Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Archer (2009-2021)

Archer
Filmadatlap
 
48
Szereplők
26
Vélemények
396
Képek
3
Videók
Archer

Galéria (396)

Videók (3)

 
Robinson76   2022. 10. 22.

legújabb vélemény

0
James Bond mese felnőtteknek

Számomra van némi párhuzam a James Bond filmekkel, itt is egy nőcsábász, stílusos titkosügynök a főszereplő. Csak ebben a szériában a főhős nyílt, nyers, sokszor vulgáris, mocskos vagy egyenesen trágár. Mindez sok humorral, sok izgalommal fűszerezve, remek karakterépítést bemutatva. A sorozat javarészt önálló sztorikat dolgoz fel, ugyanakkor több történetszál is hosszabban fut végig a részeken, akár évadokon át. A küldetések mindig izgalmasak, az akciójelenetek frappánsak, a megoldások pedig sok esetben meghökkentőek vagy váratlanok. Talán nem véletlen, hogy ez a sorozat a nem legkedveltebb műfajom egyik legkedveltebbje!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

0

Egész jó kis sorozat. Nem South Park, Family Guy stílus, de jó kis vicces animációs sorozatot csináltak az alkotók. Vagányt!!!

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Kiváló alkotás. Nagyon szeretem mert egyedi a rajzolása és egyedi a története is. Remekül kapcsolódnak az évadok és a poénok is fergetegesek.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Ez bántóan nagy hülyeség, lehet mínuszolni de attól még nekem sem tetszett ez a történet. Alpárisága olyan szinten van ami már fájdalmas amellett, hogy ritka unalmas.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Felnőtteknek szóló mese, felnőtt témákkal kreatív és abszurd humorral. Remek !

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

1

Ez tipikusan olyan sorozat, amit sosem hittem volna, hogy egyszer megszeretek. Először csak néha ragadtam ott a tv-n Family Guy vagy Simpson után amikor ez a sori ment és egyre jobban megtetszett ez az elmebeteg drogkarteles bűnöző család mindennapjai. nagyon izgalmas.

 
harnas1207   2018. 12. 04.

0

Archer az idióta alkoholista ügynök jól indult. Sok beteg poén, és karakteres szereplők. Azonban úgy érzem egy idő után a poénok elmaradtak. A sorozat abból építkezett, hogy megszerettük az ügynökség embereit. A sztori vette át a főszerepet. Ez jó annak aki szereti, és rossz annak, aki nevetni akart.

 

A szereplők által olvasott magazinokban általában láthatunk egy-egy utalást a következő részek eseményeire.

(hp)
 

A sorozat mindegy egyes részében hallható, amint a jégkockák hozzáütődnek a pohár falához (akkor is, ha ezt a látottakban semmi nem támasztja alá).

(hp)
 

Ray Gilette karakterét Lucky Yatesről mintázták. Yates azonban Kreiger hangját kölcsönzi.

(hp)
 

Neal Holman elmondása szerint a sorozat eredeti címe "Duchess" volt, és csak azt utolsó pillanatban változtatták meg.

(hp)
 

Az ODIN egy betűszó, jelentése: Organization of Democratic Intelligence Networks (Demokratikus Hírszerző Hálózatok Szervezete). Az ODIN főhadiszállása Párizsban van.

(hp)
 
Az Archer ezúttal is felváltva szállította a nagyon jó, illetve kevésbé jó részeket. A készítők igyekeztek visszatérni az alapokhoz és a hangulat valóban sokszor az első évadot idézte. több»