Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Ellenségek legjobbika (2019)

The Best of Enemies
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Taraji P. Henson

Videók (2)

 
Képkockák   2021. 10. 08.

legújabb vélemény

0
Egy KKK-s pálfordulása

1971-ben, a rasszizmus és szegregáció idejében egy váratlan esemény következtében a Ku-Klux-Klan egyik vezetőjének és egy fekete mozgalom női vezetőjének össze kell ülnie egy váratlan esemény megtárgyalása miatt. C.P. Ellis, a tipikus déli ellenzi a fekete és fehér közösség vegyülését, míg Ann Attwater kizárólag a közösség érdekeit tartja szem előtt. Ebben a polgárjogi és átvitt értelemben tárgyalótermi drámában nemcsak két remek színész alakítását vehetjük szemügyre Taraji P. Henson (Ann) és Sam Rockwell (C.P.) személyében, de a történelem egy darabját is megismerhetjük. A film nemcsak remek színészekkel, de remek történetvezetéssel, zenékkel és felvételekkel is büszkélkedhet. Bár a film lassan van felépítve, a történelem és a korszak iránt érdeklődők bizonyára az első percektől figyelni fognak minden apró mozdulatra. Nem szeretném felesleges sorokkal kitölteni ezt a kritikát, így csak annyit tudok mondani, hogy nézd meg a filmet, mert egy remek alkotás, amiről ritkán esik szó! További filmek hasonló témában: A számolás joga, Zöld Könyv, BlacKkKlansman, Ha ölni kell, Marshall.

 
Jackob   2020. 11. 14.

0

Sam Rockwell bármilyen filmet el tudna adni nekem. Szerintem egy nagyon tehetséges színész és ebben a filmben is minden jelenetet ural, amelyekben szerepel.

 
MattesBarca   2021. 08. 02.

0

Megfogott a történet már az első pillanatban és nagyon szépen prezentálták. Egyre növekvő megértés van a felek között aminek a konklúziója egy ütős befejezés. Elgondolkodtató film, kötelező darab.

A film összbevétele 10 205 616 dollár volt (imdb.com).

 

Az éttermi jelenetet a Ross's Dinerben vették fel, Georgiában, Cartersville-ben.

(Képkockák)