89% 128 szavazat
Ellenségek legjobbika

Ellenségek legjobbika

The Best of Enemies
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Az észak-karolinai Ku Klux Klán vezére, C.P. Ellis 1971-ben belép a durhami oktatási bizottságba, azonban a szegregációval és a faji kérdésekkel foglalkozó tömörülés tagjaként komoly kihívással szembesül, ugyanis az eredményes munka érdekében együtt kell dolgoznia Ann Atwaterrel, aki a… Több


Forgatókönyvíró: Osha Gray Davidson
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2019.04.05.
Taraji P. Henson
 
2021.10.08 Képkockák

legújabb vélemény

Egy KKK-s pálfordulása

1971-ben, a rasszizmus és szegregáció idejében egy váratlan esemény következtében a Ku-Klux-Klan egyik vezetőjének és egy fekete mozgalom női vezetőjének össze kell ülnie egy váratlan esemény megtárgyalása miatt. C.P. Ellis, a tipikus déli ellenzi a fekete és fehér közösség vegyülését, míg Ann Attwater kizárólag a közösség érdekeit tartja szem előtt. Ebben a polgárjogi és átvitt értelemben tárgyalótermi drámában nemcsak két remek színész alakítását vehetjük szemügyre Taraji P. Henson (Ann) és Sam Rockwell (C.P.) személyében, de a történelem egy darabját is megismerhetjük. A film nemcsak remek színészekkel, de remek történetvezetéssel, zenékkel és felvételekkel is büszkélkedhet. Bár a film lassan van felépítve, a történelem és a korszak iránt érdeklődők bizonyára az első percektől figyelni fognak minden apró mozdulatra. Nem szeretném felesleges sorokkal kitölteni ezt a kritikát, így csak annyit tudok mondani, hogy nézd meg a filmet, mert egy remek alkotás, amiről ritkán esik szó! További filmek hasonló témában: A számolás joga, Zöld Könyv, BlacKkKlansman, Ha ölni kell, Marshall.

1
 
2020.11.14 Jackob

Sam Rockwell bármilyen filmet el tudna adni nekem. Szerintem egy nagyon tehetséges színész és ebben a filmben is minden jelenetet ural, amelyekben szerepel.

1
 
2021.08.02 MattesBarca

Megfogott a történet már az első pillanatban és nagyon szépen prezentálták. Egyre növekvő megértés van a felek között aminek a konklúziója egy ütős befejezés. Elgondolkodtató film, kötelező darab.

0

A film összbevétele 10 205 616 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az éttermi jelenetet a Ross's Dinerben vették fel, Georgiában, Cartersville-ben.Szerző: Képkockák

#2