Sterling Archer kétségkívül a világ "legveszélyesebb"titkosügynöke. A fergeteges humorú sorozatban az ő és az ISIS hírszerző ügynökség mindennapjaiba nyerhetünk betekintést.
Számomra van némi párhuzam a James Bond filmekkel, itt is egy nőcsábász, stílusos titkosügynök a főszereplő. Csak ebben a szériában a főhős nyílt, nyers, sokszor vulgáris, mocskos vagy egyenesen trágár. Mindez sok humorral, sok izgalommal fűszerezve, remek karakterépítést bemutatva. A sorozat javarészt önálló sztorikat dolgoz fel, ugyanakkor több történetszál is hosszabban fut végig a részeken, akár évadokon át. A küldetések mindig izgalmasak, az akciójelenetek frappánsak, a megoldások pedig sok esetben meghökkentőek vagy váratlanok. Talán nem véletlen, hogy ez a sorozat a nem legkedveltebb műfajom egyik legkedveltebbje!
Egész jó kis sorozat. Nem South Park, Family Guy stílus, de jó kis vicces animációs sorozatot csináltak az alkotók. Vagányt!!!
Kiváló alkotás. Nagyon szeretem mert egyedi a rajzolása és egyedi a története is. Remekül kapcsolódnak az évadok és a poénok is fergetegesek.
Ez bántóan nagy hülyeség, lehet mínuszolni de attól még nekem sem tetszett ez a történet. Alpárisága olyan szinten van ami már fájdalmas amellett, hogy ritka unalmas.
A szereplők által olvasott magazinokban általában láthatunk egy-egy utalást a következő részek eseményeire.
A sorozat mindegy egyes részében hallható, amint a jégkockák hozzáütődnek a pohár falához (akkor is, ha ezt a látottakban semmi nem támasztja alá).
Neal Holman elmondása szerint a sorozat eredeti címe "Duchess" volt, és csak azt utolsó pillanatban változtatták meg.
Az ODIN egy betűszó, jelentése: Organization of Democratic Intelligence Networks (Demokratikus Hírszerző Hálózatok Szervezete). Az ODIN főhadiszállása Párizsban van.