Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
hsanya182   2015. 08. 21.

Igazi lendületben lévő dúrva és kegyetlen akciófilm. Elég brutálisra sikeredett, nagyon élethűen kivitelezték, haláli a sebesség és az elszántság. Véres késelések, szitává lövő fegyverdörgések jellemzik a filmet. Elég látványos, érdemes megnézni :)

 
Deku   2017. 08. 17.

Habár tele volt ismeretlen színésszel nekem mégis nagyon tetszett, a történet nagyon erős volt és ajánlom mindenkinek. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.


 
Hetedik   2018. 01. 02.

Szó szerint brutálisan jó. Ugyanis annyi és néha már olyannyira eltúlzott brutalitás és verekedés van benne, gyengébb idegzetű nézőknek erősen nem ajánlott. A sztori pofonegyszerű, de azért az újabb Dreddben is visszaköszön....< Főszereplő gyerek olyan harcművészeti bemutatót zúz le, embernek tátva marad a szája. Evans mozija dinamikája miatt lett maradandó, no meg a kendőzetlen erőszak művészi ábrázolása okán.

 
Nathan03   2016. 02. 07.

Nagyon jó akció film végig pörgős látványos verekedések minden benne van ami a műfajba kell nem akar több lenni ami ez kérem egy ízig-vérig akció film. Aki nagy alakításokat meg jó történet vár az ne nézze meg mert ez nem az a film.

 
Norbert93   2018. 07. 19.

Durva, kegyetlen és hihetetlenül pörgős. A rém egyszerű sztorija pedig hibátlanul működik. A végső hármas harcjelenet pedig zseniálisan össze lett rakva. (Bár hatalmas túlzásokkal, de a szépen kivitelezett mozdulatsorok miatt ez nem is szúr szemet)

Joe Taslim
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Donny Alamsyah
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian
 

Az angol változatban a verekedős jelenetekben néha akkor is hallható az ütés hangja, amikor ezt semmi nem indokolná. Ezek a hibák akkor kerültek a filmbe, amikor az indonéz változatot szinkronizálták.

(ps )
 

Yayan Ruhian elismert harcművész a hazájában. 1989-ben az elnök testőreként, majd 1990-től katonai rendőrként is szolgált.

(ps )
 

A kommandó tagjait alakító színészek átestek egy SWAT kiképzésen, amely során elsajátították többek közt a közelharci fegyverek és a jelzések használatát.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.