Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Adepto   2016. 02. 22.

Nagyon tetszett, érdekes sztori,jó színészi játék, sőt Ryan Phillippé kifejezetten tetszett. Fokozatosan fenntartotta az érdeklődésem és a sztori felépítésének köszönhetően végig izgalmas volt. Nem azt mondom, hogy nem láttam kategóriájában jobbat, de ez a minőségibbek közé tartozik.

 
urbanistaa   2018. 08. 26.

Nem igazán értem a film lepontozását. Nekem nagyon tetszett, izgalmas, kémkedős, történelmi dráma. Plusz jó dolog benne, hogy valós eseményeken alapszik.


 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Nos nem ez lesz az a film ami megváltja majd a filmipart de legalább eltud szórakoztatni valamilyen szinten. Néha ez is elég, amikor nem vágyik az ember valami hú de nagyra csak egy könnyed kis szórakozásra, arra pedig éppen elég ez.

 
A Breach-et sok szempontból egy furcsa képződménynek lehet tekinteni: egy egészen régi vágású kémfilmként próbál érvényesülni egy olyan korban, amikor sem a hidegháborús módszerek, sem az ezeket bemutató mozgóképes alkotások nem számíthattak már nagy figyelemre. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.