Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%
Filmadatlap
 
48
Szereplők
25
Vélemények
396
Képek
2
Videók
Archer
 
P   2019. 01. 27.

legújabb vélemény

A kedvenc animációs sorozatom. A karakterek jól kitaláltak, a poénokból cseppet sincs hiány, az egyetlen picit problémám az egésszel, hogy elkanyarodtak a titkos ügynök száltól. Pedig pont az volt a sorozat fő szála, Archer a világ legjobb titkos ügynöke.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

Egész jó kis sorozat. Nem South Park, Family Guy stílus, de jó kis vicces animációs sorozatot csináltak az alkotók. Vagányt!!!


 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Ez tipikusan olyan sorozat, amit sosem hittem volna, hogy egyszer megszeretek. Először csak néha ragadtam ott a tv-n Family Guy vagy Simpson után amikor ez a sori ment és egyre jobban megtetszett ez az elmebeteg drogkarteles bűnöző család mindennapjai. nagyon izgalmas.

 
Deku   2017. 08. 22.

Ez bántóan nagy hülyeség, lehet mínuszolni de attól még nekem sem tetszett ez a történet. Alpárisága olyan szinten van ami már fájdalmas amellett, hogy ritka unalmas.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Felnőtteknek szóló mese, felnőtt témákkal kreatív és abszurd humorral. Remek !

 
harnas1207   2018. 12. 04.

Archer az idióta alkoholista ügynök jól indult. Sok beteg poén, és karakteres szereplők. Azonban úgy érzem egy idő után a poénok elmaradtak. A sorozat abból építkezett, hogy megszerettük az ügynökség embereit. A sztori vette át a főszerepet. Ez jó annak aki szereti, és rossz annak, aki nevetni akart.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Kiváló alkotás. Nagyon szeretem mert egyedi a rajzolása és egyedi a története is. Remekül kapcsolódnak az évadok és a poénok is fergetegesek.

 

A szereplők által olvasott magazinokban általában láthatunk egy-egy utalást a következő részek eseményeire.

(hp )
 

A sorozat mindegy egyes részében hallható, amint a jégkockák hozzáütődnek a pohár falához (akkor is, ha ezt a látottakban semmi nem támasztja alá).

(hp )
 

Ray Gilette karakterét Lucky Yatesről mintázták. Yates azonban Kreiger hangját kölcsönzi.

(hp )
 

Neal Holman elmondása szerint a sorozat eredeti címe "Duchess" volt, és csak azt utolsó pillanatban változtatták meg.

(hp )
 

Az ODIN egy betűszó, jelentése: Organization of Democratic Intelligence Networks (Demokratikus Hírszerző Hálózatok Szervezete). Az ODIN főhadiszállása Párizsban van.

(hp )
 

Cyril autója egy Dacia 1300-as. A Daciákat Romániában gyártották.

(hp )
 

A "Duchess" Archer álneve, és Mallory kedvenc kutyájának neve is egyben.

(hp )
 
Az Archer ezúttal is felváltva szállította a nagyon jó, illetve kevésbé jó részeket. A készítők igyekeztek visszatérni az alapokhoz és a hangulat valóban sokszor az első évadot idézte. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.