Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
27
Vélemények
20
Képek
2
Videók
A rajtaütés
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

A kőkemény kettősség jellemzi a filmet.A harci jelenetek nagyon ütősek,de a szereplők más irányú játéka erősen felejtős.Kissé szegényes az egész,mintha a költségvetés elfogyott volna.Szerintem,aki akciófilm fan,nézze meg,és értékelje.Nekem így sikerült.Átlagos!De tényleg.

 
Deku   2017. 08. 17.

Habár tele volt ismeretlen színésszel nekem mégis nagyon tetszett, a történet nagyon erős volt és ajánlom mindenkinek. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.


 
HETEDIK   2018. 01. 02.

Szó szerint brutálisan jó. Ugyanis annyi és néha már olyannyira eltúlzott brutalitás és verekedés van benne, gyengébb idegzetű nézőknek erősen nem ajánlott. A sztori pofonegyszerű, de azért az újabb Dreddben is visszaköszön....< Főszereplő gyerek oly... több»

 
hsanya182   2015. 08. 21.

Igazi lendületben lévő dúrva és kegyetlen akciófilm. Elég brutálisra sikeredett, nagyon élethűen kivitelezték, haláli a sebesség és az elszántság. Véres késelések, szitává lövő fegyverdörgések jellemzik a filmet. Elég látványos, érdemes megnézni :)

 
Deniel   2018. 10. 05.

Ekkora gagyi akciófilmet még soha nem láttam. Igazi amatőr munka, hulladék rendezés, zéro színészi alakítások, teljesen hiteltelen az egész. Az elit kommandósok úgy vannak felszerelve a filmben, mint nálunk a honvédségnél a bakafaszák valamikor a '90... több»

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Nem szeretem az ázsiai filmeket, de ez nagyon tetszett. A harci jelenetek nagyon ott voltak. Lehet filmet készíteni úgy is, hogy nem számítógépen szerkesztik meg az egészet. Kicsit Dreed bíró beütésű a sztori, de a lényegen nem változtat.

 
Norbert93   2018. 07. 19.

Durva, kegyetlen és hihetetlenül pörgős. A rém egyszerű sztorija pedig hibátlanul működik. A végső hármas harcjelenet pedig zseniálisan össze lett rakva. (Bár hatalmas túlzásokkal, de a szépen kivitelezett mozdulatsorok miatt ez nem is szúr szemet)

Joe Taslim
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Donny Alamsyah
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Yayan Ruhian
Yayan Ruhian
Joe Taslim
Joe Taslim
Yayan Ruhian

A film összbevétele 9 148 519 dollár volt (imdb.com).

 

A Rajtaütés sikere után 2017-ben bejelentették az amerikai remake gyártását is Frank Grillo főszereplésével.

(harnas1207 )
 

Az angol változatban a verekedős jelenetekben néha akkor is hallható az ütés hangja, amikor ezt semmi nem indokolná. Ezek a hibák akkor kerültek a filmbe, amikor az indonéz változatot szinkronizálták.

(ps)
 

Yayan Ruhian elismert harcművész a hazájában. 1989-ben az elnök testőreként, majd 1990-től katonai rendőrként is szolgált.

(ps)
 

A kommandó tagjait alakító színészek átestek egy SWAT kiképzésen, amely során elsajátították többek közt a közelharci fegyverek és a jelzések használatát.

(ps)
 

A filmben szereplő valamennyi lőfegyver Airsoft utánzat.

(ps)
 

A filmben az indonéz harcművészet, a Pencak Silat stílusában verekednek.

(ps)
 

Iko Uwais filmes karrierje előtt egy mobiltelefonokat gyártó cégnél volt operációs vezető.

(ps)