Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Love, Death & Robots (2019-2022)

Love, Death & Robots
Filmadatlap
 
10
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
4
Videók

Galéria (8)

Videók (4)

 
JRD   2022. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Érdekes, tanulságos, elgondolkodtató, riasztó és reményteli. Ilyen, és ehhez hasonló szavak jutnak eszembe, ahányszor csak látom a sorozat epizódjait, mert már nem egyszer néztem meg. Érdemes a figyelemre. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

1

Imádtam. Zseniális rövidfilmes sztori. Az animációja is mesés, és nagyon érdekesek a részek közötti éles stílusváltások. Személy szerint a 2. rész, A három robot tetszett nagyon, és a 17-es, a multiverzes app, ami megmutatja, hogy a történelem hogyan... több»

 
Robinson76   2020. 12. 11.

1
Mindenki kedvence

Ebben a sci-fi antológia sorozatban mindenki megtalálja majd a kedvére valót. Az animációk stílusának széles skáláját felvonultató részek egymástól igen különbözőek, sokszínűen és elgondolkodtatóan mutatják be a világot. Minden animált részt más-más animátor csapat készített el a világ különböző országaiból, köztük magyarok is részesei lehettek a nemzetközi szériának. Különbözőségük ellenére az összes részről elmondható, hogy rövid, tömör és velős, igazán profi munka. Annyi kedvenc alkotás maradt emlékezetes, hogy nem szívesen emelnék ki egyet sem. Úgy jó, ahogy van.

 
Emmersson   2022. 06. 08.

1
Meghökkentő, elgondolkodtató

Mintha Roald Dahl és Stephen King írt volna pár Black Mirror epizódot. :) Átlagosan jó, erős négyes. Sajna, néhány epizód kifejezetten gagyi, de van a 3. évadban pár gyöngyszem is. Jöhet a 4. évad! :)

 
Spidey   2020. 02. 16.

1

Nagyon érdekes kérdéseket, témákat mutatott be számomra ez a sorozat. Érdekes, ahogy mindegyik rész animációs stílusa más és más. Változatos érzelmeket közvetít a nézők számára. Elgondolkodtat, de ugyanakkor sokszor meg is nevetett. Mindenki megtalálja a kedvenc részét.

 
Cliff Booth   2019. 09. 22.

1

Kiváló alkotás, a történetek egytől egyig figyelemfelkeltők, és garantáltan oda szögez a képernyő elé. A jó történetek mellé pedig változatos, ám gyönyörű CGI társul.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

0

A Netflix új produkciója a Black Mirror kistestvére lehet. Stílusban teljesen ráüt, nincs happy end a végén, technikai vagy éppenséggel sima csodákat ábrázol, a fele futurisztikus atmoszférában zajlik. Nagyon érdekes és szélsőséges az a pár perc, ami epizódonként beszippant.

 

A sérült vagy eltört bal kar egy visszatérő motívum a sorozatban.

(Képkockák)
 

A sorozat második részében a, "3 robot"-ban az "Exploding Kittens"/Robbanó cicák egy kártyajáték.

(Képkockák)
 
A Tim Miller és David Fincher produceri felügyelete mellett elkészített Love, Death & Robots című, 18 részes animációs antológiasorozat remek élmény, bár bőven vannak gyenge eresztései is. több»