Anyák napján helyezték örök nyugalomra Anne Heche-t

Valósággal sokkolta a rajongókat, amikor tavaly nyáron Anne Heche autóbalesetet szenvedett. A színésznő autójával egy házba rohant bele, amely kigyulladt és ő több mint egy órán át maradt beszorulva a roncsban. Miután kiszabadították, kórházba szállították, de egy héttel később belehalt sérüléseibe.

Anne Heche testét elhamvasztották és csak most helyezték végső nyugalomra a Hollywood Forever Cemetery – Catherdral Mausoleumban. A temetésre anyák napján került sor a család, barátok és rajongók körében. A színésznő kriptája a temető egyik legszebb részén található. Olyan hírességek mellé temették, mint Judy Garland, Mel Blanc, Marion Davies vagy Cecil B. DeMille.

"Egy ragyogó fényt, egy kedves és végtelenül vidám lelket, szerető anyát és hűséges barátot veszítettünk el. Anne nagyon fog hiányozni, de csodálatos fiai, ikonikus munkássága és szenvedélye nyomán tovább él. Bátorsága, hogy mindig kiállt az igazsága mellett, és terjesztette a szeretet és elfogadás üzenetét, továbbra is maradandó hatással lesz." – olvasható a temetés után kiadott közleményben.

Anne Heche olyan filmekkel lett világhírű, mint a Fedőneve: Donnie Brasco, a Hat nap, hét éjszaka, a Visszatérés a Paradicsomba, a Gracie választása, vagy az egyik utolsó filmje, az Ellenségek legjobbika. Halálakor mindössze 53 éves volt. A halottkém megállapította, hogy halálát a nagy mennyiségű belélegzett füst és égési sérülések okozták. A kórházban kómába került, amiből már sosem ébredt fel.