Kicsit gyengébb, mint az első rész. De valószínűleg azért, mert az első annyira jó lett, hogy nehéz újat pakolni rá. Hát mondjuk, az a térképes gránátos helymeghatározás kicsit meredek volt (már ha pl. figyelembe vesszük, hogy a mobilforgalomnak is van némi késése)... szóval az nagyon hirtelen volt. Na de beletudjuk, hogy az első részben a találomra kitépett két vezetékkel indított kocsit, amin se riasztó, se kormányzár... stb... Jajj...
Ebben a részben érdekes volt, hogy kb. 1 óra 2 percnél ellopnak egy W124-es taxi mercit, majd amikor mennek vele, akkor már E-Klasse. Utána egy W124-ből száll ki Liam N., majd abba is száll vissza. Aztán megint egy E osztállyal menekülnek... aztán W124-el karamboloznak, nekiverődnek mindennek, rommá karistolják, ütköznek, csapódnak... és valahogyan mégis egy sértetlen W124-el menekülnek egy másodperc múlva... Aztán arra már nem is emlékszem, hogy végül mivel érkeznek a követségre... de azon legalább már látszik egy pár parkolós karcolás. :-) Ezt ennyire nem értem, hogy lehetett elcseszni. (Vegyük észre, hogy a menekülő kocsi akármennyit csapódik, oldalánál összesimul más kocsival, sőt! Az oldalánál fogva elhúzza maga mellett – egy szembemenő, fékező vagy ellenirányba igyekvő kocsit, valszeg a visszapillantóknál összeakadva –, hogy a menekülő kocsi tükrein karolás sem látszik... Én láttam visszapillantó tükröket összecsapódni... na, az qqq*rvára nem ilyen. :-))) ) Ezt leszámítva a film jó. Akinek az első tetszett, ezt is csípni fogja!
Kicsit gyengébb, mint az első rész. De valószínűleg azért, mert az első annyira jó lett, hogy nehéz újat pakolni rá. Hát mondjuk, az a térképes gránátos helymeghatározás kicsit meredek volt (már ha pl. figyelembe vesszük, hogy a mobilforgalomnak is van némi késése)... szóval az nagyon hirtelen volt. Na de beletudjuk, hogy az első részben a találomra kitépett két vezetékkel indított kocsit, amin se riasztó, se kormányzár... stb... Jajj... Ebben a részben érdekes volt, hogy kb. 1 óra 2 percnél ellopnak egy W124-es taxi mercit, majd amikor mennek vele, akkor már E-Klasse. Utána egy W124-ből száll ki Liam N., majd abba is száll vissza. Aztán megint egy E osztállyal menekülnek... aztán W124-el karamboloznak, nekiverődnek mindennek, rommá karistolják, ütköznek, csapódnak... és valahogyan mégis egy sértetlen W124-el menekülnek egy másodperc múlva... Aztán arra már nem is emlékszem, hogy végül mivel érkeznek a követségre... de azon legalább már látszik egy pár parkolós karcolás. :-) Ezt ennyire nem értem, hogy lehetett elcseszni. (Vegyük észre, hogy a menekülő kocsi akármennyit csapódik, oldalánál összesimul más kocsival, sőt! Az oldalánál fogva elhúzza maga mellett – egy szembemenő, fékező vagy ellenirányba igyekvő kocsit, valszeg a visszapillantóknál összeakadva –, hogy a menekülő kocsi tükrein karolás sem látszik... Én láttam visszapillantó tükröket összecsapódni... na, az qqq*rvára nem ilyen. :-))) ) Ezt leszámítva a film jó. Akinek az első tetszett, ezt is csípni fogja!