Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
48
Szereplők
25
Vélemények
250
Képek
1
Videók
Archer
 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

Egész jó kis sorozat. Nem South Park, Family Guy stílus, de jó kis vicces animációs sorozatot csináltak az alkotók. Vagányt!!!

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Ez tipikusan olyan sorozat, amit sosem hittem volna, hogy egyszer megszeretek. Először csak néha ragadtam ott a tv-n Family Guy vagy Simpson után amikor ez a sori ment és egyre jobban megtetszett ez az elmebeteg drogkarteles bűnöző család mindennapjai. nagyon izgalmas.


 
Deku   2017. 08. 22.

Ez bántóan nagy hülyeség, lehet mínuszolni de attól még nekem sem tetszett ez a történet. Alpárisága olyan szinten van ami már fájdalmas amellett, hogy ritka unalmas.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Felnőtteknek szóló mese, felnőtt témákkal kreatív és abszurd humorral. Remek !

 
harnas1207   2018. 12. 04.

Archer az idióta alkoholista ügynök jól indult. Sok beteg poén, és karakteres szereplők. Azonban úgy érzem egy idő után a poénok elmaradtak. A sorozat abból építkezett, hogy megszerettük az ügynökség embereit. A sztori vette át a főszerepet. Ez jó annak aki szereti, és rossz annak, aki nevetni akart.

 
Az Archer ezúttal is felváltva szállította a nagyon jó, illetve kevésbé jó részeket. A készítők igyekeztek visszatérni az alapokhoz és a hangulat valóban sokszor az első évadot idézte. több»
 

A szereplők által olvasott magazinokban általában láthatunk egy-egy utalást a következő részek eseményeire.

(hp)
 

A sorozat mindegy egyes részében hallható, amint a jégkockák hozzáütődnek a pohár falához (akkor is, ha ezt a látottakban semmi nem támasztja alá).

(hp)
 

Ray Gilette karakterét Lucky Yatesről mintázták. Yates azonban Kreiger hangját kölcsönzi.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.