Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbert93   2019. 01. 05.

legújabb vélemény

Kiváló, de lassan haladó film, ami egyszer sem csap át unalomba.

 
dulkap   2015. 01. 23.

Az Evilenko jobban tetszett, mert ott sokkal inkább szólt a gyilkosról és a gyilkosságokról. Ez se lett volna rossz. ha nagyobb hangsúlyt kapott volna a nyomozás és kevesebbet, hogy a Szovjetunió mennyire korlátolt ország és minden a bürokráciáról szól stb. Sokkal inkább nevezném drámának, mint kriminek, mert tényleg inkább az akkori rendszert mutatja be. Továbbá Csikatilo szerepére sem éreztem jó választásnak Jeffrey DeMunn-t, illetve ahogy a karaktert bemutatták. Egyetlen képsort leszámítva nem úgy mutatták be, mint egy pszichopata beteg gyilkost, hanem már-már sajnálatra méltó ábrázattal, mondván, hogy ő is áldozat valójában.


 
Berto49   2017. 08. 02.

1995-ös, teljes egészében Magyarországon forgatott HBO-os film a rosztovi rémről, Andrej Csikatilo-ról. A filmesek szeretik ezt a témát, hiszen futott a mozikban a 44. gyermek, meg van egy Evilenko c. film is. Elképzelni is nehéz, ám mégis megtörtént, hogy egy ember kinézetű fenevad impotenciája miatt éveken keresztül halomra öldösi áldozatait. A film a cselekménye és a kiváló szereplők (Sutherland, Max von Sydow a beismerő vallomást „kicsikaró” pszichiáter szerepében) mellett azért is volt érdekes, mert a bravúros helyszín választások miatt teljesen hihető volt a nyolcvanas-kilencvenes évek Szovjetúnió-beli helyszínek. Döbbenetes, hogy ennyi lepukkant hely volt és van Magyarországon. Ritkán, de néha előfordul, hogy van néhány jó film is az HBO produkcióiban.

 
Ercsi   2016. 11. 29.

Nagyon nehezen emészthető, igen megindító valós eseményeken alapuló film, amely számtalan gondolatot ébreszt nézője felében, s nem kevés indulatot szül. Érdemes megnézni.

 
trueblood   2015. 03. 31.

Ami az ember agyában felmerül a film közben, és utána, az pár fogalommal írható le: harag, undor, düh, érthetetlenség. Hihetetlen, hogy tudott ez az állat ennyi embert, gyereket megnyomorítani, megölni, és majdnem lehetetlenség volt elkapni. Az Evilenko ami ugyanennek a történetnek a másik verziója ugyanolyan durva mint ez. És a főszereplő talán még ellenszenvesebb is. Tudom,hogy a filmet pontozza az ember és nem a történetet, de még így is nehéz erre csillagot adni (pedig a film igenis jó lett).

 

Az egész filmet Magyarországon forgatták.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.