Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
4
Videók
 
Hakker   2018. 02. 13.

Akik kedvelik John Grisan adaptációkat, azoknak tetszeni fog ez a film. Személy szerint, én szeretem az olyan drámákat amelyek a joggal foglalkoznak. Szerintem egyszer érdemes megnézni.

 
Milanman   2018. 02. 19.

Izgalmas, feszes, remekül megírt, rendezett és eljátszott jogi dráma, mely egyszerre foglalkozik faji (sic!) kérdésekkel és az igazság keresésével egy olyan korban, amikor Amerikában a feketéknek a fehér lakossághoz képest jóval kevesebb joguk volt. A film emellett igencsak időszerű is, mert bár nem explicite utal rá, de általa érdemes a mára kivetítve is nézni, vajon mennyiben lett jobb a helyzet, az amerikai társadalom mennyiben volt képes fejlődni azóta?


 
csokee38   2018. 04. 14.

Érdemes megnézni. Jó színészi alakítás. Ha tényleg valós történeten alapszik ,elismerésem ahogy a néger, a zsidó és az elnyomott női nem győzedelmeskedik egy bűncselekmény nélküli perben, bizonyítva, hogy az egyenjogúságért folyó harc sikerrel végződik. Sajnos a valóság az, hogy ez a harc soha nem fog véget érni, mert ha a néger zsidó csatája véget is ér, ön helyette egy meleg iszlám...vagy bármi ami MÁS MINT MI.

 
issue   2018. 02. 02.

Nekem sajnos annyira nem jött be az egész. Az igaz, hogy nagyon hangulatos film, de a történet egyszerűen nem fogott meg. Nem túl izgalmas és nem igazán kecsegtet fordulatokkal. Minden esetre nem bántam meg, hogy megnéztem, de többet szerintem nem fogom.

 
lexlutor   2017. 11. 20.

Nem tagadom, én a Fekete Párduc kapcsán figyeltem fel Boseman alakítására. Szerintem nagyon jó, csak kicsit félek, hogy benne is ragad majd ebben a karakterben, mivel a Marshallban nyújtott alakítása szerintem igazán fenomenális. Amellett, hogy nagyon jól adja vissza a korszellemet a történet, nagyon egyedi hangulata is van. Ez a kettősség szerintem nagyon izgalmas.

Josh Gad
Chadwick Boseman
Sterling K. Brown
Kate Hudson
Kate Hudson
Kate Hudson
Kate Hudson
Chadwick Boseman
Sterling K. Brown
Chadwick Boseman
Chadwick Boseman
Josh Gad
Dan Stevens
James Cromwell
Chadwick Boseman
Sterling K. Brown
Josh Gad
Chadwick Boseman
James Cromwell
Roger Guenveur Smith
Dan Stevens
 

Ez Chadwick Boseman harmadik életrajzi filmje. A színészt korábban James Brown és Jackie Robinson szerepében is láthattuk.

(hp )
 

Ez Josh Gad és Dan Stevens második 2017-es filmje A szépség és a szörnyeteg után.

(hp )
 

A film valós eseményeket dolgoz fel. A cselekménye az Egyesült Államok első afroamerikai bírójának (Legfelsőbb bíróság) karrierjére, annak kezdeteire fókuszál.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.