán folytatódik a furcsa képsorokkal félbeszakított izgis szórakozás. Végül is a The Commuter egy sima vasárnapi nyomozgatós bunyós akcióhősös mozi, de a maga nemében fenomenális.

 
Bob  2018. 01. 24.

Érdemes volt moziban megnézni a filmet. A szereplők kivétel nélkül jól játsszák a szerepüket (Liam Neeson, Patrick Wilson, Sam Neill, Vera Farmiga). Vannak benne azért akciójelenetek, de a krimi vonalat szépen viszi a film végéig. Néhány dolog kiszámítható, de ez nem rontja a film minőségét.

 
MMcFly2015  2018. 01. 17.

Liam Neeson és a rendező negyedik közös munkája. Kategórián belül számomra ezek a filmek mind kimagasló thrillerek, a kisebb-nagyobb hibáival együtt. Sokan vannak úgy, hogy ha Liam Neeson neve szóba jön, akkor egyből az Elrabolva széria ugrik be, én azok közé tartozok, aki az Ismeretlen férfi és a Non-stop-féle vonalért van oda. Ezért is siker nálam a The Commuter, ami inkább az utóbbihoz hasonlít. Röviden vezetik fel a főszereplő problémáját, kb 10 perc alatt megtudjuk a családi és anyagi helyzetét. Ez után jön a bonyodalom, ami a Non-Stop-hoz hasonlóan egy órás gyanakodás, rejtély és izgalom. Ez nálam piszok jól működött, oda ragasztott a moziszékhez, és a vonaton történő bunyók zseniálisan össze lettek vágva. Az utolsó fél órában, már túl sok csavart akartak ellőni a készítők, ami sajnos már kicsit komolytalanná tette az eddig jól működött filmet. A CGI szemet szúrt...rettentő gyenge. Talán az utolsó 20-30 percben éreztem azt, hogy többet akar a film nyújtani, mint amit elbír, és ez sajnos jobban besült, mint a Non-Stop-ban. Több poén is elhangzik a filmben, ennek zöme működött, de akadt több olyan is ami kínossá tett egy igen komoly jelenetet. Liam Neeson nem puhul, maximum sablonossá válnak a filmjei, de ilyen köntösben bármikor vevő vagyok rájuk. Szerintem így év elején egy ilyen thriller teljesen megállja a helyét a mozikban, és biztos vagyok benne, hogy mindenkinek ad egy izgalmas másfél órát.

 
Bizsu82  2018. 01. 17.

Tipikus Liam Neeson film, de a kifejezés legjobb értelmében. Tele van izgalommal és fordulattal, egy percet sem unatkoztam rajta. A színész hozza a formáját. Annak ellenére hogy sok hasonló filmet láttam már L.N.-től mégsem tartom sablonosnak, hiszen minden film története egyedi, érdekes és magával ragadó, nem tudom megunni.

Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Sam Neill
Sam Neill
Vera Farmiga
Liam Neeson
Patrick Wilson
Sam Neill
Liam Neeson
Liam Neeson
Vera Farmiga
Jaume Collet-Serra
Vera Farmiga
Jaume Collet-Serra
Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Patrick Wilson
Liam Neeson
Vera Farmiga
Liam Neeson
Sam Neill
Vera Farmiga
Liam Neeson
Liam Neeson
Clara Lago
Liam Neeson
Liam Neeson
VOX.hu - The Commuter - Nincs kiszállás
Kenneth Branagh után Liam Neeson is leforgatta a maga variációját a Gyilkosság az Orient Expresszenre. Nem kellett volna. 45/100

Filmsomnia.hu - The Commuter: Nincs kiszállás
A The Commuter – Nincs kiszállás egy bosszantó, de szórakoztató akciófilm, amely jó megvalósításait beárnyékolják a bugyuta kivitelezések és természetellenes megvalósítások. Liam Neeson továbbra is kiváló akcióhős, de rajta kívül kevés a filmben ami jó, és túl sok ami nem – ettől függetlenül, ha nincs mit tenni, rosszabbul is lehetne tölteni az estét. Csak senki ne várjon túl sokat. 50/100
 

A vonatbaleset CGI technológiával készült.

(Hetedik)
 

Wilson és Neeson második közös filmje.

(Hetedik)
 

Liam Neeson és Elizabeth McGovern "A titánok harca" (2010) című filmben már dolgoztak együtt.

(diumiu)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.