Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

A rajtaütés (2011)

Serbuan maut
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
stevepisti   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Brutál kemény akciófilm nagyon kemény bunyókkal. Jól koreografált harci jelenetek, nem annyira jó színészi játékok, de nem is ez volt a lényeg. A hasonló stílusú film kedvelőinek erősen ajánlott.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Habár tele volt ismeretlen színésszel nekem mégis nagyon tetszett, a történet nagyon erős volt és ajánlom mindenkinek. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.


 
HETEDIK   2018. 01. 02.

0

Szó szerint brutálisan jó. Ugyanis annyi és néha már olyannyira eltúlzott brutalitás és verekedés van benne, gyengébb idegzetű nézőknek erősen nem ajánlott. A sztori pofonegyszerű, de azért az újabb Dreddben is visszaköszön....< Főszereplő gyerek oly... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

A kőkemény kettősség jellemzi a filmet.A harci jelenetek nagyon ütősek,de a szereplők más irányú játéka erősen felejtős.Kissé szegényes az egész,mintha a költségvetés elfogyott volna.Szerintem,aki akciófilm fan,nézze meg,és értékelje.Nekem így sikerült.Átlagos!De tényleg.

 
hsanya182   2015. 08. 21.

1

Igazi lendületben lévő dúrva és kegyetlen akciófilm. Elég brutálisra sikeredett, nagyon élethűen kivitelezték, haláli a sebesség és az elszántság. Véres késelések, szitává lövő fegyverdörgések jellemzik a filmet. Elég látványos, érdemes megnézni :)

 
harnas1207   2018. 11. 27.

0

Nem szeretem az ázsiai filmeket, de ez nagyon tetszett. A harci jelenetek nagyon ott voltak. Lehet filmet készíteni úgy is, hogy nem számítógépen szerkesztik meg az egészet. Kicsit Dreed bíró beütésű a sztori, de a lényegen nem változtat.

 
Norbert93   2018. 07. 19.

0

Durva, kegyetlen és hihetetlenül pörgős. A rém egyszerű sztorija pedig hibátlanul működik. A végső hármas harcjelenet pedig zseniálisan össze lett rakva. (Bár hatalmas túlzásokkal, de a szépen kivitelezett mozdulatsorok miatt ez nem is szúr szemet)

Galéria (20)

Joe Taslim
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian

Videók (2)

A film összbevétele 9 148 519 dollár volt (imdb.com).

 

A Rajtaütés sikere után 2017-ben bejelentették az amerikai remake gyártását is Frank Grillo főszereplésével.

(harnas1207)
 

Az angol változatban a verekedős jelenetekben néha akkor is hallható az ütés hangja, amikor ezt semmi nem indokolná. Ezek a hibák akkor kerültek a filmbe, amikor az indonéz változatot szinkronizálták.

(ps)
 

Yayan Ruhian elismert harcművész a hazájában. 1989-ben az elnök testőreként, majd 1990-től katonai rendőrként is szolgált.

(ps)
 

A kommandó tagjait alakító színészek átestek egy SWAT kiképzésen, amely során elsajátították többek közt a közelharci fegyverek és a jelzések használatát.

(ps)
 

A filmben szereplő valamennyi lőfegyver Airsoft utánzat.

(ps)
 

A filmben az indonéz harcművészet, a Pencak Silat stílusában verekednek.

(ps)
 

Iko Uwais filmes karrierje előtt egy mobiltelefonokat gyártó cégnél volt operációs vezető.

(ps)