Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
48
Szereplők
25
Vélemények
250
Képek
1
Videók
Archer
 
P   2019. 01. 27.

legújabb vélemény

A kedvenc animációs sorozatom. A karakterek jól kitaláltak, a poénokból cseppet sincs hiány, az egyetlen picit problémám az egésszel, hogy elkanyarodtak a titkos ügynök száltól. Pedig pont az volt a sorozat fő szála, Archer a világ legjobb titkos ügynöke.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

Egész jó kis sorozat. Nem South Park, Family Guy stílus, de jó kis vicces animációs sorozatot csináltak az alkotók. Vagányt!!!


 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Ez tipikusan olyan sorozat, amit sosem hittem volna, hogy egyszer megszeretek. Először csak néha ragadtam ott a tv-n Family Guy vagy Simpson után amikor ez a sori ment és egyre jobban megtetszett ez az elmebeteg drogkarteles bűnöző család mindennapjai. nagyon izgalmas.

 
Deku   2017. 08. 22.

Ez bántóan nagy hülyeség, lehet mínuszolni de attól még nekem sem tetszett ez a történet. Alpárisága olyan szinten van ami már fájdalmas amellett, hogy ritka unalmas.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Felnőtteknek szóló mese, felnőtt témákkal kreatív és abszurd humorral. Remek !

 
Az Archer ezúttal is felváltva szállította a nagyon jó, illetve kevésbé jó részeket. A készítők igyekeztek visszatérni az alapokhoz és a hangulat valóban sokszor az első évadot idézte. több»
 

A szereplők által olvasott magazinokban általában láthatunk egy-egy utalást a következő részek eseményeire.

(hp)
 

A sorozat mindegy egyes részében hallható, amint a jégkockák hozzáütődnek a pohár falához (akkor is, ha ezt a látottakban semmi nem támasztja alá).

(hp)
 

Ray Gilette karakterét Lucky Yatesről mintázták. Yates azonban Kreiger hangját kölcsönzi.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.