Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Dexter laboratóriuma (1996)

Dexter's Laboratory
Filmadatlap
 
14
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 19.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dexter és Dee Dee örök harca, ahol valahogy mindig a hugi nyer. Dexter a zseni, de a sztori végére mindig Dee Dee jön ki jól az egészből. Imádtam, olyan Tom és Jerry feelingje volt. Rövid történetek, de csattanósak, pörgősek. Örök kedvenc.

 
indingo   2019. 05. 20.

0

Gyerekként imádtam a nyomi kisfiút, aki világhatalomra akar törni, no meg a nem normális túlmozgásos nővérét a felcsavarható copfjaival.


 
Deku   2017. 08. 22.

0

Szerintem bitang jó sorozat volt, ezer éve nem láttam már belőle egy részt sem. Viszont még mai napig nézhető és szórakoztató sorozat. Kicsit Tom és Jerry harcára hasonlít. Nagyon szerettem.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

0

Nem rossz kis sorozat, csupa jó emlék van vele gyerekként, hogy szombaton, és vasárnap folyton a TV2 vetítette, és minden reggel epekedve vártam, aztán a Cartoonnetworkön folytatódott számomra.

 
Norbert93   2019. 05. 14.

0

Hát én valahogyan sosem tudtam szeretni. Nem fogott meg a világa sem, a szereplők nagy része idegesítő volt.

 
kevelin   2019. 06. 01.

0
gyerekkorom rajzfilmje

amikor öcsém ovis volt örökké a cartoon network ment otthon. akkor még normális meséket játszottak rajta mint dexter és dee dee története. imádtam ahogy szanaszét szivatják egymást :D

 
SzFa   2018. 02. 19.

0

Egyedi, izgalmas és rendkívül vicces. Nem csak szórakoztató, de tanulni is lehet belőle.Fantasztikus egy mese csak ajánlani tudom gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Galéria (6)

Videók (1)

 

A sorozat ötlete egy balerinát ábrázoló rajzból jött. Tartakovsky egy magas balerinát rajzolt a főiskolai animációs feladathoz, ezután találta ki Dexter karakterét, aki teljes ellentétje Dee Dee-nek.

(LionelMessi10)
 

Dee Dee hangját két nő adta, Kat Cressida és Allison Moore.

(LionelMessi10)
 

Dexter hangját két nő kölcsönözte, a harmadik évad végéig Christine Cavanaugh, majd Candi Milo vette át a helyét.

(LionelMessi10)