Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
20
Képek
2
Videók
A rajtaütés
 
Deku   2017. 08. 17.

Habár tele volt ismeretlen színésszel nekem mégis nagyon tetszett, a történet nagyon erős volt és ajánlom mindenkinek. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.

 
HETEDIK   2018. 01. 02.

Szó szerint brutálisan jó. Ugyanis annyi és néha már olyannyira eltúlzott brutalitás és verekedés van benne, gyengébb idegzetű nézőknek erősen nem ajánlott. A sztori pofonegyszerű, de azért az újabb Dreddben is visszaköszön....< Főszereplő gyerek olyan harcművészeti bemutatót zúz le, embernek tátva marad a szája. Evans mozija dinamikája miatt lett maradandó, no meg a kendőzetlen erőszak művészi ábrázolása okán.


 
hsanya182   2015. 08. 21.

Igazi lendületben lévő dúrva és kegyetlen akciófilm. Elég brutálisra sikeredett, nagyon élethűen kivitelezték, haláli a sebesség és az elszántság. Véres késelések, szitává lövő fegyverdörgések jellemzik a filmet. Elég látványos, érdemes megnézni :)

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Nem szeretem az ázsiai filmeket, de ez nagyon tetszett. A harci jelenetek nagyon ott voltak. Lehet filmet készíteni úgy is, hogy nem számítógépen szerkesztik meg az egészet. Kicsit Dreed bíró beütésű a sztori, de a lényegen nem változtat.

 
Deniel   2018. 10. 05.

Ekkora gagyi akciófilmet még soha nem láttam. Igazi amatőr munka, hulladék rendezés, zéro színészi alakítások, teljesen hiteltelen az egész. Az elit kommandósok úgy vannak felszerelve a filmben, mint nálunk a honvédségnél a bakafaszák valamikor a '90-es években. A szinkron pedig kb. olyan, hogy a haverjaimmal egy lezülledt szombat éjszakán különbet rakunk össze, de szó szerint! Félelmetesen gagyi film! :)

Joe Taslim
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Donny Alamsyah
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian

A film összbevétele 9 148 519 dollár volt (imdb.com).

 

A Rajtaütés sikere után 2017-ben bejelentették az amerikai remake gyártását is Frank Grillo főszereplésével.

(harnas1207)
 

Az angol változatban a verekedős jelenetekben néha akkor is hallható az ütés hangja, amikor ezt semmi nem indokolná. Ezek a hibák akkor kerültek a filmbe, amikor az indonéz változatot szinkronizálták.

(ps)
 

Yayan Ruhian elismert harcművész a hazájában. 1989-ben az elnök testőreként, majd 1990-től katonai rendőrként is szolgált.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.