Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Dexter laboratóriuma (1996)

Dexter's Laboratory
Filmadatlap
 
14
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 30.

legújabb vélemény

1
Egy városnyi területű labor a könyvespolc mögött?! Édes gyerekkor...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dexter és Dee Dee állandó csatája, mint Tom és Jerry mindennapjai. Sokszor már szerencsétlen Dexternek szurkoltam, és sajnáltam, amiért a "mindig" máshogyan fekvő laboratóriuma minden rész végére szinte egyenlő volt a nullával. Felnőttként belegondolva már vicces, hogy a könyvespolc mögött felépített, kisebb falunyi laborja elfért a ház szegletébe, de mégis csak egy rajzfilm. Nagyon szerettem ezt a kis mesét, míg a legkisebb világhatalomra akart törni, addig a túlbuzgó nővére megpróbálta minden áron megkeseríteni az életét. A szülőket nem igazán érdekelte sem a két testvér közti csata, sem a titkos laboratórium, melyről soha nem derült fény. Édesanyjukat csak a kezén lévő sárga gumikesztyű érdekelte, és a takarítás, míg édesapjukat a televíziós és az újság. Pár részben feltűnt az állandó riválisa, Mandark, aki szerelmes a nővérébe. Aranyos, jópofa, ötletes sorozat volt, amit személy szerint nagyon szerettem.

 
indingo   2019. 05. 20.

0

Gyerekként imádtam a nyomi kisfiút, aki világhatalomra akar törni, no meg a nem normális, túlmozgásos nővérét a felcsavarható copfjaival.

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 19.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dexter és Dee Dee örök harca, ahol valahogy mindig a hugi nyer. Dexter a zseni, de a sztori végére mindig Dee Dee jön ki jól az egészből. Imádtam, olyan Tom és Jerry feelingje volt. Rövid történetek, de csattanósak, pörgősek. Örök kedvenc.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Szerintem bitang jó sorozat volt, ezer éve nem láttam már belőle egy részt sem. Viszont még mai napig nézhető és szórakoztató sorozat. Kicsit Tom és Jerry harcára hasonlít. Nagyon szerettem.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

0

Nem rossz kis sorozat, csupa jó emlék van vele gyerekként, hogy szombaton, és vasárnap folyton a TV2 vetítette, és minden reggel epekedve vártam, aztán a Cartoonnetworkön folytatódott számomra.

 
Norbert93   2019. 05. 14.

0

Hát én valahogyan sosem tudtam szeretni. Nem fogott meg a világa sem, a szereplők nagy része idegesítő volt.

 
kevelin   2019. 06. 01.

0
Gyerekkorom rajzfilmje

Amikor az öcsém ovis volt, örökké a Cartoon Network ment otthon. Akkor még normális meséket játszottak rajta, mint Dexter és Dee Dee története. Imádtam, ahogy szanaszét szívatják egymást. :D

 

A sorozat ötlete egy balerinát ábrázoló rajzból jött. Tartakovsky egy magas balerinát rajzolt a főiskolai animációs feladathoz, ezután találta ki Dexter karakterét, aki teljes ellentétje Dee Dee-nek.

(LionelMessi10)
 

Dee Dee hangját két nő adta, Kat Cressida és Allison Moore.

(LionelMessi10)
 

Dexter hangját két nő kölcsönözte, a harmadik évad végéig Christine Cavanaugh, majd Candi Milo vette át a helyét.

(LionelMessi10)