Nem sok epizód van, amire mondhatnám, hogy igazán tetszett. Szép a grafikája: ez minden, de a legtöbb történet gagyi. Még szerencse, hogy olyan rövidek.
Ebben a sci-fi antológia sorozatban mindenki megtalálja majd a kedvére valót. Az animációk stílusának széles skáláját felvonultató részek egymástól igen különbözőek, sokszínűen és elgondolkodtatóan mutatják be a világot. Minden animált részt más-más ... Több
Mintha Roald Dahl és Stephen King írt volna pár Black Mirror epizódot. :) Átlagosan jó, erős négyes. Sajna, néhány epizód kifejezetten gagyi, de van a 3. évadban pár gyöngyszem is. Jöhet a 4. évad! :)
Imádtam. Zseniális rövidfilmes sztori. Az animációja is mesés, és nagyon érdekesek a részek közötti éles stílusváltások. Személy szerint a 2. rész, A három robot tetszett nagyon, és a 17-es, a multiverzes app, ami megmutatja, hogy a történelem hogyan... Több
Érdekes, tanulságos, elgondolkodtató, riasztó és reményteli. Ilyen, és ehhez hasonló szavak jutnak eszembe, ahányszor csak látom a sorozat epizódjait, mert már nem egyszer néztem meg. Érdemes a figyelemre. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
A Netflix új produkciója a Black Mirror kistestvére lehet. Stílusban teljesen ráüt, nincs happy end a végén, technikai vagy éppenséggel sima csodákat ábrázol, a fele futurisztikus atmoszférában zajlik. Nagyon érdekes és szélsőséges az a pár perc, ami epizódonként beszippant.
Hasonló sorozatok
A 4. évad már nagyon gyengére sikerült szerintem. Talán egy jó történet volt, ami egyáltalán 4 percnél hosszabb volt, és lekötött. A többi idiótaság volt, vagy nem volt rendesen kibontva.