Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
47
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Vélemények: Elrabolva 2 (2012)

 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

Liam Neeson legjobb filmje. A kémes elemekkel fűszerezett, szexrabszolgák életének bemutatása egy nagyon izglmas akciódús filmben. imádom a mai napig.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

A trilógia leggyengébb része. Engem szinte végig frusztrált benne valami. Voltak benne eget verő nagy baromságok.


 
indingo   2017. 04. 17.

Valamivel gyengébb lett, mint az első és sok mindenben hasonlít az elsőre, de azért jobb, mint a harmadik. Az elrabolunk mindenkit téma kicsit közhelyes.

 
Deku   2017. 10. 25.

Kicsit sem tetszett és ezen az sem változtatott, hogy a színészeket kedveltem benne. Ez a film egyáltalán nem jött be és igazán ráfért volna valami, ami teljesen feldobja az egészet.

 
Szilonka   2017. 10. 19.

Érdekes módon jobban tetszene, ha csak egy film készült volna belőle. Az alapsztori mindig ugyan az és a végkifejletet is tudjuk. Nem igazán indította be a fantáziámat.

 
Bazzzsi   2017. 11. 03.

Teljesen beszippantja a nézőt, az első részhez hasonló színvonalat hoz. A története bár hasonló, mint korábban, de az akció jelenetek mindenért kárpótolnak.

 
Norbert93   2018. 09. 12.

Egyáltalán nem volt már szükség erre a filmre (persze a pénzügyi szempontokat nem tekintve). El lehet vele tölteni egy másfél órát, mert nem rossz film, de egyébként semmi kiemelkedőt nem mutat.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Egyértelmű volt, hogy az első rész sikerét kihasználva csinálnak egy újabb részt. Történetben ugyanaz, mint az első mégis teljesen más. Sok-sok harc és akció.

 
Timcsi   2019. 01. 21.

Mivel már tudtuk, hogy mire számíthatunk már nem ütött akkorát, mint az első rész.

 
Syracuse   2015. 05. 12.

Létjogosultsága 0. Neeson bácsi nyugdíjas korára ér el oda, ahol Stallone, Willis és a többi feláldozható a karrierjét kezdte. Csak azt nem értem, hogy miért ezekért a filmekért rajong mostanában mindenki?

 
kissjanos21   2016. 04. 05.

Az első Elrabolva rész nagyon tetszett így izgalommal ültem le megnézni a folytatást de csalódnom kellett. Semmi extra nem volt benne mintha az első részt néztem volna

 
erahurka   2018. 08. 17.

Mintha az első rész paródiája lenne, de komolyan. Amilyen földhöz ragadt, egyszerű történet volt az, annyira túltolt a folytatás. Kézigránátokkal hang alapján beazonosított elrabolt lány, te jó isten!

 
Terminátor6   2018. 05. 07.

Nekem kimondottan tetszett a 1. felvonás, bár annak is voltak hibái. Ami viszont ezzel a 2. résszel történt az meglehetősen fejbe kólintott. Nem elég, hogy szinte újraforgatták az első részt (ami nem is lenne olyan nagy baj, hisz az egy jó film volt), de ami működött abban azt itt teljesen kifelejtik. Akció terén ugyan lenne egy-két jó pillanat, de az őrült vágások csak Van Damme " mesterművét", a Vakvágányon-t juttatta eszembe. Liam Neeson és az isztambuli helyszín miatt egyszer bevállalható, amúgy viszont elég felejtős. 3,5/10

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 26.

Az első film nagyon jó volt és nagyot ütött, gondolom ennek sikerére akartak valami folytatást de semmi újat nem tudtak kihozni belőle. Végülis az első résznek a koppintása lett.

 
Megamovie   2016. 02. 12.

Bryan Mills két évvel lánya elrablása után Isztambulba utazik egy biztonsági helyzet miatt, ahova magával viszi a családját is.Azonban a hallottaikat gyászoló albán maffia vérszemet kap és elrabolja Bryan volt feleségét,így újra indul a hajsza ezúttal lánya is segítségre lesz.Összességében a második felvonás nem formabontó azonban egynek elmegy.

 
oneminute   2015. 02. 21.

Az első rész után alig vártam a folytatást. Ez talán picit gyengébbre sikeredett, nagyjából ki lehetett számítani a végét. A fordulatok azért vitték magukkal a nézőt, Liam itt is nagyot alakított.

 
barcika   2019. 02. 20.

Nagyon jó kis film, de az első rész mércéjét nem üti meg, igaz több maffiózó hal meg, több autót törnek össze de még se az igazi!!! Sok badarság is feltűnika filmben pl. A bambamaffiózók engedik hogy ráfogva a a fegyvert ő nyugodtan felhívjam a lányát hogy meneküljön a hotelből! Igaz a korosodó Liam Neeson elött fejét hajtunk hogy ilyen korban is bírja a hajtás!!!!!

 
hejnekem   2015. 05. 10.

Önmagában lehet nem lenne baj a filmmel, de hogy lemásolja egy az egyben az elsőt, úgy hogy igazából már semmi újat nem tud felmutatni, nagyon kiábrándítóvá teszi. Különösebben nem ajánlanám, sokkal kevésbé szórakoztató, mint az első.

 
szd91   2015. 07. 26.

Az első nagyon jó volt, ez a második olyan átdolgozás kicsit máshogy, de semmi extra. Van hogy legyen, de nem mutat újat, jó ez a címből is sejthető, de ennél azért többet vártam volna.

 
Mate   2015. 05. 07.

Kimondottan lapos folytatás az első után. Eröltetett történet, idegesítően rezgő kamera.

 
GaraiV   2016. 08. 24.

Nem rossz film, pörögnek az események, nem unatkoztam rajta, a sztorija sablonosnak mondható, de mégis az előadásmód miatt izgalmas, érdekes és leköti a nézőt.

 
Macika   2016. 08. 22.

Az első rész után ez a film már nem adott újdonságot, így nekem nem volt igazán nagy élmény. Semmi extra, egyszer nézhető film. Liam Neeson hozza a megszokott formáját.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

Nem volt olyan izgalmas, mint az első része, de ez a rész is teljesen magával ragadott és lekötötte a figyelmemet. A színészek ugyan olyan jól játszottak mint az első részben. Jó húzás volt, hogy visszautalt a rendező az első részre. Jó film, ha egy kis izgalomra vágyunk! :)

 
superxaba   2015. 05. 20.

Igazi Neesonra szabott ez a szerepe, kár hogy nem sikerült olyan jól mint az első, kicsit erőltetettebb, kicsit vontatottabb mint az volt, de még mindig megállja a helyét.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

Liam Neeson nagy rajongója vagyok, az Elrabolva első része az egyik kedvemncem, de szerintem ez egy rém gyenge film lett. Nem kellett volna folytatást csinálni, mert így csak rontott az egészen.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Az Elrabolvba első része nagyon tetszett, úgyhogy vártam, milyen lesz a folytatás, de bődületesen nagy csalódást okozott. Egyértelműen az első film sikerét akarta meglovagolni.

 
*bella   2015. 05. 29.

Nagyon jó és izgalmas film. Nagyon szeretem már amióta megjelent. Teljesen valóságos élethelyzet.

 
szune40   2015. 06. 17.

A pozitívumai: Neeson ismét szuper módon hozza a figurát és tele van akcióval. A negatívum csak az lehet talán, hogy tényleg elég sok hasonlóság akad e között és az első rész között. Reméljük a harmadik jobban sikerült.

 
*tünde   2015. 06. 01.

Nagyon jó és izgalmas film. Nagyon szeretem már amióta megjelent.

 
nikiszalanics   2015. 01. 29.

Taken 2:Az első rész után ugyanezt vártam. Sokszor kiszámítható volt de Liem Neeson most is remeket alakított

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.